Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Rižine pahuljice - da li vam se kašica odjednom razrijedi?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Rižine pahuljice - da li vam se kašica odjednom razrijedi?

Bok,
    Izdojim malo mlijeka i stavim u to rižine pahuljice ((kršitelj koda)), onako odokativno, da dobijem konzistenciju sličnu (kršitelj koda)ovim kašicama (ipak dr. **** kuha kašice malo dulje , no nakon nekoliko minuta kašica se totalno razrijedi i bude skoro skroz tekuća. Ima nekto neki praktični savjet?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Isto su se tako i nama razrjeđivale Hipove pahuljice, nemam nikakav pametan savjet.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tsumami, o rižinim pahuljicama se svako malo piše, npr:

Rižine pahuljice

Početak dohrane rižinim pahuljicama

Kada te nešto zanima možeš koristiti pretražnik, o većini tema se već pisalo, a ovako možeš čekati i danima dok netko odgovori na tvoje pitanje !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kupi druge rizine pahuljice drugi proizvodac

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To se i meni dogodilo kada sam mijesala rizine pahuljice sa svojim mlijekom. Jako interesantno - ima li kakav kemicar da objasni proces ??? Kad se smjesaju sa obicnim ili adaptiranim mlijekom kasica se zgusnjava.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vani (australija, naprimjer), na pakiranjima raznih pahuljica pise "upozorenje" da ce se kasica razvodniti ako se mijesa s majcinim mlijekom.

preporuka je praviti male kolicine i ne ostavljati da stoje dulje od par minuta.

razrjedjuje se zato jer se majcino mlijeko stajanjem u posudi razdvaja na "vodu" i "mast". zasto? jer nije - homogenizirano

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da, možda je zato. A ja sam se nadala da ja zapravo ne znam podgrijati mlijeko i staviti par žlica pahuljica, već da ima neka super cool fora . Thx, laku noć

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •