Ja mu nikada samoinicijativno ne predstavljam te proizvode.
No, evo, bas je puding u tom odredjenom pakiranju (onom sto smo kupovali u SC-u ko studenti) trazio neki dan po prvi puta kad smo bili u Konzumu (znaci da ga je vec negdje jeo - pretpostavljam u vrticu).
Dvoumila sam se, s obzirom da casu mlijeka jos nije popio u zivotu, iako konzumira druge mlijecne proizvode. Na kraju sam mu ipak kupila taj puding (btw. od ljesnjaka - i sebi sam, i bas je fini - taj ljesnjak je neki novi okus ).
Na kraju je pojeo dvije zlicice i rekao: ovo mi spemi u fizidej pa cu posje juhe pojest. (na kraju sam ja dovrsila casicu do kraja )
Uglavnom, trudim se doista svim snagama da konzumira samo zdravo, bez slatkisa i tih nekih proizvoda s raznim E-ovima. I nije da uvijek popustim ako zatrazi nesto sto mu se svidja, naravno. Al, ipak, drukcije mi je djetetu ne dat slatkise dok je malen, nego kad je vec dovoljno velik da zatrazi (ko sto je ovaj nas slucaj). Po mojem misljenju zabranit mu, tj. ne dat, moze stvoriti i kontraefekat u stvaranju navike oko prehrane. Isto kao i pretjerivat.
No, iako jesam popustila kod kupovine, ipak imamo pravilo koje ne krsimo --> nije nam na svakodnevnom jelovniku - mozda pojede kolicinski jedan tjedno, al ih otvori dva.