-
faza 3. tj nakon skidanja pelene
zanimaju me vaša iskustva vezano uz fazu zapišavanja svega živoga 3. tj nakon skidanja pelene.
Ukratko, prije 3-3,5 tj smo skinuli pelenu i sve super, u dva dana je skužila što gdje treba i na opće oduševljenje i nas kod kuće i teta u vrtiću sve je bilo super, onda je prije tjedan dana cca. upala dva dana u neku fazu da protestira sjesti na wc i obaviti što treba, pa se opet vratila u normalu, a sad je u nekoj fazi da ako ju ne odvedemo svakih sat, sat i pol na wc ona se skine raširi noge ili čučne i popiški se na sred sobe (ista stvar u vrtiću)..sad sam zvala tetu u vrtić i pitala jel to rade i drua djeca kaoja su krenula s odvikavanjem u isto vrijeme, pa kaže da da, samo što oni i kakaju tako na sred sobe, a moja traži wc za kakanje...kako vaši?imaju takve faze ili sve ide ok od kad ste se skinuli?koliko to traje?
-
nitko nije prošao tu fazu ili mi imamo problem? :/
-
Osoblje foruma
desilo nam se to u 2 navrata, ali je te dane bilo nekako hladnije pa sam ja to pripisala češćem pišanju zbog iznenadne hladnoće
odnosno, da joj se toliko često i puno piški da se ne snađe pa se popiški u gaće
u oba navrata to je trajalo samo po jedan dan
sad smo više od 2 mjeseca bez pelena i ne sjećam se točno u kojem periodu se to dešavalo
-
Mi smo i dalje u fazi "Necu da kakim" - od kada je skinula pelene, a ima sigurno 3 meseca....
-
Mi smo imali tu fazu. Skinuli smo pelenu prošlo ljeto, a čim je zazimilo počela je zapišavati se stalno. Imali smo 30 pari gaćica i gaća baš zbog toga :/
Ne znam dali ima slabiji mjehur ili je to bio neki oblik protesta, ali prošli smo i to i sad je SUPER. Skinuli smo i noćnu pelenu i sve 5
Proći će
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma