Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pikanje

smak

Početno pikanje

E sad, pitanje je sljedeće: davati ću si supkutano 3 ampule merionala i jednu gonala F, ali s obirom da Gonal već ima svoju špricu s otopinom kako se pikate? Da li samo ostavite iglu pod kožom pa zamjenite špricu ili sve smučkate u jednu špricu???????? :?

Pusa svima......vibrice za sve!!

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da ćeš se morati dva puta piknuti. Jednom za Gonal i onda drugi puta za merional.

Sretno

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam dobivala 2 gonala i 1 merional i sestra mi je smućkala sve zajedno i rekla je da je jedna otopina za tri doze.....obzirom da ti imaš 4 doze...mislim da moraš dobiti dvije pikice

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam dobivala 4 gonala, ali sam se samo jednom pikala, jer se onda uzmu dvije otopine.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam primala 5 menogona i jednom su me pikali, a kako ide sa merionalom i gonalom i dali se mogu mješati stvarno ne znam. Neka ti ovo bude sretno pikanje ~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam primala 2 menopura i po 1 gonal i pikala se dva puta, uz to još jednom i sa suprefactom :shock: Ali, meni je prvi put bio šok, onda normala, potom zadovoljstvo Nekako sam mislila da sam bliže cilju jer sam skupila hrabrosti i napravila pomak u svojim strahovima
    Međutim, ono što ti pitaš meni izgleda ovako - ti imaš već pripremljenu injekciju gonala i da li bi u tu iglu mogla samo umetnuti injekciju sa merionalom. E, to bi trebala pitati sestru, ali mislim da to baš i nije izvodljivo jer ti je igla tik pod kožom :/
    Meni nije bilo teško bocnuti se nekoliko puta

smak

Početno

Hvala, pikam se i pikam, u svaku nogu jedna bockalica, ma nije strašno, sve se to da izdržati. Samo nek upali!!!
    Pusa svim bockalicama i nebockalicama...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •