Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: Moj prvi IV ali ne i F

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja ti ne brijem po prirodi. MM nešto pije neke svoje bočice, pit će i cink, dugo pijenje antioksidansa diže jetrene probe pa ti on to on-off. Šta da ja pijem - ginko - šta će mi to na ovakav fantastičan endometrij. U biti, ja ti ne kužim da na meni išta treba poboljšavat - sve štima . Imati ti dole u ST-u neki dr. Sadiković, tj. u Hercegovini, žene koje cijenim idu kod njega - homeopata - ja još nisam išla. Meni ti se još od bolnog kuka zamjerio onaj dr. Marušić koji je svima isto šibao neke odvratne travuljage, nikom bolje od toga (bila cila femily moja, davno, davno). Možeš pit tu vrkutu i marulju, one ka nešto poboljšavaju o. sluz, možeš folic plus itd. Ma, kako sam ti ja već u ovome godinama ja ti ne mogu sad 5 godina lupat po folic plusu, propast će mi želudac. Ja to više-manje samo mjesec-dva prije postupka. Raspitaj se dole na kavama, mislim da dosta forumašica pije te prirpavke. Ja ti najvolin "krknit" utrogestan oralno (kad sam u postupku), da vidiš koja nirvana. Zezam se, dr-ovi više vole da se to stavi i leži pola sata, ali kako radim ne mogu, ali me svaki put veseli popit te kuglice, to ti je jače od nekog narkotika - spava mi se, svijet leluja i ništa mi neće ovi dan pokvarit, vapšuvarivari .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ima ti i neka maca potent ili tako nešto. Ne znam, kupila ja, ali stoji doma, neka blesava etiketa na tome, štajaznam, jednostavno nisam lik za to. Imaš još matičnu mliječ koja je kao dobra za imunitet itd. Bila sam ja u fazi čajeva kod neke dr. u ZG-u, ali ne znam - ja mislim da su ti čajevi primarno dobri za baje čisto po principu nalijevat urotrakt tekućinom, a za ovo drugo, štajaznam. Ne da mi se, iskreno.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U svakom slučaju bolje ništa osim eventualno folic ili moj prenatar...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, nisam to rekla, ali meni se osobno ne da.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ma, nisam to rekla, ali meni se osobno ne da.
    Znam da nisi to rekla

Ni meni se osobno ne da, moram ti priznati!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo kupila sam MM cink :D nego je li mala doza 10 mg dnevno, odnosno to je jedna tableta, tko bi mi mogao najbolje znati reći koju dozu da pije?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

25-30 mg cinka bi bilo super (i za tebe isto)!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

fritulica jesi sigurna da je to OK doza? Zašto ja? Što meni može cink pomoći, da ubrza js pa da idući put pobjegne spermićima

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovo je za vas sa Odbrojavanja
    Stigla sam ja, stigla i sve sam pročitala - igrali se miševi dok mace nije bilo

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MAJOLINČE bila sam ovaj čas na odbrojavanju...al' i tebe zanima cink

sve se ja bojim da poslije cinka ne budu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, nek bude kako oće, samo neka bude Budem ja to već sredila, pa učiteljica sam

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E....dobro si me sjetila učiteljice moja, pa ću ja tebi poslati svoju dječicu da ih učiš, ali kad ti budu radili svašta po razredu kao npr. nemoj mi se doći žaliti

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MAJOLINA

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno ..............

Pepitice,posto sam gospodju uciteljicu upoznala,tacno vidim da bi sa casa naglavacke izbacila onog cetvrtog malca i onu zadnju manekenku.Moras ''brate mili'' vaspitati tu svoju djecu,a ne slati ih takve u skolu.

Ne daj Boze da mi dodjes u goste sa toliko djecurlije.

P.S.Necu te tjesiti zbog ZG,ali ipak Bog namjesta to da se ti i ja vidimo u septembru.

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo sad tek vidim da nije proslo kako sam se nadala...
    draga ne mogu virovat da si bila tako hrabra, svaka ti cast i iznenadila si sve nas koliko mogu vidit!
    samo tako nastavi, i naravno tom vedrinom pa ce u 9mj bit

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

regina78 draga moja kad čovjek ide u bilo kakvu borbu, borbu koju život zadaje onda je logično da ta borba može biti i jednostavna i komplicirana, ja sam u situaciji kad ne znam kuda me život može odnijeti pa još uvijek ovo sve radim poluzatvorenih očiju i ne opterećujem svoj mozak. Ako mi itko dade moju bebicu dat će mi je moja mirna psiha i opuštenost.

Prema tome idemo u rujnu, listopadu, vidjet ću još kako me dođe volja i ponovno čekamo što će biti bez pretjeranog nadanja, prvi put se nisu oplodili, drugi put se mogu isto ne oploditi, prema tome mozak na pašu, neka pase, a ja u VV mirne duše.

Poslije rujna, listopada, ću razmišljati što dalje...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    kad čovjek ide u bilo kakvu borbu, borbu koju život zadaje onda je logično da ta borba može biti i jednostavna i komplicirana, ja sam u situaciji kad ne znam kuda me život može odnijeti pa još uvijek ovo sve radim poluzatvorenih očiju i ne opterećujem svoj mozak. Ako mi itko dade moju bebicu dat će mi je moja mirna psiha i opuštenost.

mislim da u ovom "malom" postu ima nesto veliko i to je nasa psiha. super si slozila ovo pepita

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj d13 prvotno napisa
    Citiraj Pepita prvotno napisa
    kad čovjek ide u bilo kakvu borbu, borbu koju život zadaje onda je logično da ta borba može biti i jednostavna i komplicirana, ja sam u situaciji kad ne znam kuda me život može odnijeti pa još uvijek ovo sve radim poluzatvorenih očiju i ne opterećujem svoj mozak. Ako mi itko dade moju bebicu dat će mi je moja mirna psiha i opuštenost.

mislim da u ovom "malom" postu ima nesto veliko i to je nasa psiha. super si slozila ovo pepita
    E kad pročitam sada ovo podebljano, ipak sam imala pravo.

Cure moje drage, voljela bi kad bi pročitale moj topic s IVF-a. Nisam vas nikad lagala, bila sam optimistična, pogledajte kako pišem, sjećam se i sada svake svoje riječi.

Sada se sjećam da mi je bila čast sudjelovati u postupku i imati priliku za bebu ispočetka, ispočetka i ispočetka

Voli vas Pepita i želi vam bebice što prije, a ako vam ovaj moj topic može ikako pomoći bit ću presretna. Jedva sam ga iskopala :D

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I nije mi trebao cink pa ni ICSI/IVF

Sad kad čitam sve, cure moje bile ste prava podrška

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove