Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ima li klima u Vinogradskoj?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ima li klima u Vinogradskoj?

Dakle, rodila sam tamo dva puta po zimi pa nisam to gledala i sad se ne mogu sjetiti imaju li klimu u sobama? Uskoro trebam roditi i užasavam se vrućine.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nema. Ja sam rodila 07.06. bilo je dosta vruće a i soba br. 13 je na sunčanoj strani. Ali su im zato novi prozori i rolete pa smo ih preko dana imali spuštene.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajoj... Hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Laumi baš si i ja o tome kontam već par dana, ja se već ionako sama od sebe cijedim ko blesava a mogu si mislit kak će mi tek bit u tim naporima.

Dakle, nemaju klimu u sobama, a u boxu?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mislim da nema nigdje, ali mi to nije smetalo!
    rodila sam sredinom kolovoza!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

klima je u sobi za "budenje" nakon carskog reza, a na odjelu za babinjače je klima u hodniku koju upale preko noći. mislim da soba 15 ima klimu, ali najbolje su sobe 16 i 17 jer su na suprotnoj strani i sunca dođe nešto malo ujutro kad izlazi.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nema klime.....ja bila u sobi 16 (ako sew dobro sjećam) i sunca je bilo malo popodne.....doduše bio je 4. mjesec pa nije bilo jako vruće...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tesko da je u sobi 16 poslije podne bilo sunca obzirom na stranu svijeta na kojoj se nalazi!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam rodila 8.07. u boxu imaju klimu i bila sam još tamo kad su sestre raspravljale o tome na koliko klima treba biti uključena, na odjelu baninjača je klima na hodniku, kad sunce počne ulaziti u sobe dolaze sestre i zatvaraju prozore i spuštaju roletne i pale klimu na hodniku.Bila tamo kad je počeo onaj toplotni udar i bilo je podnošljivo, uopče nisam imala osječaj da je vani pakao, iako nam je bilo toplo(ipak je bio toplotni udar)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •