-
Sigurno to sve znate, no opet...
-
Re: Sigurno to sve znate, no opet...
Znamo, znamo...
Mene svaki put iznova ganu komentari nekih osjećajnih i inteligentnih Hrvatina, tipa ovaj Lujo2 koji ne bi dizao paniku oko tih bezvrijednih 90 parova (a tko bi zaboravio i onu mudricu što više voli prirodno)... Ma fuj, da samo znaju kako su odvratni.
-
istina stvarno su odvratni
-
nisam mogla niti čitat do kraja jer sam se iznervirala.koji bijednici,eto u kakvom društvu živimo.
-
Članak je OK, komentare nisam ni htjela čitati do kraja. Poanta je u tome što prosječan hrvatski građanin o potpomognutoj oplodnji zna jako malo i ima totalno iskrivljenu sliku o postupcima - pa se niti ne može očekivati pozitivan stav. Prije sam šizila zbog raznih komentara, sad sam cool. Shvatila sam da je i meni trebalo dosta vremena da skužim što mi se sve dešava a s neplodnošću sam prijateljica evo već 7 godina. Kako onda očekivati da netko tko je pročitao par informacija u novinama razumije bit stvari....
Ne vrijedi trošiti energiju na ovakve stvari. Mislim da pojedinac puno više može napraviti ako u svojoj okolini proširi malo znanja o MPO-u.
-
Više ne obraćam pozornost na takve ljude niti me mogu uzrujati sa svojim glupostima.
-
U Luju bih se mogla zaljubiti toliko da bi ga boooolilo, jakoooooo
Kreten koji zna zbrajati do 100 i možda još kolko stane na prste desne ruke! A sve ostalo što zahtijeva malo imaginacije, možda trunkicu socijalne osjetljivosti ili barem ljudskosti - e tomu ne stane u onu drugu ruku!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma