Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: dr. Vasilj SD

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno dr. Vasilj SD

Da li ste imale priliku upoznati ovog mladog doktora? Ja sam bila kod njega prije 4 mjeseca u rodilistu pod hitno jer sam imala sudar. Dakle, tako nesto ugodno nisam nikad dozivjela. Predstavio mi se, razgovarao samnom i stvarno me slusao, prije UZV-a (sto mi je bilo smijesno) objasnio je sta ce raditi, da to nije bolno, mozda malo neugodno...kao da nikad nisam bila na pregledu. Ali sve u svemu vrlo profesionalno ali opet uz odredenu dozu humora jer je vjerovatno vidio da sam jako zabrinuta pa me htio opustiti. Prije par tjedana moj privatnik me opet poslao na SD zbog precestih kontrakcija i opet sam slucajno naletjela na njega. Ovaj put je bio jos ljubazniji, cak me se i sjetio od prije. Apsolutno sve nalaze mi je detaljno objasnio, ja nisam morala nista ni pitati a on nije bas nista izostavio.
    Neznam jeli to sve zato sto je jos prilicno mlad, ali ja sam bila toliko odusevljena njime da sam mu cak i rekla da nemogu vjerovat koliko je ljubazan. Ima ko kakvih iskustava s njim?

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam M prenijela, pa smo išli svaka dva dana na CTG. I svaki put kad bi Vasilj bio tamo, slatko bih se nasmijala!
    Nadam se da s vremenom neće izgubiti taj duh i humanost koju sad ima i da mu posao neće preći u rutinu.

Svake pohvale!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •