Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Da li stignete misliti na sebe?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Da li stignete misliti na sebe?

Drugim riječima,da li vam se zalomi tjedan bez počupanih obrva,depiliranih nogu,sviježe oprane kose,šminkanja....
    Ako da,da li vam to smeta?Da li smeta VM?

Meni da ,pa evo,da se možda malo utješim.
    (MM,hvala Bogu,ne smeta, )

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Da li stignete misliti na sebe?

Citiraj happyness prvotno napisa
    Drugim riječima,da li vam se zalomi tjedan bez počupanih obrva,depiliranih nogu,sviježe oprane kose,šminkanja....

A što je to?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: Da li stignete misliti na sebe?

Citiraj tibica prvotno napisa

A što je to?
    potpisujem

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nikad nije bilo dana da se sebi nisam posvetila pol sata minimalno glede bilo kojeg kozmetičkog ili higijenskog tretmena koji bi mi mogao past napamet...

Sebična sam i nemajka sam, kaj mogu

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    promijeni avatar. stvari će se drastično promijeniti

a za pitanje - potpisujem tibicu... (samo što ja nemam muža )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pormijenih 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pormijenih 8)
    :? da ja promijenim naočale? još uvijek je na slici gđica kokoš... :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prije je bila verka serdochka

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stignem, nije stvar u vremenu, nego u organizaciji
    a ja nisam organizirana
    zato već mjesecima ne stignem počupati krzno, već ga samo brijem
    a da idem to raditi umjesto što sjedim za kompjutorom noge bi mi bile glatke ko dječja guza
    ovako obrijem, ništa se ne vidi, uđem u more, a V i MM viču, miči se od nas, pikaš
    za sve je kriv forum

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nikad nije bilo dana da se sebi nisam posvetila pol sata minimalno glede bilo kojeg kozmetičkog ili higijenskog tretmena koji bi mi mogao past napamet...

x

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa

x

x

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    a ja nisam organizirana
    ...
    za sve je kriv forum
    8)
    nisam se ni prije šminkala izuzev kad bi išli vani, a sad ne idem vani u tom obliku, nego onako penzionerske šetnje

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

misliti na sebe stignem neograničeno, nešto realizirati slabo

ali kako raste moje dete tako raste i količina vremena na raspolaganju.
    Prije godinu i pol mi od kozm tretmana nije dolazilo u obzir ništa osim tuširanja, rezanja noktiju i pranja zubiju. Sad sam veće depilirana i počupanih obrva. Ko zna na šta ću ličit za još godinu i pol

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Prva dva mjeseca sam bila koma i izgledala koma. Sad lipo ostavim dijete s bakom ili didom odem u kozmetičara, pedikera, frizera... i na sat, dva se odmaram i bez veze brbljam. Posli toga ako triba mogu ga i cilu noć uspavljivat

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    misliti na sebe stignem neograničeno, nešto realizirati slabo
    Isto ovako Svo vrijeme koje upotrijebim za sebe, većinom "otkidam" od spavanja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Uh,dobro,znači nisam jedina kojoj su prioriteti malo zamijenili mjesta. :D
    Bitno je da zbog tog mog "nemara " nitko ne trpi i svi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Stignem sve što hoću (ne čupam obrve, depiliram se 1x mjesečno jer mi češće nije potrebno). Jedino prva 3 mjeseca nakon poroda stvarno nisam stizala, od tada se za sve bez problema organiziram s MM-om. Pola sata se uvijek nekako nađe.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Kad sam rodila prvu kćer, MM je bio pilot na avionu i sav se posao oko kuće, bebe i kućnih ljubimaca svalio na mene, ali sam bez obzira na sve, uvijek našla vremena za svoja mala zadovoljstva. Znala sam pustiti da mi gomila za peglanje naraste do stropa i umjesto toga, se lijepo skockati i u shopping ili na kavu sa curama. Roba će kad-tad morati biti popeglana. No, mi smo jako često i hopsali po svijetu pa se ne mogu požaliti Kada mi se smrklo pred očima zbog čišćenja, peglanja, kuhanja, unajmila bih ženu da to učini umjesto mene, a moja malena i ja bi izašle i vratile se u čisto
    Sa drugom je bila stvar dogovora sa MM. Nakon mjesec dana sam krenula na pilates, pa onda malo na kvarcanje, frizeru, sa curama na kavu...Uvijek sam našla vremena za sebe. Sebe stavljam uvijek na prvo mjesto jer ako je zadovoljna mama, zadovoljna je i beba

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a da idem to raditi umjesto što sjedim za kompjutorom noge bi mi bile glatke ko dječja guza
    za sve je kriv forum

morali sam te kvotati... i ja slicno ovako...
    ma nadje se vremena ali nekad jes+dnostavno zaboravim, evo bas danas sam se pitala cije su ovo obrve u ogledalu
    srecom MM se ne buni, on ni ne vidi razliku kad sam nasminkana a kada ne (iako sam UVJEK nasminkana kad negdi idem)

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ja nisam organizirana
    ovako obrijem, ništa se ne vidi, uđem u more, a V i MM viču, miči se od nas, pikaš
    za sve je kriv forum
    Isto! Samo što se ovo ljeto baš i ne kupam.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Koji put ne stignem koji put i zaboravim ali uglavnom stignem uredit noge i obrve a sminkam se minimalno samo kad nekud idem a sada rjetko idem ali mi je zato kosa uvijek oprana, obojana to ne mogu zapustit inace mm nista ne primjecuje

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Što vrijeme više prolazi, dijete raste, imam sve više vremena, tako da u zadnje vrijeme razmišljam i o drugom djetetu

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma dobro, ne mogu ni ja reći da se ne pobrinem za sebe. Noge više-manje, i tako ne idem na more. Obrve počupane, uvijek sam ošišana i ofarbana, ne šminkam se preko ljeta (hvala majci prirodi na dobrom tenu ). Meni najviše nedostaje vožnja biciklom (to smo prije često znali raditi, ne onako turistički nego baš brdske vožnje). Fali mi teretana, planinarenje, šetnje, druženja... Ali uglavnom sam zadovoljna trenutnim stanjem jer nisam isljučivo vezana za kuću, odem kod mame, svekrve, imam svoj auto, stavim malu u auto i odosmo mi... Ponekad nju pustimo kod bake pa odemo u shopping ili na kavu. Sve u svemu - zadovoljna sam.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Stignete li misliti na sebe?

a ja nisam organizirana
    za sve je kriv forum
    x

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

E, da.
    Meni smeta, MM-u ne. :shock:

Možda i zato što ga svaki dan, kao prava dobra ženica, dočekam s nekim novostima s foruma

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Duda_lutka,zakaj mi je naslov smješni? :?
    Pa nisam znala kak da to pitam drukčije. :/
    :?

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

rodila sam prije mj dana.
    kod mene je ovak:
    kad beba ciki, ja fino na krevet dofuram , set za manikuru, lak za nokte ( doduse onaj protiv grizenja , al dobro...), pincetu, ogledalo...pa da fino iskoristim tih sat vremena...i sve sredim
    nema sanse da mi je kosa neoprana ili ja neotusirana, pa pola h valjda i ja zasluzujem na dan.ako nis dr. a onda na vecer kad je MD doma.
    noge isto tako pocupam i to sa aparaticem, koji tak fino zuji i uspavljuje bebacicu
    e jos samo da na friz odemn (pramenove), i super
    a krenula sam i na plivanje. MD i beba fino secu oko bazena i druze se..kaj bi im ja...a meni 1/2-1 h dobrog plivanja dusu i tijelo odmori..i cijeli dan sam dobre volje!
    jos malo ( ) i svi sretni i zadovoljni.

moj prijedlog svim mamama, koje nemaju vrijeme za sebe: nadite ga nekako, samo malo organizacije i postovanja prema sebi. rasteretite se , neka drugi obave nesto umijesto vas...pa vi ste i zene , ne samo mame.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Duda_lutka,zakaj mi je naslov smješni? :?
    Pa nisam znala kak da to pitam drukčije. :/
    :?
    Ma, ne, u redu je pitanje
    Samo mi je smiješno kak sve stignem

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nema šanse da nekaj obavim kad dojim.Kad ga dojim sjedeći,na jednu ruku mi je naslonjeni a s drugom ili ga dragam ili ju on drži.kad ga dojim ležeći znači da idemo pajkiti a onda ne mogu ništ raditi jer bi se micala i to bi ga budilo.Kak sam cijeli dan sama organiziram si nekak da sve stignem,al nekad jednostavno zaboravim da si nisam npr.obrve počupala.Zato sam i pitala dal vam se zalomi tjedan a ne mjesec dana bez da obavite te neke radnje.Nije da sad izgledam ko vukodlak.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Je,dutka_lutka,sorry kaj sam te preimenovala maloprije.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja ne stignem ništa :/ .... mislila sam da ću do sada već moći izbivati iz kuće ali ovaj priljepak baš to i ne dopušta....
    ali ajde bar se nikada nisam ni šminkala (prirodna ljepota ), a kada zarastem u gustu šumu MM uzme dijete i vukodlaka da mu vrati ženu
    ma na kraju konca mene to niš ne sekira a ni MM-a (dok ne pretjeram)

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

...i otjera vukodlaka....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prvih mjeseci je bilo tesko, posebno dok sam bila sama doma, dok je MM radio...Ali ipak sams e uglavnom stigla barem "upristojiti". Sada vec i H mogu ukljuciti u neke aktivnosti: npr. obozava mi pomagati dok se sminkam, stavljati ruz na usne i sl...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Konacno spasena!
    Jucer mi je kozmeticarka bila doma; Marta ima 3 mj i sisa svako 2 sata pa ne stignem pobic niti na uru..
    Svu me ocerupala, manikuru, pedikuru, pocupala obrve.. ludnica!
    A M je malo spavala, malo sisala i malo gledala sta mi to radimo.
    Divota jedna, konacno se dobro osjecam.. :D

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
    E, da.
    Meni smeta, MM-u ne. :shock:

Možda i zato što ga svaki dan, kao prava dobra ženica, dočekam s nekim novostima s foruma

i ja ovako. koma

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kad sam pročitala naslov da li stignemo misliti na sebe... zaista nisam pomislila na čupanje obrva, dlaka i drugih životinjskih naznaka.

Misliti na sebe, za mene, ne znači isključivo misliti na svoje tijelo, već nešto drugo, neka instrospekcija, bar čitanje, rad sa nečim ili na nečemu ili jednostavno imati vremena da MISLIM (razmišljam) u miru. Eh, znači, misliti na sebe na "moj" način stignem oskudno... ali prvih mjeseci mi nije ni falilo.

Dlake, obrve i ta kategorija "misliti na sebe" (odnosno svoju vanjštinu), naravno da stignem, kad se MM vrati s posla, to vrijeme je ili zajedničko ili moje, tako da dosta toga uspijem. Osim kad je na putu. Tada dlake neometano rastu, a moj je um izvitopereno zatvoren u vrtlogu išćekivanja dana kad će se ptica pustiti iz kaveza, ilti MM vratiti s puta iliti um pustiti da stvara i radi nešto korisno.

A mom mužu ne smeta ništa što ne smeta meni jer njegova definicija privlačne žene je ona koja je sexy sama sebi.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

eto, danas sam lakirala nokte lijeve noge
    mogla bih sad i desnu... ali kako da to napravim i istovremeno pročitam šta ima na forumu.. fly lady ... help

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Kad sam pročitala naslov da li stignemo misliti na sebe... zaista nisam pomislila na čupanje obrva, dlaka i drugih životinjskih naznaka.

Misliti na sebe, za mene, ne znači isključivo misliti na svoje tijelo, već nešto drugo, neka instrospekcija, bar čitanje, rad sa nečim ili na nečemu ili jednostavno imati vremena da MISLIM (razmišljam) u miru. Eh, znači, misliti na sebe na "moj" način stignem oskudno... ali prvih mjeseci mi nije ni falilo.

Dlake, obrve i ta kategorija "misliti na sebe" (odnosno svoju vanjštinu), naravno da stignem, kad se MM vrati s posla, to vrijeme je ili zajedničko ili moje, tako da dosta toga uspijem. Osim kad je na putu. Tada dlake neometano rastu, a moj je um izvitopereno zatvoren u vrtlogu išćekivanja dana kad će se ptica pustiti iz kaveza, ilti MM vratiti s puta iliti um pustiti da stvara i radi nešto korisno.

A mom mužu ne smeta ništa što ne smeta meni jer njegova definicija privlačne žene je ona koja je sexy sama sebi.

Ma glavno da je mene većina shvatila što sam mislila tim naslovom
    jer misliti na vanjštinu isto znači misliti na sebe. [/b]

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tjedan?!
    zalomio mi se samo tjedan netuširanja, ovo ostalo mogu nabrajati u mjesecima...

a ja sam organizirana...no, nažalost, većinom i sama kod kuće sa djetetom hiperaktivcem

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma glavno da je mene većina shvatila što sam mislila tim naslovom jer misliti na vanjštinu isto znači misliti na sebe.
    Pa sama si naznačila u prvom postu kaj si pod time mislila. No, većini žena to i znači to. Ja spadam u neku neoznačenu kategoriju i javila sam se samo da potvrdim postojanje svoje ne-etiketirane kutijice u kojoj živim.

Kao što bi MM znao reći: "Ah, da je bar s tobom jednostavno kao sa "normalnim" ženama."

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne...uvijek nađem vremena za sebe da se sredim

Ne bi se osjećala dobro da loše izgledam.

Treba se malo organizirati i onda se sve može

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sve ja to stignem ali onako u letu,neplanirano

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Ma glavno da je mene većina shvatila što sam mislila tim naslovom jer misliti na vanjštinu isto znači misliti na sebe.
    Pa sama si naznačila u prvom postu kaj si pod time mislila. No, većini žena to i znači to. Ja spadam u neku neoznačenu kategoriju i javila sam se samo da potvrdim postojanje svoje ne-etiketirane kutijice u kojoj živim.

Kao što bi MM znao reći: "Ah, da je bar s tobom jednostavno kao sa "normalnim" ženama."

neznam dal poznam ijednog muškog koji bi izjavio da mu je jednostavno s bilo kojom kategorijom žena.
    A onda opet... nekim muškima je komplicirano čaj skuhati....
    A ne! Nisam mislila na MM.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stignem skoro sve, samo što su mi se promjenili prioriteti.
    Sad više ne šizim ako mi je kosa neoprana nakon 4 dana itd..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Za svu sreću frizerka živi u kući do (al svejedno znam šetat prekrivena sivim vlasima), pedikerka mi stiže na poziv, obrve kontroliram nakon svakog tuširanja (jednom mj. ) i to je to. Ah da, depilacija kompletnih nogu, bikini zone, ruku, brkova . To obavljam sama navečer kad bebača stavim spavat. najčešće je to u 22h. U zimskom periodu jedanput mj., a u ljetnom 2 x mj. Nekad mi se zalomi da dlačurine izrastu 5 cm al naravno MD to ne smeta jer on voli prirodne žene .

Jedino što ne stignem, bolje reći lijena sam, za manikuru

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    eto, još nisam nalakirala desnu nogu

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a ja nisam organizirana
    za sve je kriv forum
    podpis X

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ljudi ja se ne šminkam

stavila sam jednom sjajilo i zaboravila pa poljubila malog. jedino mogu staviti malo sjenila, drugo ništa, on stalno rukicama čeprka po mom licu, a prije nisam išla po kruh bez pudera

super kaj ga ne smeta parfem - Jo by Glo ili kak se piše, ali moja koža je takva da ga nitko ni ne osjeti na meni :?

jedino sam morala ošišati se (maštala sam biti mama s dugom kosom ) i dati pramenove jer sam izludila od ispadanja i masnoće - mogla bi je prati 2xdnevno i opet masna, isto ko sa 15 godinica

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

eto, još nisam nalakirala desnu nogu
    ja još imam lak skoro 3 tjedna :shock: , sad sam postala svjesna

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I nameće se zaključak sam po sebi da mame, bez obzira kaj nekad ne stignu vratiti se u prepoznatljivo stanje, ipak blistaju( pošto to NM ne smeta )a za to su zaslužna naša dječica !

( Nemojte mi zamjeriti kaj sam od jutra tak pekmezasta, valjda su hormoni, ili možda vrijeme.... :/ )

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •