-
Osoblje foruma
Ima li klima u Vinogradskoj?
Dakle, rodila sam tamo dva puta po zimi pa nisam to gledala i sad se ne mogu sjetiti imaju li klimu u sobama? Uskoro trebam roditi i užasavam se vrućine.
-
Nema. Ja sam rodila 07.06. bilo je dosta vruće a i soba br. 13 je na sunčanoj strani. Ali su im zato novi prozori i rolete pa smo ih preko dana imali spuštene.
-
Osoblje foruma
Ajoj... Hvala na odgovoru!
-
Laumi baš si i ja o tome kontam već par dana, ja se već ionako sama od sebe cijedim ko blesava a mogu si mislit kak će mi tek bit u tim naporima.
Dakle, nemaju klimu u sobama, a u boxu?
-
mislim da nema nigdje, ali mi to nije smetalo!
rodila sam sredinom kolovoza!
-
klima je u sobi za "budenje" nakon carskog reza, a na odjelu za babinjače je klima u hodniku koju upale preko noći. mislim da soba 15 ima klimu, ali najbolje su sobe 16 i 17 jer su na suprotnoj strani i sunca dođe nešto malo ujutro kad izlazi.
-
nema klime.....ja bila u sobi 16 (ako sew dobro sjećam) i sunca je bilo malo popodne.....doduše bio je 4. mjesec pa nije bilo jako vruće...
-
tesko da je u sobi 16 poslije podne bilo sunca obzirom na stranu svijeta na kojoj se nalazi!
-
ja sam rodila 8.07. u boxu imaju klimu i bila sam još tamo kad su sestre raspravljale o tome na koliko klima treba biti uključena, na odjelu baninjača je klima na hodniku, kad sunce počne ulaziti u sobe dolaze sestre i zatvaraju prozore i spuštaju roletne i pale klimu na hodniku.Bila tamo kad je počeo onaj toplotni udar i bilo je podnošljivo, uopče nisam imala osječaj da je vani pakao, iako nam je bilo toplo(ipak je bio toplotni udar)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma