Neven, Lana, Maureno - sretni vam rođendani :D
Svima ostalima - pusa!
Neven, Lana, Maureno - sretni vam rođendani :D
Svima ostalima - pusa!
o vratila nam se naša lutalica Nataša :D
Bok! Pa gdje ste svi :/ Mi se lagano skidamo s pelena a pomaci su nam milimetarski. Evo moram vam se malo pohvaliti, slike nove fasade kako sam i obećala http://public.fotki.com/mamaineven/obnovljena-kua/
fasadae super!
mi jos nismo poceli sa odvikavanjem od pelena, ali budemo uskoro!
jucer smo niki kupili male gacice u mtc-u za 20-ak kuna!
malena je pocela psovati: p... m... i j... te!!(nije cula od nas nego od blize rodbine)
preboljeli smo virozicu od cca 5-6 dana, ali sad smo ok!!
i najvaznije: nika vec 7 dana spava cijelu noc!! :D
Bravo za Niku i super za mamu i tatu![]()
Maureno, Neven, Lana - sretan rodjendan![]()
Svima ostalima pusica. Ja sam u nekoj porodicnoj frci, pa i nemam bas volje za pisati, ali citam vas povremeno, cisto da znamo sta nam raja radi![]()
Leki![]()
mamaineven fasada je zaista pekrasna!
Leki, drži se![]()
Mama Nataša, kako je bilo na moru?
I mi smo se napokon riješili viroze, trajala je isto 5-6 dana.
Sirotica je bila već toliko izmučena od visokih temperatura, a mene je hvatala frka da nije samo viroza.
Još čekamo nalaze od urinokulture, ali našu pedijatricu nikako dobiti telefonom, vječito zauzeto.
Tako da smo rođendan odgodili za ovaj vikend.
Danas popodne sam prokrvarila.
Sad čekam MM da dođe s posla pa idem ginekologici. Strah me je za bebu.
Cure, držite mi fige da ne bude još jedan miss...![]()
Ena, drzimo fige da je sa bebachem sve ok!!![]()
ena ne brini![]()
u kojem si tjednu?
u 11-om, u tom tjednu sam izgubila i prošlu trudnoću
ja sam sa maurenom imala problema kao i u prijašnjima trudnoćama ali je bez obzira na krvarenje bilo sve u redu.znam kak ti je sad ali pokušaj se što više smirit...jel obilno krvarenje?
Ena, čuvaj se... Bit će sve OK![]()
![]()
Ne mogu reći da je bilo jako obilno, ali bilo je poput većeg menstruacijskog ugruška.
Hvala vam na utjesi.
I ja se potajno nadam da će biti sve u redu, ali iz iskustava kad god se nadam dobrome ispadne suprotno.
Tako da se bojim ićemu nadati.
Ena, da li koristiš progesteron ???
držim fige da sve bude ok
bucka-super kaj Nika spava cijelu noć,
Vid se sinoć stalno budio, hvata ga viroza![]()
jooj mirta pa nije valjda nešto od ročkasamaureno je ful zdrav tak da se nadam da nema veze sa nama
Hvala Bogu, bebica je dobro. Sada je već velika i prekrasna.
Rasplakala sam se od sreće kad sam vidjela da joj srce kuca.
Ja moram mirovati i trošiti Utrogestan i Normabel.
Hvala vam svima na dobrim vibricama.
Samo mi teško pada što ne smijem više dojiti Lanu i ne smijem ju nositi. Ovo će sad biti teško razdoblje za nju i za mene.
Viduozdravilica.
![]()
Jao, Ena glavno da je sve OK. Samo se drži, znam da će biti teško, ali šta je tu je, moraš mirovati i malička će to prihvatiti. Ma sve će biti dobro![]()
Enadrago mi je da je sve OK.
Cuvaj se, miruj i odmaraj![]()
Ena, drzi se!!![]()
sve ce biti ok!
hlavno da je bebek dobro!!
pusa lani!!![]()
Ena, točno znam kako ti je zbog prestanka dojenja![]()
za koji dan- tjedan biti će ti lakše.
Ja sam se tješila činjenicom da dolazi drugi sisavac
romina - ma nije od vas![]()
uglavnom ja sam u totalnoj banani, grlo i glava me rasturaju,
Vid je bolje
cure![]()
Danas sam cijeli dan uspavana.
Mirta, evo i tebiozdravilica.
![]()
Ja od ponedjeljka šmrcam i kašljucam.
Zarazila me Lana svojim ljubljenjem u usta.
To joj je zadnje vrijeme fora.
Sretno svima na odvikavanju od pelena.
Lana si sad sama uzme tutu iz kupaone, skine se i popiški u nju.
Jedino još po noći ima pelenu.
Danas je svoju bebu dojila, podigla je potkošuljicu i stavila bebu na svoju ciku.![]()
Budući da još nemamo fotke s rođendana, evo nekoliko s ljetovanja![]()
http://public.fotki.com/lana-m/novalja/
Ena, čuvaj se.
Lana je baš narasla. Kako je reagirala na gumeni čamac? Da li se bojala?
Mi još dojimo, izbacili smo noćno dojenje a ovo dnevno se svelo na jedno i uspavljivanje.
Kako je bilo na moru? Ha, dobro, odlično što više. Mala tajna je da smo se kupali na Atlantiku....
Kupali ste se, gdje...??!
Jedino smo je s čamčićem dobili da ide u more.
Imamo šlaufić ali u njega nije htjela ići, ćim nogice nisu osjetile dno odmah je bila frka.![]()
Ena drago mi je da je sa bebicom sve ok!!! Lana je preslatka!
M Nataša dobro nam došla. Bilo mi je pusto bez tebe - svugdje!![]()
Mi smo super (kuc-kuc), u laganim pripremama za ročkas. Pronašla sam jako lijepu tortu Fifi iako je M ne smije jesti, počastit ćemo ga sa dva zalogaja.
Pusa svima.
E, da Nataša vidjela sam onu čestitku kaj si napravila. Prekrasna je!
Ah, kako je ovo teško. Mišić mali.iako je M ne smije jesti, počastit ćemo ga sa dva zalogaja.
Ja sam naručila tortu Jagodica Bobica tamo gdje je naručila Liebe.
Torte su stvarno fine. Bila sam u nedoumici dali Jagodicu ili teletubbise, ali budući da sam ja birala presudio je mamin ukus.
Šteta što nisu imali pćelicu Maju ili Flipa, to bi ju stvarno oduševilo.
A kupila sam joj i prekrasnu haljinicu samo za rođendan, jedva čekam da ju obuče.![]()
Matiji je teta (moja sisterka) kupila prekrasnu košuljicu koju će imati na ročkasu!![]()
Ena, jako sam sretna da je sve OK.
U zadnje vrijeme sve se češće ulovim u mislima kako bi bilo cool imati još jednu bebu... Onda stanom projuri uragan zvan Tia i misli se razbježe![]()
U posljednjih par dana sam čula takve same horor priče da me strašno veseli da je sve OK.
Sigurna sam da će Lana biti happy s tortom, a i ostali gosti.
Nitice![]()
A da znaš da sam čestitku htjela skenirati i poslati ju na mail, uspjela sam ju kasnije pronaći.
Bili smo u Maroku 9 dana... Casablanca, Marakesh, Agadir....Bilo mi je prilično teško prvi dan i dan prije polaska jer smo ostavljali Lenu mojima, srce mi se slomilo... Ali kad smo jednom došli tamo - bilo je odlično.
Super!!! Blago vama! :DMama Natasa prvotno napisa
A ja mislila da ste na Malom Lošinju.![]()
Nataša a jeste li radili na "onom" projektu?!![]()
Ma super, bila je kraljica, samo me prvu noć tražila tj. cici i malo plakala kad je vidjela da joj baka nema što ponuditi...
Išla je kod tete čuvalice kao i obično, ostalo vrijeme su se bake i djedovi mijenjali, spavala je kod mojih. Mahala je svakom avionu koji su vidjeli jer se mama i tata voze u njemu.![]()
Kad nas je vidjela malo se sramila, nije htjela pustiti baku a onda se samo okrenula, raširila rukice i zagrlila me. I od onda me ne pušta iz vida. Srećom nije se ljutila na nas (kao što su nas mnogi upozoravali) i za sada je sve ok (osim ponekog cendranja tj. glumljenja plakanja kako bi dobila nešto što želi - mislim da je to rezultat ispunjavanja svih želja od strane bake i djedova).
Eh, znaš kako je kad ideš na godišnji.. Uvijek dođe nepozvani gostNitica prvotno napisa
![]()
Ali kako dođe tako i ode![]()
Mama Natasa prvotno napisa
Ah, možda je ovaj gost zadnji puta bio i neko vrijeme će Vas zaobilaziti!
pozdrav svima
i sretni rodedan
Mama Natasa![]()
Romina![]()
Ena, bit ce sve ok
cuvajte se cure![]()
storma![]()
ljudi imamo novost![]()
Vidu raste dvojka (do sada ima samo jedinice i četvotrke)
![]()
![]()
vašim klincima su već vjerovatno i umnjaci krenuli
Netko danas ima roćkas :D :D :D
Jao cure moje, osječam se ko srednjoškolka. Men. mi kasni tjedan dana i u panici sam laganoj. Bebicu II smo planirali za slijedeću godinu, tolko o planu. Idem danas kupiti test da vidim kaj se događa. ma bila bi sva na sedmom nebu , ali na poslu će me zadaviti jer mi je i kolegica na porodiljskom! Idem zadaviti muža!!
I skoro zaboravih SRETAN ROĐENDAN !!! :D :D
meni je Vid tak lijepi i dragi da uopće nisam ni skužila koliko ima zubića...još kad preplaši srce malo![]()
Matija![]()
Mamaineven, drzim fige da je to to. A za posao, ko ih sljivi, snaci ce se oni!
Ostalima puse.
Kao prvo, dragom Matiji želim SRETAN DRUGI ROĐENDAN!!!!! :D :D :D![]()
Kao drugo, mamaineven držim fige da ćeš morati proširiti svoj nick mamaineveni.... :D :D![]()
Što se tiče posla, ne brini se snaći će se oni već, na to moraju računati.
I na kraju, BRAVO VID I NJEGOVI ZUBIĆIIII !!!!! :D :D :D
Ljudi moji pa danas je trostruko slavlje!!![]()
(mamuineven računam kao riješenu stavr)