Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: hitno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno hitno

pozdrav cure...

moze li mi tko odgovoriti,smijem li koristiti vaginalete(protiv upale i bakterija) za vrijeme dojenja,hoce li naskoditi cemu...rodila sam normalnim porodom prije 24.5. ....pitam zato sto u ovih 6 tjedana kazu nesmijem se kupati u kadi jer bi mogla pokupiti bakterije...jer je jos frisko...a ja naravno nisam poslusala...a sad me dole pecka... :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: hitno

Citiraj dadalina prvotno napisa
    pozdrav cure...

moze li mi tko odgovoriti,smijem li koristiti vaginalete(protiv upale i bakterija) za vrijeme dojenja,hoce li naskoditi cemu...rodila sam normalnim porodom 24.5. ....pitam zato sto u ovih 6 tjedana kazu nesmijem se kupati u kadi jer bi mogla pokupiti bakterije...jer je jos frisko...a ja naravno nisam poslusala...a sad me dole pecka... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vaginalete ti je preporučio ginekolog ili bi ih uzela na svoju ruku?! Svakako pitaj ginekologa, to ti je sada najpouzdanije.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vaginalete u pravilu idu s dojenjem jer djeluju lokalno i slabo se apsorbiraju, ali nemoj ništa uzimati na svoju ruku. javi se ginekologu i obavezno napomeni da dojiš.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa na svoju ruku bih uzela jer jos imam one koje sam smjela u trudnoci,doc mi ih je preporucio,jer sam imala upalu,a i pred kraj trudnoce sam ih svejedno morala koristiti da nebih dobila kakve bakterije ...a termin kod doca imam tek za tjedan dana...

poludi dole koliko me sve vise i vise pecka...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možeš ga nazvati i pitati, a ako ti je tako loše možda ti može dati i raniji termin.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa danas ga nikako ne mogu dobiti vec sam zvala,imaju slobodan dan...tako da nemam koga pitati...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bih ti savjetovala da umjesto vaginaleta na svoju ruku,posjetiš dr.opće prakse,jer vjerojatno imaš urinoinfekciju.ja sam ju imala poslije oba poroda.on će ti dati tablete koje su kompatibilne s dojenjem.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja imam laganu upalu u rodnici i ginekolog mi je preporučio Geonistin. Zna da dojim i kaže da to neutječe.

Međutim u Zagrebu nemogu nigdje pronači Geonistin jer ga Pliva više neproizvodi. U ljekarnama ne znaju zašto.

Da li ima netko informaciju koja ljekarna ima zalihe Geonistina u Zagrebu?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja na lagane infekcije popijem 3 dana mpo 1 tabletu češnjaka
    funkcionira

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Probaj Vagisan vaginalete i Lactogyn kapsule. Niti jedno ne ide na recept i preporuća se uz dojenje. Meni je ginić to preporučio da napravim svaka 6 mjeseci jer su za ravnotežu ženine flore i da je jako dobro.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kod svih infekcija , E coli, ... : u lonac stavit do pola "litre" češnjaka (oguljenog i uzduž prerezanog) i litru bijelog domaćeg vina. kuhati dok ne ukuha, ocijedit i svako jutro natašte popiti jednu žlicu. čuvat u fržideru. Gadno za poludit, ali ovako sam ja: stala na prozor, progutala, odmah sok i nakon toga dahtala na prozoru dok malo ne ishlapi miris iz usta! Isprobano na par strana. Meni E coli nestala kroz 10 dana, samo sam to pila. To je recept od jedne dr iz austrije, jer oni tamo malo više pažnje daju prirodnim lijekovima, a ne samo kemiji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •