Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Djecja daska za WC

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Djecja daska za WC

Imamo monoblok Valentina od Inkera. Veci je (i duzi i siri) od klasicne WC skoljke. I evo problema: na njega mi ne pase djecja daska za WC. Kupili smo 2, jednu obicnu, plasticnu u Merkuru i neku sa stepenicama i ruckom u Kiki. I obje su premale, odnosno ova obicna je bas premala, a ovaj "sistem" iz Kike jos nekako i moze gore, ali kako ne pristaje dobro na skoljku, postane jako nestabilan.

I sta sad? H se navikla na moru (gdje imamo klasican WC) na tu djecju dasku-nastavak i evo nevolje...

Zvala sam Feroterm, kazu da imaju neku bas dasku, koja se montira na skoljku i onda ima 2 daske: 1 za odrasle i 1 za djecu. Ima li netko s tim iskustva?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nemam iskustva s tom daskom,ali hoće li ti pasati na školjku s obzirom da valentina ima skroz drukčiji oblik ?

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A nema u Inkeru već neko rješenje tog problema? Pa sigurno niste prvi koji su kupili tu školjku i imate malu djecu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamalada prvotno napisa
    A nema u Inkeru već neko rješenje tog problema? Pa sigurno niste prvi koji su kupili tu školjku i imate malu djecu.
    Ocito jesmo, jer sam ih zvala i oni to ne proizvode.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam neki dan u Ferotermu vidjela tu dasku 2u1 i mislim da je ok (oko 200kn), ali bih voljela da je netko isproba, netko tko ima dijetenkoje koristi wc, pa da je onda kupim i montiram za vrijeme kad će Carica ići sama na wc

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: Djecja daska za WC

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    neku sa stepenicama i ruckom u Kiki. I obje su premale, odnosno ova obicna je bas premala, a ovaj "sistem" iz Kike jos nekako i moze gore, ali kako ne pristaje dobro na skoljku, postane jako nestabilan.
    I mi smo kupili tu u Kiki i tamo sa nam rekli da sigurno paše na sve školjke. Promašaj. Ne sjedne dobro i jako jenestabilna. U nedostatku druge, stavila sam samo stolčić ispod školjke, cura se popne i obavi sve na velikoj. Vrlo brzo je shvatila da se samo malo nagne naprijed da održi ravnotežu. Jedino smo uveli pravilo dezinfekcije daske i tog se svi u kući moraju pridržavati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •