Prije 3 tjedna H je dobila temperaturu oko 38.5. S obzirom da smo trebali iduci dan na more, otisla sam kod doktora. Sve OK, krvna slika super, zdravo dijete. U medjuvremenu poceo joj curiti nos, lagani kasalj...I tata dobio temperaturu, grlo ga boljelo - dakle neki virus. Iduci dan kontrola kod doktorice, opet vadi krv. Krvna slika pokazala virozu, ali nos i kasalj se smanjili. Odgodili smo put za 3 dana. H je bila bolje pa smo krenuli na more.
2 tjedna na moru: super, odvikli je od pelena...opce stanje: super...vesela, razigrana...Ali: dnevno spavanje je produzila sa uobicajenih 1-2h na 3-4h. Apetit oslabio, jede puno manje, puno vise pije...i temperatura 37-37.5...no cim zaspi, temperatura padne na 36.3-36.8...po noci nije imala...
I vratimo se u nedjelju ZGB, opet ista prica...temperatura 37.3-37.6. Pedijatrica nam na GO.
(temp. joj mjerimo ugl. u uhu, pod pazuhom rijedje i onda je mrvicu niza)
Jucer popodne odlazimo privatno. Temperatura 36.7. u pazuhu, 37 u uhu. Pedijatrica je pregleda: zdravo dijete. Krvna slika u redu. Leukociti 6.3, CRP manji od 8...
I naravno, ja se osjecam bed sto sam gnjavila zdravo dijete...
I evo, nocas H u 2h place u snu. Gori. 39 u uhu, 38.7 u pazuhu... Odbija tekucinu, samo hoce spavati...tu i tamo zajeca u snu...Temp. varira ...ali izmedju 38-39....
Znam da ima puno topica o temperaturi, citala sam vecinu...ali nemam pojma sta bi ovo bilo...
:?
Da opet odemo doktoru... :?