pa i biti će slijedeće godinemamaineven prvotno napisa
![]()
Matija![]()
pa i biti će slijedeće godinemamaineven prvotno napisa
![]()
Matija![]()
Matija - sretan rođendan :D
Mamaineven - držim fige da je to to!
A posebna pusa Vidu!
Mamaineven držimo fige za mrvicu! Očekujemo rezultate testa![]()
Mi ne dojimo već sedmi dan![]()
Bili smo razdvojeni dva dana a kad sam se vratila nije uopće tražila, tek se navečer sjetila ali odmah sam joj preusmjerila pažnju i nastavili smo se igrati i tako još par puta i izgleda da je to to.
Ja sam toliko tužna i najrađe bi plakala ali kad se sjetim da mi je stvarno bilo dosta i željela sam prestati ali sam čekala da E.odustane sama. Još kad smo išli na put nije mi bilo na kraj pameti da ćemo prestati ali eto, na kraju ispalo da je sad prilika.
Pusa Vidu za zubeke![]()
Ivana s - točno znam kako ti je. Tako sam se i ja osjećala prije puta.
I meni se čini da ćemo polako prema kraju dojenja...
Mislim da je rijetkost (barem u mojoj okolini) da dijete doji koliko su naše cure dojile pa trebamo biti zahvalne što smo mogle i htjele![]()
Ma znam i ja da je to dosta dugo ali stalno mislim kao da sam ja to odlučila i sad je uskratila za nešto što je njoj toliko puno značilo. Iako ona to ne pokazuje direktno tj. ne traži me, kao da je sve skužila sama iako joj nisam nikad rekla da nećemo više cikiti. Ali ipak je nekako razdražljiva, i možda tužna i ljuta na mene, ili si ja sad to umišljam??Mama Natasa prvotno napisa
Joj draga, sve mi je jasno, ne znam što bih ti pametno rekla![]()
Nama se dogodilo dva dana ovaj tjedan da poslije podne uopće nije tražila. Jednostavno se nije sjetila....
Meni ovo govori da je i ona bila spremna za prestanak dojenja.ivana s prvotno napisa
Ivana, tako je i meni bilo čudno kad sam prestala dojiti, a ja mu nisam više smjela davati jer sam pila ljekove. Proći će te to, mene sad Neven gleda i viče cica-cica i onda je ljubi, ali sisati više neće! Pozdrav, javim se u ponedjeljak!
glupo zvuči možda ali bi vam bilo puno gore da vi imate želju prestati a da dijete ne želi :/
probali smo sve i svašta i čak nam i naša draga savjetnica storma pomažeali sad ga je uhvatila manija cicanja kao nikad do sad
ja sam stvarno na rubu živaca
Romina![]()
Romina![]()
ne znam kaj da ti kažem i kako da ti pomognem,
možda će na moru biti prilika za to - nova sredina, nova zanimacija
joj hvala vam cure....sve mi je super ali mi je noćna mora kad počne cicatkako sam prije uživala tak mi je sad koma.pomoglo mi je da mu u noći dam bocu jane i to sad funkcionira ali zato je opet nastao problem sa uspavljivanjem(imao je dobar period kad je zaspao sam pokraj tate)
na more idemo sa mojim starcima tak da mislim da bi se onda neke stvare mogle posložiti jel je M jako vezan za moju mamu i mislim da će inzistirati da spava sa bakom(a ja ću se vrtit po krevetu jel će mi onda falit on ali ne i cicanje :/ )
I ja se time tješim.Ena prvotno napisa
Ma znam, Romina jer meni je već bilo dosta, u nekim trenucime sam mislila da ću izuditi više, pogotovo po noći tako da te potpuno razumijem i mislila sam da cu biti presretna kad prestanemo ali izgleda da su to ipak malo jači osjećaji.glupo zvuči možda ali bi vam bilo puno gore da vi imate želju prestati a da dijete ne želi
Ipak, sad sam ok, polako sve dolazi na svoje. Nadam se da ćete uspjeti na moru.![]()
Evo, da vam javim, u subotu test pokazao +. Ja sam sad u laganoj panici, jer kako sam rekla baš tako nismo planirali, pa nisam pila ni Prenatal, radila sam u vrtu ( sad sam u panici od toxoplasmoze ), strah me i svih ostalih boleština i već sam skroz luda. Da gin. namjeravam drugi tjedan.
Čestitam!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vjerujem da će biti sve u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ha! I tako ste vi radili fasadu.![]()
Mi smo ovaj vikend napokon proslavili Lanin rođendan.
Bilo nam je prekrasno, torte, pokloni, društvo sve je bilo super!!
Samo mene sada rastura migrena.
Sinoć samo zbog bolova legla prije MM i Lane, dok je MM spremao Lanu na spavanje govorio joj je da mamu bubi glava i da moraju biti dobri. Lana je legla pored mene i zagrlila me i rekla
'Lana ce biti dobra, mamu bubi glava'. Samo me gledala i mazila po glavi.![]()
Rasplakala sam se od miline.
Čestitam na plusiću :D Naravno da će sve biti ok.
Nama nešto ne ide, bojim se da će ovaj put biti teže nego prvi... A možda da i mi bacimo neku fasadu, na balkon recimo![]()
Lana, srce mamino.
mamaineven... prekrasno... čestitamo od![]()
lana, rastop... pametnica mala....
Romina, nemam savjet samo podrška![]()
Vidu za zubiće...![]()
bit će tu još bebica vidim ja....
ja moram priznati da me u zadnje vrijeme hvata panika i frka me je i nisam sigurna jesam li spremna za drugo dijete....
ne znam jesam li se "pohvalila" ali doc mi je dao zeleno svjetlo i rekao da je pauza dovoljno duga i počela sam piti folnu ali... hmhm... htjela sam odmah drugo dijete, nisam smjela i sad kad smijem premišljam se...
Nekako me ohrabrujete sve vi trudnice i dvostruke mame ovdje..
Mamaineven čestitam na plusiću!
Nemoj se sad ništa živcirati, sve će biti ok!![]()
Lana![]()
MNataša samo polako,znaš kako to obično bude kad se najmanje nadaš!
Znači svi pomalo kreću u akciju, i ja bi tako rado jedan plusić ali ne mogu još![]()
Hvala na čestitkama, ja sam još malo zbunjena, jedva čekam pregled!
Lana, joj znaju biti tak slatki. Neven kad kažem da me nešto boli odmah počme ljubiti to mjesto. Sad sam još sigurnija da ga moram čim prije skinuti s pelena, da ne bi imala dva pelenaša u kući. Cure, moja preporuka je ko hoće bebu samo naprijed u radne akcije ( em imaš fasadu, em još i bebu, dvostruka korist ).
Joj kako ste me razveselile lijepim vijestima. Mamaineven - čestitam i bit će sve OK.
Ja sam inače totalno u komi. Od subote mi je tata u bolnici, sa strašnom dijagnozom i nimalo boljom prognozom. Ne želim vas uvlačiti u moj crnjak..
Čuvajte se.
Romina, drzi se!![]()
ja sam imala "srece" jer smo mi skroz bezbolno i bez ikakvih trauma prestali sa cickanjem sa nikinih 12 mjeseci!!
vikenda nam je bio super!bili na friskom zraku i druzili se sa nekim Rodama!
pusa
Za sve vas koje priželjkujete ili se još nećkate
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
da što prije dobijete + (planirano ili ne)
i da zbog toga nikad ne požalite![]()
Liebe, jako mi je žao zbog tate, nadam se da će biti bolje i da će sve ružno biti iza vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Liebe, žao mi je.
Držim fige da će ipak biti bolje nego što su prognozirali.![]()
Liebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve bolje nego se čini i za snagu
ma naravno da neću požaliti ni deset plusića... samo me trenutno frka u stilu lara podivlja i ima loš dan ili je bolesna a ja si mislim "isuse bože, kaj da sad imam još jedno malecko koje je gladno i treba me"Ena prvotno napisa
Ma brijem bezveze... vidim kak to našoj Mirti dobro ide pa mi je odmah lakše....
O, da,da....toga se i ja bojim..i još ti se potrefi da si u tim trenutcima sama, ne može ti nitko pomoći.Larita prvotno napisa
Mene tada tješi pomisao da se u roditeljstvu loše stvari jako brzo zaborave a samo se lijepe pamte. Dječji zagrljaj i osmjeh zasjene sve teške trenutke.
Leiebe - žao mi je zbog tvog tate
Mamaineven - mjenjaj nick - čestitam!!!!!!!!
MamaNataša - moraš se poseksati prije nego što ostaneš trudna![]()
Larita - stvarno nije strašno s dvoje klinaca (pogotovo kada imaš pomoć), sve se nekako posloži. A ako se recimo desi da je Lara bolesna lako će ju tata utješiti, osim toga se pri kraju trudnoće tate se malo više angažiraju i u tom periodu se klinci strašno vežu na njih. Osim toga vi ćete svi imati klince koji će biti dosta striji nego Vid kada se Bruna rodila, razlika je 20 mj. i Vid je sada najluđi !!!!!!!!!!!!!!
Ena, lijepo rečeno...![]()
Mirta, tnx draga na ohrabrenju... sve ja to znam ali eto ispada da mi je puno teže donijeti odluku nego sam mislila da će biti...![]()
Liebe žao mi je zbog tate ali ako će ti bit barem malo lakše onda piši![]()
bucka koje su to rode...ime,prezime,jmbg![]()
mamainevenimalicvijetić![]()
ostalim curam želim što prije plusić
Mirta30 prvotno napisa
![]()
Dobro jutro! Evo mene opet na poslu, a nemam volje ni za što. Jedva čekam drugi tjedan i pregled. Mirta, morati ću te daviti da mi pomogneš sa svojim iskustvom s dvoje klinaca, ovaj početak trudnoće mi je potouno drugačiji od prošlog puta, jel i tebi bilo tako?
N. već fino ide bez pelena, već traži sam da ide piškiti, samo mu ponekad pobjegne.
Idem sad malo raditi, moram![]()
Liebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu u teškim trenucima![]()
Kako vaši klinci reagiraju na bebe? Ja imam malu nećakinju , sad će godinu dana i Emma je užasno ljubomorna na nju, samo gleda kad će uhvatit priliku da je lupi ili u prolazu ako je vidi počupa je iz čistog mira!
A ja joj se niti ne približavam tako da nije zbog toga ljubomorna, stvarno ne kužim zašto se tako ponaša :?
Hvala vam, drage moje. Stanje je još ne promijenjeno. I dalje je u životnoj opasnosti. Strašno se bojim....
I ja u zadnje vrijeme sve češće mislim na drugu bebicu. MM bi odmah, sada, istog trena, a ja se još uvijek bojim. U zadnje vrijeme sam imala toliko stresa, da se jednostavno prvo moram srediti. I na početku prošle trudnoće me je jako bilo strah, ali to je sve prošlo s prvim pregledom. Ipak mislim da je bolje da još malo pričekam.
Totalo mi je nepovezan post, a takve su mi i misli. Sorry...
Liebe ~~~~~~~~~~~budi jakaZao mi je zbog tvog tate.
Mamaineven, cestitke![]()
Svima ostalima, pusa
Liebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tatu
![]()
MAureno ima bratića od 7mj i skoro svaki dan su zajedno...uopće nije ljubomoran i jako je nježan sa njimnekad ga on hoće hraniti sa čajem ili mlijekom,maše mu sa igračkom jel maličkog to veseli,i kaj god malički zafitilji na pod on uredno sve podiže.baš na njemu vidim da bi bio dobar brat
Liebe vibram da sve bude dobro sa tatom
Liebe, vibrice za tatu i tebi za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Romina, mislim da ti dijete želi reći da je vrijeme da dobije brata/sestru![]()
Lara na bebe reagira dobro sve dok ih ja ne primim na ruke...
bili smo nedavno kod jedne bebice od 3mj i bilo joj je super, ali nisam sigurna kad bi ta beba bila s nama 24 sata da bi joj bilo tak zabavno :/ ...
tak si i ja mislima ali ja nisam nikako spremnai kočnicu ne popuštam :/
Liebe~~~~~~~~~~~~~~![]()
Lana isto dosta dobro reagira na bebe, jedino ako ih držim odmah želi da i nju uzmem, i to što nerado dijeli svoje igračke s drugom djecom.
Napokon sam složila slike sa puta pa ako je netko zainteresiran šaljite pp.![]()
Helooo! Nema me par dana i odmah naiđem na hrpu vijesti.
Prvo čestitam Nevenovoj mamici na trudnoći! :D
Liebe žao mi je zbog tvog tate. Nadam se i vibriram da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Nataša držim fige da uskoro i ti promijeniš potpis. Mislim da ćemo Romina i ja zadnje ostati do daljnjega na istom potpisu.
Mi smo ročkas proslavili. Matija je uživao u torti sa likom Lale iako nije htio puhati svijećice. Možda sutra stavim slikice. Hvala svima na čestitkama.
Pusa svima.
Evo me iz bolnice od tate. Stanje je za nijansu bolje. Hvala Bogu i vama hvala na potpori.
Romina i Nitica, pa i ja sma s vama...
Liebe super, evo još malo vibrica vidiš da djeluju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I od mene
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
samo ti "davi"mamaineven prvotno napisa
meni je druga trudnoća počela tako da sam mislila da sam anemična i sl. nisam znala da sam trudna sve do 9 tj.![]()
ali ostatak je uglavnom bio sličan, možda mi je sada sve bilo malo fizički teže, ali to pripisujem godinama a dobila samo 13 kg, jela sam jednako kao i prije ali ipak je Vid odradio svoje.
Što se tiče odnosa odosa starijeg djeteta prema mlađem mislim da presudni faktor imaju roditelji, počnite pripremati djete od prvog dana trudnoće i sve će biti OK. nevjerovatno je s kojom ljubavi se Vid obraća Bruni, kako ju mazi, ljubi....![]()
Naravno, nikada Brunu ne ostavljam bez nadzora u njegovom dometu
Liebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a što znači biti spreman ???????????Romina prvotno napisa