meni jedne od najdražih i najfunkcionalnijih pelena!Elinor prvotno napisa
meni jedne od najdražih i najfunkcionalnijih pelena!Elinor prvotno napisa
sorry na felerima u prethodnom postu, ali S. je spavala na meni dok sam to pisala...
Cure, kako ste naručile LHC kad na izboru države nema Hrvatske?
naručiš na Jugu, onda u comments napišeš da ti pošalju u Cro jer Juge nema već dugo, onda nebreš odabrati s(kršitelj koda)ing jer ima samo za US, pa ti u sljedećem koraku veli da ti budu poštarinu naknadno obračunali... i tak!Elinor prvotno napisa
ja btw. nisam od njih naručivala ali sam jednoj curi nedavno isprobavala kak bi to trebalo biti, jer nije mogla do kompa, i tak je uspjelo bez problema.
ako netko nema pametniju ideju, nadam se da bu ok.![]()
A možeš i poslati mail Becky, meni je odgovorila odmah, i na kraju mi je sašila tri pelene u roku od 24 sata.
:shock: Opa, Becky rastura!ninaXY prvotno napisa
![]()
A kak onda ide plaćanje, ako naručiš mailom?
I ne samo to, poslala mi je i sličicu kako pelene izgledaju, na što sam ja ostalaTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Meni je Becky poslala invoice za platiti, ali može se preko pay pala uplatiti i direktno na nečiji račun tako da upišeš samo e-mail.
Olašila sam se za neke pelenice za bracu:
- Cuddle bums: Nautical Bikini Cut A la mer ,
- Cuddle bums: Whales Bikini Baleines ,
- Custom CuddleWool, Navy
(imam feeling da ću ih se načekati...)
i s Kittykinsa:
- disana - tie-on organic cotton nappy - natural - one size - single nappy
- junior joy - prefold - white - regular (3-12m) single nappy
- disana - woollen cloth pants - natural - 0-4 months (euro 62/68)
- ella's house - bum hugger - aplix fastening - wheels - small
- little kiwi - quick flip cotton - non-aplix - midnight - small
- nature babies - lovable - bamboo - aplix - natural - size 1
- stacinator - deluxe fleece wrap - blue stripe - small
Svašta nešto pomalo! Jedva čekam da ih vidim i isprobam na maloj guzi!!!
Wow, Oli! Dobra kolekcija![]()
Dala si si truda. Meni će za Ivora biti dovoljno ovo što imamo, ali za malu guzu ću se morati i ja pokrenutiBrzo će Nova godina..
jako me zanima ova Disana tie-on organic cotton nappy Baš mi cool izgleda. Uzela sam samo jednu da vidim je'l petljavo motati naokolo, a cijena im je prava sitnica...
ajme koja slatka bebica na kojoj demonstriraju pelenicu![]()
Fora izgleda. adje baš me zanima kad ju dobiješ kako će ti se činiti..
E, a ova Little Kiwi je dizajnirana od strane jednog tate, jer su mu se presporo sušile pelene njegove kćerke! http://www.fenlandcitizen.co.uk/news?articleid=2871483
8)
Cool![]()
Poslikala sam novepelene za malu guzu, pa klikajte next....
Ahh, Olivija, pelenice su ti![]()
Vidim da si bila vrijedna![]()
ooooo, pa ima tu egzotikeOlivija prvotno napisa
![]()
Kak ti djeluju one na vezanje? Izgledaju mi praktično ovak na fotki.
Ova na vezanje sa sasvim malo razlikuje izgledom od klasične švedske pelene. Pretpostavljam da je osnovna razlika u vrsti tkanine koja može mnogo da upije (za razliku od švedske, koja služi samo da zadrži tetre na mjestu). Mislim da je praktična, jer se brzo suši, a i dosta se brzo stavlja, ako je sistem isti kao za švedsku (ukrstiš straga, provučeš naprijed i svežeš mašnu).
A ove kiwi mi djeluju supercool 8). Javi kakve su!
Vještičice - u pravu si: u biti je kao i švedska samo puno finija.
Disano bi zapravo već mogla isprobati na velikoj guzi...
A Kiwi je totalno fora - pogotovo za šivalice: vele da ima vrlo malo ostatka materijala...
Gledala sam tu Kiwi u tvom albumu, šteta što je tamna, ne vidim "skinuti" kroj![]()
A rado bi probala napraviti brzosušeću pelenu (ide zima, ide zima,).
Trenutno pokušavam "skinuti" Rumpsters, pa ako koja curka ima fotku otvorene pelene (osim zmaja) nek mi javi, da još malo proučim.
Puse svima![]()
![]()
:D :D :D
mama i Micina guza zahvaljuju do neba!
kad vidim sve te krasne pelenice dobijem volju da i ja poslikam našu kolekciju pa podjelim s vama(čim uhvatim vremena,što mi kronično fali),krasne su vam kolekcije.
vimmerby prvotno napisa
![]()
i prekrasno si ime izabrala, ako cu imati jos djece i ako bude sin isto ce se zvati Gregor
Tek sad vidim ovu cool kolekciju![]()
Olivija, soaker ti je, stvarno svaka cast!
Ja sam ovih dana u proucavanju mustri...izgleda da cu se ipak odluciti na okrsaj s iglama i vunom :/
Dolisa - Ovo je mali soaker, i ima još možda pola sata posla na njemu (nemam heknadlu), a bio je gotov za dva filma - po jedan svake večeri. Još ako funkcionira :D
Olivija, jesi isprobala Disana pelenicu? Ja sam si ju isto nagledala, i baš mi se čini slatka... Jel spetljano "smontirati" ju, i kako upija?