Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Crvene tockice ...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Crvene tockice ...

Malena mi vec nekoliko dana ima sitne crvene tockice na podlaktici desne ruke. Ima ih 4 ili 5, sitne su, nema ih nigdje drugdje na tjelu. Dali je moguce dali su to ubodi nekog sitnog paukica, komarca ili sl.? (zabica nema temperaturu i super je raspolozena).

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moguće da je i od vrućine. Na pregibima se najčešće javljaju (koljena, unut.strana kakta...). Ubod komaraca je puno veći i obično samo na jednom mjestu.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Slažem se s Lukinom mamom- vrućina i znojenje. I naš mališa,kao i prošlo ljeto ima sitne prištiće po rukama,leđima i vratu. Kupila Kamagel i sad je bolje,al najbolje rješenje je kupanje u moru! 8)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hm, 'odradili' smo osip od vrucine vec i nekako nam to drugacije izgleda. Malo cemo pripaziti, pretpostavljam da ce se brzo povuci. Hvala na savjetu ...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mene muče par crvenih točkica na desnoj ruci iznad lakta...Koji osip je opasan i kad treba do doktorice :?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Vid je imao osip od sunca i mora,
    nekoliko puta smo ga premazali otopinom jabučnog octa i vode i osip se povukao.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Proslo! Obukli smo pidjamu dugih rukava i piknice su nestale. Izgleda da je ipak bila neka 'zivinica' ...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kod osipa je nezahvalno davati savjete na nevidjeno, uvijek kad bih nazvala pedijatricu zbog osipa nije mi htjela reci preko telefona vec sam morala doci.
    znam da je opasan osip koji nakratko ne nestaje na pritisak prsta ili case (prozirne naravno)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

L mi je jutros osvanula sa dvije crvene tockice na podlaktici i sa tri iste takve na podrucju glave.
    Spavala je u kratkim rukavima, ne cini mi se da je od znoja, a niti od uboda jer je samo crveno, nema znaka uboda
    A i ja sam spavala pored nje, a meni nista...

O cemu bi se radilo?
    :? :? :?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj suzana_s prvotno napisa
    L mi je jutros osvanula sa dvije crvene tockice na podlaktici i sa tri iste takve na podrucju glave.
    Spavala je u kratkim rukavima, ne cini mi se da je od znoja, a niti od uboda jer je samo crveno, nema znaka uboda
    A i ja sam spavala pored nje, a meni nista...

O cemu bi se radilo?
    :? :? :?
    Ne znam, ali neka te to puno ne brine. Bitno je da se ne širi i na druge dijelove tijela i da se ne povećeva broj tih pikica. Namaži je Bepanthenom ili nekom sličnom neutralnom kremom i promatraj. Nadam se da će brzo proći....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •