Ja ti ne brijem po prirodi. MM nešto pije neke svoje bočice, pit će i cink, dugo pijenje antioksidansa diže jetrene probe pa ti on to on-off. Šta da ja pijem - ginko - šta će mi to na ovakav fantastičan endometrij. U biti, ja ti ne kužim da na meni išta treba poboljšavat - sve štima. Imati ti dole u ST-u neki dr. Sadiković, tj. u Hercegovini, žene koje cijenim idu kod njega - homeopata - ja još nisam išla. Meni ti se još od bolnog kuka zamjerio onaj dr. Marušić koji je svima isto šibao neke odvratne travuljage, nikom bolje od toga (bila cila femily moja, davno, davno). Možeš pit tu vrkutu i marulju, one ka nešto poboljšavaju o. sluz, možeš folic plus itd. Ma, kako sam ti ja već u ovome godinama ja ti ne mogu sad 5 godina lupat po folic plusu, propast će mi želudac. Ja to više-manje samo mjesec-dva prije postupka. Raspitaj se dole na kavama, mislim da dosta forumašica pije te prirpavke. Ja ti najvolin "krknit" utrogestan oralno (kad sam u postupku), da vidiš koja nirvana. Zezam se, dr-ovi više vole da se to stavi i leži pola sata, ali kako radim ne mogu, ali me svaki put veseli popit te kuglice, to ti je jače od nekog narkotika - spava mi se, svijet leluja i ništa mi neće ovi dan pokvarit, vapšuvarivari
.