-
Moja pica na kraju nije docekala datum koji je apricot bio na pameti
(apri, bit ce onda kolaca
), vec sam ju ispekla nakon sto je dvije noci provela u zamrzivacu.
Ispala je bas fina, mekana, ko i inace, s tim da ja ne stavljam gljive (zbog maloga, iako mi volimo), vec onaj hamburger, spek, paprike, paradajz, i sir, naravno.
To mi je prvi puta da sam zamrznula svoju pizzu --> inace znam da se one kupovne smrznute i peku smrznute, a za ovo nisam bila sigurna jel vrijedi isto pravilo, a ni kako ce ispast.
Nije da cu stalno to prakticirat, al dobro je znat.
I ja u tijesto ne stavljam ni ulje ni mlijeko, samo vodu, sol, germu i brasno - nemam mjeru - od oka, a tijesto mijesam ili u aparatu za kruh ili u multipraktiku. Kad ima dva mijesanja, bude tako dobro, ko iz pekare, no rijetko imam vremena za dva mijesanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma