-
Jurić - tema zbog koje sam se logirao nakon valjda dvije godine. Uglavnom, i Orsat je crazy za Jurićima. To traje negdje od njegovih 20 mjeseci. Sad ima 3 godine i još su nam Jurići no1.
Htio sam podijelit svoju frustraciju zbog nemogućnosti nabave Jurića u Hr. Uopće mi nije jasno kako funkcionira ta nabava. Turbo-Limač već godinu dana nudi samo Jurića i Šlepa, uglavnom. Rijetko se može naletit na drugo nešto. I uvijek kad pitam trgovke zbog čega je tomu tako - one vele da samo to dobijaju. Mislim......
Ali, spasio nas je Kaufland koji nekim čudom ima i Juriće. Tamo smo našli MEGA BLOKS Šika, Doka, Sanju i Luiđijevu Casa della Tires. Fora mi je kako sam našao Šika, sasvim slučajno, usamljenog između 10 Munjevitih.
Naša kolekcija je:
Mega Bloks: OIL PAN + Šlep, Luiđi i njegova butiga, Dok, Munjeviti, Šik, Sanja i ona dva nabrijana autića + Munjeviti u kompletu.
Metalni: Dok, Šik + rampa za izbacivanje, Jurić u Dinoco odjelu, Luigi na navijanje - kupljeno u Briselu
Metalni: Ramone, Flo, Doc, Fillmore, gUIDO, mali sarge+Munjeviti u maskirnim bojama - boot camp - ovo sve smo dobili za Božić iz New Yorka i to je neka kolekcionarska linija (tako piše na paketićima), različita od ove iz Brisela.
KTC ima originalna kinder-jaja CARS, sa sasvim zgodnim Jurićima.
Nama su najbolji MEGA BLOKS i žarko želimo još Šerifa i Kinga, a sad sam tu vidio kakvih zgodnih MB ima tako da bih odmah kupio Ramona i butigu i Francek komplet.
Eh, nakon što ovo napisah vidim da je razvidno da sam ja možda napaljeniji na Juriće od klinca. Što da kažem, imao sam skromno djetinjstvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma