Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kada na spavanje

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno kada na spavanje

Haj! Evo moj mali će sada navršiti godinu,pa me zanima kada vi svoje malce stavljate na spavanje na večer u toj dobi i jer četkate zube? Moj zaspe oko pola 9-9, a oko pola 8-8 je kupanje , u 7-pola8 večera,a a po danu obvezno spava oko 2-3 sata poslije ručka , budi se u 6 ujutro.Takav ritam ima već jako dugo. Jel to možda prerano ići na spavanje za njegovu dob? :?
    Ja jedva čekam da on zaspe da imam vremena za sebe.On se još uspavljuje s bočicom-3 dcl mlijeka oko 8-pola 9 navečer i obavezno valjaljanje po krevetu prije spavanja.Naime, jedva čekam da prohoda, jer mi je dosta vodat ga za ručicu po cijelom stanu, a ako mi se neda primit ga za ruku kada on hoče, onda je plač i vika. U kinderbetu ne želi biti niti u ogradici, pa cijeli dan oko njega non stop. Jel i neka od vas ima slična iskustva?? :?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pogledaj ovdje:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...281&highlight=
    trenutno je aktualno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: kada na spavanje

Citiraj frogica prvotno napisa
    Haj! Evo moj mali će sada navršiti godinu,pa me zanima kada vi svoje malce stavljate na spavanje na večer u toj dobi i jer četkate zube? Moj zaspe oko pola 9-9, a oko pola 8-8 je kupanje , u 7-pola8 večera,a a po danu obvezno spava oko 2-3 sata poslije ručka , budi se u 6 ujutro.Takav ritam ima već jako dugo. Jel to možda prerano ići na spavanje za njegovu dob? :?
    Da prerano...
    Evo, Andrej će uskoro navršiti tri godine i ima isti raspored spavanja kao i tvoj mali
    Pardon, ne budi se u 6 ujutro, nego u 7. A sve ostalo je isto, čak i količina dnevnog spavanja.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Naš ima 18 mjeseci. U krpe ide u 8.Budi se u pol 7.Popodnevna ćorka od 13-14.30. Nama savršeno odgovara.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma to je sasvim ok ritam. Kako bude rastao tako će vjerojatno će općenito manje spavati i navečer ići kasnije spavati iako nije pravilo. Neka djeca spavaju više , a neka manje sati od prosjeka (ja mislim da je za godinu dana prosjek 13-14 sati sna, 10-11 po noći i 2-3 po danu).

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja Nina što je starija više spava
    zimi ide čorit do 8 a sad, ljeti, do 22
    kad god išla budi se u 7
    jedva čekam kad će više počet duže spavat, drage mame, znate li kad?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad smo na moru i tijekom dana se jako natrčimo i zato puno spavamo. Tijekom dana spavamo 1-3 sata, a navečer idemo spavati oko 10h. Čini mi se da to nije kasno jer ionako noć kasno pada. Zato spavamo po noći 10-11 sati u komadu.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad smo na moru i tijekom dana se jako natrčimo i zato puno spavamo. Tijekom dana spavamo 1-3 sata, a navečer idemo spavati oko 10h. Čini mi se da to nije kasno jer ionako noć kasno pada. Zato spavamo po noći 10-11 sati u komadu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •