Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: sta sam trebala napraviti?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno sta sam trebala napraviti?

danas sam bila kod ginica i potvrdio mi je trudnocu.I tako u onoj silnoj zurbi uspijem ga pitati sta sa mojim napadajima panike,i kaze da se mogu piti antidepresivi ako je potrebno ali ne u I tromjesecju...Nisam ga stigla niti pitati dali mogu otici na cuvanje trudnoce,niti mi je on to predlozio.I sada neznam sta da radim s obzirom da cu ga vidjeti tek za 1 mj.na redovnoj kontroli...Dali da ga nazovem pa da mi otvori bolovanje ili da cekam,s obzirom da me uzasno strah da me ne uhvate napadaji na poslu.....

please pomoc....

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve bu oke
    odi sutra ljepo nazad k njemu i obavi kaj si zaboravila

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma znam da sam trebala odmah pitat....ovak umjesto da budem sretna zbog bebaca ,samo sam bila u bedu....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kopiram s identičnog topica:

Citiraj rinama prvotno napisa
    Mislim da bi ga ipak trebala nazvati odmah, pogotovo ako tvoje stanje zahtjeva nastavak terapije, a u nedostatku njegovog razumjevanja nazvati svoju lijećnicu opće prakse pa s njom dogovoriti daljnje korake.
    Nadam se da će ipak biti sve ok, drži se i javi kako si i dal si što obavila.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga, nemoj se previše uzrujavati nego lijepo ponovno zakaži kod doca pa da porazgovarate malo o tome.

Ja sam isto odmah na prvom pregledu dogovorila da ću prestati piti Seroxat koji sam pila 2 god. Imala sam malu krizu "ustezanja" kojih 3-4 dana i tada sam normalno uzela bolovanje. Nakon toga sam se vratila na posao. Gle, tu i tamo imam napadaj panike (točnije 3 puta za stvarno otkada sam prestala piti AD) ali ipak je puuno više dobrih dana. Ako trebaš (ja trebam) piti ćeš Normabele po potrebi i sve bu to nekak išlo OK.
    A u drugom tromjesječju ćeš vidjeti dalje što ćeš i kako ćeš se osjećati.

Glavu gore i ne brigaj! Čak i da se odeš kod gin uvijek možeš ostat doma i tražiti bolovanje na osnovu hemeroida ili bilo čega drugog dok se ne snađeš

Ajde, sve će biti OK!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sorry sto upadam ovako na topic, naime ne znam tocno odgovor na tvoje pitanje, ali me zanimaju ti vasi napadi panike ...

meni se zadnjih godinu dana javljaju mali sitni napadi, npr. u liftu, pa onda se probudim usred noci u panici, pa onda iz cista mira, potpuno bez veze ... do sada sam o tome sutjela i mislila da je to normalno, ili da sam umorna, ili da mi je zato kaj sam lose volje i pod stresom i sl, ali sam vec dosta puta bas na forumima cula o tome ... cure, jel to to, jel to pocetak, sto je to, kakvi su vasi simptomi ... ?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da dodam da ovi moji traju vrlo kratko, tipa 5 minuta, ili dok ne izadjem iz lifta, dok ne zaspim, dok mi nesto ne skrene paznju ... zato se i nisam zabrinjavala oko toga ... mozda bih trebala? :?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala cure....
    sutra idem kod doktora opce prakse pa cu se dogovoriti s njim sto dalje.......mada ja redovito idem na psihoterapije(bar se malo izlajem tamo kad nemogu doma)......

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

trini....inace ti napadaji ne traju dugo samo izmore ko sam vrag.....

ja sam hvala Bogu postala optimist,ali uvijek sam pripremljena...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam pila cipralex,amizol i helex 6 godina zbog napada panike,kada sam se odlučila za trudnoću ginekolog mi je savjetovao da posjetim svog psihijatra i konzultiram se,psihić je rekao da ni slučajno ne nastavim piti lijekove jer može ali ne mora doći do nekih poremečaja kod djeteta i da u svakom slučaju hormoni koji se izlučuju za vrijrmr trudnoćr djeluju isto kao i lijekovi.I zaista bio je u pravu.Prestala sam sa lijekovima i nisam se osjećala dobro ali kada sam zatrudnila nikada se nisam osjećala bolje.Moja preporuka je da se i ti posavjetuješ sa svojim psihijatrom pa ćeš vidjeti što će ti on reći.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: sta sam trebala napraviti?

Citiraj filip prvotno napisa
    Nisam ga stigla niti pitati dali mogu otici na cuvanje trudnoce,niti mi je on to predlozio.I sada neznam sta da radim s obzirom da cu ga vidjeti tek za 1 mj.na redovnoj kontroli...
    Draga, ima jedan trik kako se kod doktora osjećat sigurnije...
    Sjedni prvo doma i skoncentriraj se što te sve zanima...
    Napiši na papir stavku po stavku...
    Ponesi papi na pregled i ne izlazi van dok ti ne da odgovor na svako pitanje. ON JE TAMO ZBOG TEBE!!! Ne ti zbog njega. Dužan je dati svako objašnjenje. Ako neće, onda mijenjaj. Imaš pravo na to.

Kad obaviš sve što si htijela, osjećat ćeš se jako sigurna u sebe, a samopouzdanje će ti biti na zavidnoj razini...

Pusa za tebe i tvog bebača!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •