A što ću? Moram radit.Originally Posted by ninet
![]()
Duple mame:
Paulita - Lovro/Leda - razlika 21 mj
Jeluška - Jelena/Petra - razlika 23 mj
mial - Kala/Kiar - razlika 23 mj
Trudnice - drugi put:
AndrejaMa - Matej/bebica 7/07 - razlika 26 mj
Mamasita - Filip/bebica 8/07- razlika 27 mj
Chris blue - Ana/Tea 8/07 - razlika 27 mj
yasmin - Ivan/cura 10/07 - razlika 31 mj
Vitekova mamuška – Vito/bebica 10/07 – razlika 29 mj
makita - Damir/beba 11/07 - razlika 34 mj
bera - Dino/bebica - razlika 37 mj
Netrudnice (nepokolebljive) - još uvijek:
wana - Jure
Maruška - Lovre
traktorka - Roko
Točkica - Lea
Josie - Jakov
ninet - Viktor
haribo – Kristijan
Mommy_plesačica – Alem Arpad
tanjads - Filip
Stijena - Patrik
Izvan svake kategorije (iako se sama svrstava u one koje se ne daju po pitanju druge trudnoće):
Modesty Blaze - Domagoj, Dora, Mislav
omjer dečki:cure raste na 18:5
sveukupno ZPB dječice: 23
sveukupno mama: 21
od toga
duplih: 3
trudnica: 7
nepokolebljivih: 10
izvan kategorije: 1 (ali samo zato jer ima trojčeke pa nije ni dupla, a nedajbože trudnica - tako bar sama kaže, a smiješno bi ju bilo staviti u nepokolebljive)
Jesmo sad sve pobrojaliiiiiiiii??????
Dobro nam došao Šimeeee!!!! :D :D :D (opet dečko!)
Oooooooooo dobro došao Šimeee!!! :D :D :D![]()
![]()
![]()
Jel to neki novi hajdukovac?![]()
![]()
![]()
Sekica mi se upravo brzinski javila pa evo detalja: 3.700g, 53cm.
Kaže da je 'loše surađivala' (paničarka po prirodi).
Ma glavno da je sve ok završilo.
Ako mu je sudit po tati, neće prečesto biti na Poljudu.Originally Posted by Modesty Blaze
![]()
je, je, OK, ima ih sve skupa, ali kad se broje samo ZPB bez duplih - jer mismo ipak "generacija 2005" (a tako nekako i pišeOriginally Posted by Maruška
), onda ih je "samo" 23
![]()
Originally Posted by Stijena
![]()
Ma šta me briga što slabo kužim, danas imam izgovor!
Meni je seka danas rodila! Jeeee!
ma imaš pravoOriginally Posted by Maruška
pa, čuj, postala si tetka, tetko jedna![]()
tak ja bar svoju seku zovem![]()
Bravo za Šimu i njegovu mamu!!!!!
Čestitke i tetki![]()
![]()
:D
![]()
![]()
,
al će bit veselo kad, Lovre, Jure i Šime budu![]()
, fali nam još jedan pa da budu
![]()
Dobro nam došao Šime!
AndrejaMa, sada čekamo tebe :D
Točkice, Lea je stvarno smiješna.
mial, lijepe su slike
Pogledajte malu kupačicu
Di da pogledamo malu kupačicu?
Nego... tetka bi mogla okrenuti kakvu virtualnu rundu....![]()
Odeš mišom na "mala kupačica" i otvori ti link
Paulita i ja se prijavljujem u čorave - ni ja ne vidim link mala kupačica
pošto sam u poslu do guše, samo da kažem DOBRO NAM DOŠAO ŠIME :D :D :D![]()
aaaaaaaaaaaaa, a ja tražila u potpisu
evo ga tu je
sad bi se prijavila u još neke al bolje ne![]()
Ja vidim link ali nažalost nemam pristup (zbog posla, ne linka).
Cure, link je u Paulitinom tekstu.
I hvala svima na dobrodošlici za našeg Šimu!
da, skužih, nisam na svom kompu (popravljamo modem u laptopu da se konačno mogu pridružiti traktorki preko vikenda), pa mi je danas sve nekako čudno
maruška čestitam tebi i seki i dobro došao Šime !!!
AndrejaMa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Paulita kupačica je bombon
Komp mi danas bio na popravku MM stalno nekaj kemija dodaje, a ja cijeli dan bez rodica![]()
večeras mi Kala zakurila i povračala valjda od klora sunčanicu sam izbacila jer je bila na unutarnjem. ovo je prvi put da je bila na bazenu jer sam se ja bojala kako bazen i malo djete a nikako da pitam našeg pedijatra i viš sad vraga joj kak sam ljuta sad na sebe. sva sreća pa je ona ok nije cendrava, malaksala
mene nešto opasno čopilo ove dane nespavanje po noči čudim se sama sebi kako funkcioniram i još s njih dvoje, nadam se da me neće puknut na bolest puj puj puj
dobrodošao Šime!
vibre za Kalu~~~~~~~~~~~~, vjerujem da će za čas proći.
puse svima koji su na moru, nadam se da ćemo i mi uskoro, samo čekamo da ova zagrebačka jesen prođe.
kakvo je vrijeme na drugim podružnicama?
Bokić!
temperatura36,8 :D pala, samo da tako i ostane. nočas nije povračala pa se nadam da više i neće
meni paše ova jesenska atmosfera da se riješim himalaje od veša![]()
samo se nadam da je na moru ljepo vrijeme[/list]
cure imate pusu iz podružnice cres od traktorke
doduše ne znam kakvo je vrijeme sada, ali jučer popodne (na MMSu) je izgledalo jaaakooo dobro
mial, pusa curetku...
mi ćemo na more opet krajem mjeseca i to u kombinaciji sa 2 bake, a u 1. aranžmanu smo bili sa bakom i dedom, ne moram vam ni reći da smo se i MM i ja odmorili, jedan dan malo šetali zadrom i popili 2 kave sjedeći...
opet, malo nam je žao što nećemo barem par dana biti sami nas troje (odnosno četvero) :/
nadam se da vrijeme neće biti ovakvo, ali bome kad smo bili u 6. mjesecu bilo je 3 dana tako vruće, a što je najgore ni sparno pa si ni to ne želim...
danas samo biseri
jutros se ivan probudio u pola 7 (a sinoć zaspao u pola 11) i probudio tatu riječima: "Di si ti moj mali mišiću?" (prvo pantomimičar, sada papagaj)
a mene davi da ga dižem da gleda kako pada kiša: "ajde mama digni soju Ivanu :shock: " (rodovi i padeži a bogme i zamjenice nam nisu jaka strana)
a ja sam od šoka neprospavne noći (imam groznu nervozu u nogama i ne uspijevam nikako namjestiti trbuh) i ranog buđenja uspjela zadrijemati par minuta dok se ivan igrao, a buđenje je bilo fenomenalno: "ajde mama pina, dođi idemo kakati zajedno...."
pusa i pozdrav traktorki i od nas!
yasmin
"ajde mama digni soju Ivanu "![]()
a Kala sebi govori u muškom rodudobro sad je opet izjednačena lista
![]()
joj stalno pričate o moru a ja se psihički pripremila na 23, a kad niš od toga možda tek 10,8,a najavili su da jesen kreče s početkom 8 mj
**mial** nemoj se ni šaliti to s jeseni, jer mi tek početkom 8. ponovno na jug (ili jugozapad?), do tada, evo nam jeseni u zagrebu, pa je ne trebamo još i na moru.
iako čisto sumnjam da će ova kiša ohladiti more, padala je i kad smo mi bili, pa nije nešto jako ohladila, tek toliko da se ne znojiš dok se kupaš![]()
Evo nas nakon duuuugo vremena...Vidim da ste gore pisale o receptima za drugo dijete pa sam odmah elegantno odskrolala na dno stranice![]()
Mi smo se jučer vratili iz Budimpešte gdje smo proveli 4 prekrasna dana, a u petak idemo na tjedan dana u Belgiju jer mama /opet/ ide plesati. Na Mljet ćemo tek 12.8. i ostajemo 3 tjedna!
Babysitterici je ovo zadnji tjedan rada kod nas, mislili smo uzeti moju sestričnu kao zamjenu preko ljeta, ali bojim se da to neće funkcionirati![]()
Koma mi je to, tako bih htjela da najesen nađemo neku super, veselu i aktivnu curu.
Što se tiče novosti - dijete je samoinicijativno skinulo pelene /dnevne/, nezgoda skoro da i nema, jedino što ne zna sam skinuti gaće pa mora stalno netko biti u blizini. Piškenje po travi i biljkama ga baca u ekstazu.
Počeo je muljati, manipulirati i lagati da je to nešto strašnoAko mu ne dam cicu, repertoar mu je: "Da mama samo Arpiju nježno pokaže ciku" ili "Da samo još jednom papamo ciku" ili "Da Arpi samo ciki da pusu, neće papati" (i onda se, naravno, prišteka brzinom munje uz kez od uha do uha).
Bili smo sinoć vidit Šimu (preko veze, naravno). Prekrasan je!
Kako sam jučer bila cila euforična nisam 'prijavila' još jednu veliku vijest. Lovre je u nedilju ostao s bakom i didom na vikendici. Ovo je baka koja ga 'normalno' čuva (zadnjih mjesec dana ga je čuvala moja mama koja će sada uskočiti sestri).
Kad smo se u nedilju opraštali, izgledao mi je kao da ne kuži da mi odlazimo. I ja sve čekam, čekam - sad će skužit i rasplakat se. A frajer baku za ruku da idu igrat nogomet na travu. I ništa. Ni suze. Priznajem - bilo mi je nekako krivo.
Što se cike tiče - mi smo 'na odvikavanju'. Čini mi se da polaaaako idemo kraju. Samo još da vidimo kako će Šimino dojenje djelovati na njega.
Izvješće o vremenskim prilikama: poluoblačno s najavom mogućeg neverina.
mp stvarno te duuugo nije bilo![]()
mi te ubrojali u nepokolebljive, da nema i kod tebe nekih sitnih slova![]()
stijena i ja se nadam da je neće biti skroz dok joj nije njeno pravo vrijeme
mommy_plesačica malo smo Kala i ja bacile oko na sličice nije ni trepnula, pitam ja nju a šta gledaš a ona pokrila oke rukicama i smije se![]()
Paulita, kupačica je super!
Evo još jedan biser, današnji:
" Idem na razgovor za posao.....kjepat ću od smjeha.....!"
Mi nemamo bisera
nama je sve što pričamo biserno
pogotovo ono kad stalno viče - neeemooooj!!!![]()
počeli smo raspoznavati boje, imamo slikovnicu "učimo boje s fidom" koju "čitamo" svaku večer prije spavanja, tako da kad se vozimo ujutro baki (ništa od vrtića dok ih je god preko 20 u spojenoj grupi), patrik uredno pokazuje sve aute koji su "crneni". znamo mi pokazati i žuto i zeleno i plavo - pogotovo tampaj (iliti u prijevodu: tramvaj), ali to manje koristimo, crneno je ipak najzanimljivije.
Znate li kako idu dani u tjednu? Ponediljak, utokak, srijedak, četrtak, petak, subotak... nediljaaaaa.