-
Rižine pahuljice - da li vam se kašica odjednom razrijedi?
Bok,
Izdojim malo mlijeka i stavim u to rižine pahuljice ((kršitelj koda)), onako odokativno, da dobijem konzistenciju sličnu (kršitelj koda)ovim kašicama (ipak dr. **** kuha kašice malo dulje
, no nakon nekoliko minuta kašica se totalno razrijedi i bude skoro skroz tekuća. Ima nekto neki praktični savjet?
-
Isto su se tako i nama razrjeđivale Hipove pahuljice, nemam nikakav pametan savjet.
-
Tsumami, o rižinim pahuljicama se svako malo piše, npr:
Rižine pahuljice
Početak dohrane rižinim pahuljicama
Kada te nešto zanima možeš koristiti pretražnik, o većini tema se već pisalo, a ovako možeš čekati i danima dok netko odgovori na tvoje pitanje
!
-
kupi druge rizine pahuljice drugi proizvodac
-
To se i meni dogodilo kada sam mijesala rizine pahuljice sa svojim mlijekom. Jako interesantno - ima li kakav kemicar da objasni proces ??? Kad se smjesaju sa obicnim ili adaptiranim mlijekom kasica se zgusnjava.
-
vani (australija, naprimjer), na pakiranjima raznih pahuljica pise "upozorenje" da ce se kasica razvodniti ako se mijesa s majcinim mlijekom.
preporuka je praviti male kolicine i ne ostavljati da stoje dulje od par minuta.
razrjedjuje se zato jer se majcino mlijeko stajanjem u posudi razdvaja na "vodu" i "mast". zasto? jer nije - homogenizirano
-
Da, možda je zato. A ja sam se nadala da ja zapravo ne znam podgrijati mlijeko i staviti par žlica pahuljica, već da ima neka super cool fora
. Thx, laku noć
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma