Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Kuhinja-drveni dio

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Kuhinja-drveni dio

Dragi moji,
    uskoro se selimo i naravno trebamo nove stvari :D
    kako mi je jako teško sa Najom šetati po cijelom gradu jako me interesira da li je neko nedavno kupovao kuhinju i da li imate nekoga za preporučiti.. bili smo u Kultu / iscrtavanje kuhinje trajalo 1h i 15 min :shock: Naja dobila živčani- skoro sam joj sama crtala ,a cijena ? - no , dobro tu bih i ja mogla malo smanjiti apetite
    Bili smo i u Dupliću - taman su imali nekakav virus ...računalo štekalo cijelo vrijeme..izem ti sreću..
    MOLIM dobru dušicu za nekakve smjernice gdje da tražimo ponude..

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zaboravih reći - u obzir dolazi i stolar po preporuci ..
    kuhinju koju sad imamo radio stolar - komentar na moje opaske - za mjesec-dva nećete to niti primjetiti....e , baš TO i dan danas primjećujem

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: Kuhinja-drveni dio

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    iscrtavanje kuhinje trajalo 1h i 15 min :shock: Naja dobila živčani- skoro sam joj sama crtala ,a cijena ? - no , dobro tu bih i ja mogla malo smanjiti apetite
    Malo me vrijeđaju ovakvi zahtjevi: kad idem kod krojačice da mi sašije hlače za 300 kuna, čekam danima, u cvjećarni za buketić od 50 kuna čekam 10-15 minuta, u dućanu, kad je špica, za kruh i mlijeko čekam na blagajni...

kuhinja košta... pa najmanje 10000.
    i, trajat će... pa najmanj deset godina

sat i 15 minuta je - ništa!
    ja bih je crtala nekoliko dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato smo mi odabrali IKEA kuhinju. Skineš program, kataloge i crtaš po noći tj. MM, a ja biram
    Sad jos samo da mi se svidi i uzivo pa da ju dovezemo.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Probaj kontaktirati ovu firmu
    http://www.stella.hr/

sestri rade sve za stan i ovo što sam vidjela izgleda super,cijene neću komentirati

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Apricot napisa:

Sanela-Naja (napisa):
    iscrtavanje kuhinje trajalo 1h i 15 min Naja dobila živčani- skoro sam joj sama crtala ,a cijena ? - no , dobro tu bih i ja mogla malo smanjiti apetite

Malo me vrijeđaju ovakvi zahtjevi: kad idem kod krojačice da mi sašije hlače za 300 kuna, čekam danima, u cvjećarni za buketić od 50 kuna čekam 10-15 minuta, u dućanu, kad je špica, za kruh i mlijeko čekam na blagajni...

kuhinja košta... pa najmanje 10000.
    i, trajat će... pa najmanj deset godina

sat i 15 minuta je - ništa!
    ja bih je crtala nekoliko dana

ne znam da li sam te dobro shvatila...1h i 15 min je ništa ? naspram 10 godina i naspram ajmo reć min 15 000 kn- slažem se.
    Ali, došla sam sa iscrtanom kuhinjom i jasno preciziranim željama, vjeruj da to iscrtavanje ne bi smjelo trajati više od 20 minuta / crtanje mi je u struci/ ...i nije riječ o izvedbenom projektu - riječ je o okvirnom proračunu..meni mojih sat i 15 vrijedi i mogla bih naći druge načine za utrošit vrijeme.. naročito jer je žena paralelno razgovarala na tel., te svaku naredbu ponavljala nekoliko puta - možda joj je prvi dan...

uh, ako sam krivo shvatila sorry- malo spavanja

i žao mi je da od cijelog posta - čini mi se razvit će se diskusija ali ne o kuhinjama

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

larmama

ko vam sastavlja kuhinju

meni bi neke stvari baš trebalo po mjeri..

inače meni je ikea super i dosta stvari imamo iz ...hvala na tipovima

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam išla u dva dućana da mi nacrtaju kuhinju i dala sam im mjere i drugi dan došla vidjeti

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo naručili po mjeri u Aspectu. Po onome što smo vidjeli u salonu i onome što smo čuli od ljudi koji imaju njihove kuhinje, mislim da ćemo dobiti vrhunsku kuhinju po pristojnoj cijeni (dolazi u srijedu pa mogu javiti kakva je ispala).
    Što se tiče naručivanja i iscrtavanja, jednom sam bila 3 sata, jednom 2 i par 2-3 puta po pola sata. I uopće ne mislim da sam potrošila puno vremena iako sam također došla sa jasnim željama i nacrtom. Ispalo je da pola toga ne može biti tako kako sam si zamislila i na kraju smo naručili sasvim drugačiju kuhinju od one prvobitno zamišljene. Meni je drago što sam provela tamo toliko vremena i dobila vrlo dobre savjete i smjernice kod biranja, plus savjete i skretanje pažnje kod nekih "sitnica" na kuhinji. Pogotovo zato što sam ja ziheraš sa željom da izgleda savršeno uz dobru kvalitetu.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Poslala mm ponovno u Kult - sa malim izmjenama..i nije loše

e sad, da se razumijemo- ne mislim da za kuhinju treba 5 min za naručiti- ali, kod prvobitnih iscrtavanja-ponuda meni je bitna cijena i želim npr. da mi 3 izvođača slože identičnu kuhinju -tako da mogu uspoređivati...mislim da ćemo ipak uzeti Kult jer imaju 30% popusta / gotovina+akcija+10 ako kupujemo aparate kod njih/ ..
    dakle, npr. sad sam 90% sigurna za Kult - idući put kada odemo kod tete mogu ostati i 5 sati jer znam da je to -TO ..kada se odlučimo onda ne treba gledati na sat..ali ovo početno mi dođe kao blic pitanja na faksu - ko prođe može na ispit

kod prvog iscrtavanja u K. - ništa mi nije sugerirano -samo iscrtavano - mislim da je to ipak previše vremena..e , a što se tiče Duplića- išao mm i tamo 2.put - ovaj put radi komp. ali pajdi se ne da ili nije takva politika kuće . Uglavnom , nema 3D - samo papirić kao troškovnik..ne volem ni to.
    tja, teško mi udovoljiti - i ovaj put mm išao sa nacrtom / tlocrt+pogledi+ispisani elementi sa dimenzijama/ ..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nadam se da slobodno malo reklamiram.... moj tata ima stolarski i tapetarski obrt i radi također i kuhinje i to vrlo kvalitetne. Meni je radio namještaj za cijelu kuću pa ako nekog zanima mogu vam dati br.tel. Inace smo iz Koprivnice ali tata radi puno po Zagrebu tak da ne mora nitko dolaziti, nego on dođe kod vas što se naručivanja tiče. Brat je specijaliziran više za tapicirani namještaj i to radi stvarno divota - od obnavljanja do izrade iznova po narudžbi.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    Poslala mm ponovno u Kult - sa malim izmjenama..i nije loše
    nije da ih reklamiram, ja sam radila kuhinju kod njih pred 2 godine i super sam zadovoljna...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanela-Neja, MM se misli upustiti u tu avantaru
    On obožava raditi s rukama, to mu dođe kao odmak od kompjutera.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo znali što hoćemo jer smo našu kuhinju crtali na dva mjesta prije nego smo otišli u Dalmadom, kuhinja A-G Dinas (hrv.), drveni dio 17000 kn, čekali 2 mj. Cijena je u druga dva salona bila tu negdje ali je kvaka što što smo to platili beskamatnim kreditom preko Erste a to su nudili samo u Dalmadomu.
    Btw., bila sam i kod Duplića, nisu me oduševili previše.

mfo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama je kuhinju i dječju sobu radio frajer koji je prije radio u Dupliću, a sada ima svoju firmu. kuhinja je bila puno povoljnija nego kod drugih, a sve je točno onako kako smo htjeli (imali smo isti princip - davali svima isti nacrt pa da vidimo i usporedimo cijene). Jako smo zadovoljni sa svime, a poslije je radio i za naše prijatelje i svi su super zadovoljni. Ako hoćeš broj pošaljem ti na pp

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Mi smo znali što hoćemo jer smo našu kuhinju crtali na dva mjesta prije nego smo otišli u Dalmadom, kuhinja A-G Dinas (hrv.), drveni dio 17000 kn, čekali 2 mj. Cijena je u druga dva salona bila tu negdje ali je kvaka što što smo to platili beskamatnim kreditom preko Erste a to su nudili samo u Dalmadomu.
    morati ću doći vidjeti kuhinju,mi smo u fazi traženja kuhinje.
    za sada nam je u igri stolar koji radi u Dragi kuhinje po mjeri

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mfo..može broj..treba nam i dosta ugradbenih ormara..

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    morati ću doći vidjeti kuhinju,mi smo u fazi traženja kuhinje.
    za sada nam je u igri stolar koji radi u Dragi kuhinje po mjeri
    Dođi slobodno!
    Usput ćeš vidjeti i susjedinu, potpuno bijelu, visoki sjaj, 45000 kn drvo kod Duplića..... :shock: ... ali je mrak!
    Ako možeš sve istresti u kešu onda skočite do Jelšana, tamo imaju Marles kuhinje i ispadnu prilično povoljne s obzirom na kvalitetu.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam prije pet godina kupila marlesovu kuhinju i za sada je sve ko novo (a nije ni bila pretjerano skupa), uz to se moglo kupiti i gorenje aparate s popustom (mislim da je bio popust 10% i da je to stalna ponuda).

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo samo da javim da smo naručili kuhinju u kultu ..stiže iza Nove strpljen-spašen..javim kako je ispalo

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Isti problem imam sad, a uz to se i za boju dvoumim.
    Plocice zidne su bijelo-sive 10x30 a podne crne, fuga je sivkasta, uslikat cu danas pa stavim slikicu. Nemrem si nikak skombinirati za boju kuhinje. Inace kuhinja blagavaona i d.boravak su u jednoj cjelini i prevladava bijela boja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa uz tu kombinaciju pločica... možeš birati.

bijela, crvena, plava, srebrna, siva, narančasta, zelena... sve čiste boje i njihove kombinacije.
    bilo bi dobro da je gloss, ali može i mat...

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

E to se ja dvoumim full bijela, gloss, s 2 elementa u staklu (al se bojim da ce se izjednaciti s plocicama pa nisam sigurna kak ce to izgledati) ili ona varijanta drva, kao izbrazdano, svijetlo svijetlo drvo.
    Sviđaju mi se i one tamne kuhinje, al se bojim s obzirom na to da je kuhinja jako mala da ce je jos bolje stisnuti :?
    Ma slikam pa cemo nesto iskombinirati, jelda

Kod mene je uvijek sve crno bijelo

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

marlboro crvena! kaj se uopće dvoumiš? :D

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a zakaj si, recimo, ne naruciš korpuse u jednoj boji (npr. tamnoj, ak ti se to sviđa), a fronte u drugoj, nekoj svjetlijoj. onda možeš za koju godinicu, kad ti ova boja dojadi, kupiti samo nove fronte i evo ti nove kuhinjice!
    a možeš kao i mi već mjesecima živjeti bez fronti

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

e sad ne znam kome treba pomoć...ali ako imate pitanja u vezi kuhinje samo recite... ako si došla s gotovom skicom i samo htjela precrtati već nesto urađeno onda ne treba sat vremena ali ako si došla ne ti nego svi s nekom idejom a to ne stane u prostor onda imamo problem jer je to neizvedivo. onda se bira, mijenja ....tako da prva skica nikad ali nikad ne bude konačna. nadam se da si odabrala kužinu ako treba savjet...pitajte

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

moje pločice na podu su tamno sive - , na zid mislim staviti lakirano staklo..

kuhinja je iz medijapana - donji elemeniti mat sivi , gornji elementi su u kombinaciji otvorenih polica koje su sive kao i donji + ljubičaste kockice /sa vratima / gloss

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj miki prvotno napisa
    e sad ne znam kome treba pomoć...ali ako imate pitanja u vezi kuhinje samo recite...
    Miki, ti si iz Grada, radiš kuhinje? Mi smo taman u fazi crtanja i smišljanja naše, naime uskoro se selimo u novi stan, buduća kuhinja nam je malena, trokutasta (zgrada ide u krivo i kuhinja prati liniju zgrade) a uz put smo i u potkrovlju pa imamo i kosine u plafonu, sve u svemu puno promišljanja u malo prostora. Razmišljali smo se dati Arcusu da nam je izradi, ali sve sugestije i savjeti su dobrodošli.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sanela, kakvo ti se pokazalo ovo lakirano staklo u kuhinji? to na zidu?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj stelerina prvotno napisa
    za boju dvoumim.
    Navijam za crvenu! :D :D Ja ju imam i zaljubljena sam u nju, ak imam kakvu fotku bum stavila da vidite.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo, kuhinja je u potpisu, među pesima i mačkom. Tu još nije bila u potpunosti gotova ali to je u biti to. Rađena po mjeri, prema mojoj zamisli i mojim (laičkim) nacrtima kod stolara koji nema komp i program za crtanje.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme, savršena je! Predivno, predivno!
    Ako nije tajna, daj cifru za drveni dio, 30000?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajme, savršena je! Predivno, predivno!
    Ako nije tajna, daj cifru za drveni dio, 30000?
    Hm, pa tu negdje jer sam ja htjela sve ladice sa štoperima,pa ovaj veliki izvlačni element, pa skupe ručkice i takve pi....ije. Ruke su nam bile gratis, znači samo materijal toliko dođe ali kuhinja mi je velika pa i puno košta.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

drejka, jel to lakirana kuhinja? ne vidim dobro...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Materijal se zove postforming i sjajan je ali mislim da nije lakiran nego nešto kao plastificiran ili sl. Zapravo...nisam sigurna :/

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sanela, kakvo ti se pokazalo ovo lakirano staklo u kuhinji? to na zidu?

staklo na zidu je super - puno lakše mi ga je održavati nego pločice iz prošle kuhinje..a i izgleda onako svemirski pa se uklapa ..preporučam ..[/quote]

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Drejka, kuhinje su nam gotovo identične.
    bljak!
    meni moja dosadila

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Drejka, kuhinje su nam gotovo identične.
    bljak!
    meni moja dosadila
    Meni je moja još poprilično nova, ali za koji mjesec bih i ja mogla poželjeti promjenu :/

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ima li netko iskustva s AG Dinas kuhinjama?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Ja imam, plavu, mat medijapan. Zadovoljna sam ali mi je već dosadila ....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ima jedan lijepi salon kuhinja po mjeri, zove se Aspecto i imaju dućan u Slovenskoj i u Ozaljskoj. Mi smo prije 5 godina tamo dali raditi kuhinju, prezadovoljni smo, još uvijek je jaaaaaako lijepa, drvena je (trešnja-breza) i stvarno sve 5. Cijena, naša je koštala nekih 13000,00kn sa sudoperom!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kuhinje šarić

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Zdenka, pročačkaj po www.forum.hr (pdf "stanovanje") , sjećam se da su tamo jednom komentirali te kuhinje.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas smo ih gledali - one s hrastovim vratima, bojane, čine mi se vrlo u redu, ali htjela bih čuti mišljenje korisnika (izdržljivost, čišćenje..)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi imamo Svea kuhinju i moram ju preporučiti. Nemamo napu i bojala sam se da će element iznad ploče brzo riknuti, ali je nakon 3 g. kao nov. Te su kuhinje za nekih 30-ak% jeftinije od Marlesa, razlike u kvaliteti nema, samo Marles ima veći izbor elemenata (što može biti bitno ako je kuhinja velika). Evo također jedan od bržih načina da se odabere kuhinja po vlastitom izboru - zatražite katalog u kojem su raspoloživi elementi sa dimenzijama, kopirate ga, uzmete milimetarski papir i iscrtate elemente. Odnesete popis elemenata koji vas zanimaju, izbace vam predračun, a vi odaberete elemente koji vam odgovaraju po cijeni.
    Eto.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ima jedan lijepi salon kuhinja po mjeri, zove se Aspecto i imaju dućan u Slovenskoj i u Ozaljskoj. Mi smo prije 5 godina tamo dali raditi kuhinju, prezadovoljni smo, još uvijek je jaaaaaako lijepa
    Sestro po kuhinji
    I ja ih preporučam. Lijepo, kvalitetno, ugrađeno točno u dan kako je dogovoreno

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne osobno s kuhinjama, ali znam da u toj tvornici rade radnici iz bivšeg DIK Đurđenovca koji su nadaleko bili poznati po svom namještaju.

http://www.a-g-dinas.hr/

http://www.forum.hr/showthread.php?t=158129

Evo pa si proroštaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •