Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kaka svaki treci/cetvrti dan

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kaka svaki treci/cetvrti dan

Prvih 6. mjeseci M. je bila iskljucivo dojena beba i kakala je nekoliko puta dnevno. Otkad smo uveli dohranu kakala je jednom dnevno.
    No unazad mjesec i pol poceli su problemi s kakanjem. Kaka tek svaki treci dan!!! Bez obzira sto jede, pazimo da joj dajemo dosta vode i jos uvijek je dosta na cici. Ne znam kaj to znaci, ima li tko od vas slicnih iskustava.
    Da jos napomenem da smo kad je imala 8. mjeseci napravili pauzu s dohranom od 2 tjedna dana tj. vratila sam ju na cicu (bile smo na putu i to je bilo najjednostavnije i cinilo mi se zdravije nego joj davati kupovne kasice).

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj je isto s početkom dohrane prorijedio kakanje.ja mu treći dan dam kašicu od šljive ili kruške ili kompot.i dojimo pojačano tada.
    ali ako ti se ne muči,mislim da nemaš brige.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Rayna prvotno napisa
    moj je isto s početkom dohrane prorijedio kakanje.ja mu treći dan dam kašicu od šljive ili kruške ili kompot.i dojimo pojačano tada.
    ali ako ti se ne muči,mislim da nemaš brige.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala vam na odgovorima.
    Sad vidim da sam zaboravila u postu napisati da je M. sada stara 11 mjeseci, a nasi problemi s nekakanjem nisu poceli odmah nakon uvodjenja dohrane, tada je kakala jednom dnevno, vec kasnije kad je imala otprilike 9,5. Zato sam se i pocela brinuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •