Prije 3 tjedna H je dobila temperaturu oko 38.5. S obzirom da smo trebali iduci dan na more, otisla sam kod doktora. Sve OK, krvna slika super, zdravo dijete. U medjuvremenu poceo joj curiti nos, lagani kasalj...I tata dobio temperaturu, grlo ga boljelo - dakle neki virus. Iduci dan kontrola kod doktorice, opet vadi krv. Krvna slika pokazala virozu, ali nos i kasalj se smanjili. Odgodili smo put za 3 dana. H je bila bolje pa smo krenuli na more.
2 tjedna na moru: super, odvikli je od pelena...opce stanje: super...vesela, razigrana...Ali: dnevno spavanje je produzila sa uobicajenih 1-2h na 3-4h. Apetit oslabio, jede puno manje, puno vise pije...i temperatura 37-37.5...no cim zaspi, temperatura padne na 36.3-36.8...po noci nije imala...
I vratimo se u nedjelju ZGB, opet ista prica...temperatura 37.3-37.6. Pedijatrica nam na GO.
(temp. joj mjerimo ugl. u uhu, pod pazuhom rijedje i onda je mrvicu niza)
Jucer popodne odlazimo privatno. Temperatura 36.7. u pazuhu, 37 u uhu. Pedijatrica je pregleda: zdravo dijete. Krvna slika u redu. Leukociti 6.3, CRP manji od 8...
I naravno, ja se osjecam bed sto sam gnjavila zdravo dijete...
I evo, nocas H u 2h place u snu. Gori. 39 u uhu, 38.7 u pazuhu... Odbija tekucinu, samo hoce spavati...tu i tamo zajeca u snu...Temp. varira ...ali izmedju 38-39....
Znam da ima puno topica o temperaturi, citala sam vecinu...ali nemam pojma sta bi ovo bilo...
:?
Da opet odemo doktoru... :?

Odgovori s citatom
, ali je uvijek i mjesto uboda dosta otečeno i vrelo na dodir. I nije nikad trajalo tako dugo, maksimalno 24 sata. Je li krasta uredna? Ako izgleda ikako za zabrinuti se, ja bih otišla pedu. Ako je uredna (bez gnoja, ili većeg crvenila), pričekaj još dan-dva pa ako i dalje bude kurio onda otiđi pedu.