Citiraj tanjads prvotno napisa
Vidim mene se ne broji nigdje. Ja sam jos tu. Ne stizem pisati (a i pomalo se gubim u vasoj brzoj prepiski) ali jos cituckam.
Molim da me se pribroji u nepokolebljive.

Evo malo savjeta za curice:
- kisele kupke prije sexa (ženskima, a muški po želji)
- sex ne točno na ovulaciju, npr. pol dana-dan prije
- poželjno je da žena ne svrši (pa kome je toliko stalo do curica nek se svlada i razmišlja o pospremanju ormara)
- bilo je još toga ali se sad ne sjecam.

Uglavnom sve je zanovano na činjenici da su spermiji koji nose X kromozom sporiji ali izdržljiviji, pa im kiseli okoliš manje smeta i pobjeđuju na utrkama na dulje staze (zato dan prije i nesvršavanje). Oni koji nose Y kromozom su brzi, ali brze i uginu.
pa, nije da te se nismo sjetili, bar ja, ali nismo znali u koju kategoriju spadaš, al sad kad si sigurno nepokolebljiva, onda te odmah uvodimo

uglavnom sad mi je nakon svih ovih "recepata" jasno zašto za mame s dečkima kažu da su dobre j.. ovaj, hm, da su dobre u krevetu, to mi do sad nikada nije bilo jasno, ali očito za nas žene uvijek neka žrtva. Jedino me još zanima je li nekome taj recept i pomogao?

Mi prijavljujemo jedan dosta buran vikend, bili po svukud i to bez nekih incidenata. Novosti nekih baš i nema, ali svakako iz dana u dan sve više napredujemo u svakom pogledu.
U subotu smo išli gledati malog rođaka od skoro 3 mjeseca i patrik se nije mogao načuditi zašto se ovaj neće igrati s njim, a tako mu lijepo daje svoje igračke. Onda kad je vidio da od njega nikakve koristi, odustao je. I da, sasvim definitivno drugo dijete još ne dolazi u obzir (ne, ne zato jer mi je i jedno popodne bilo dovoljno prisjećanja ), jer patrik ne smije vidjeti da ja diram drugo dijete - ljubomoran je samo tako, na kraju ga je počeo gađati igračkama , ali sva sreća neuspješno.
Jučer bili na onoj fešti i patrik je išao spavati tek u pola 4 (čitaj: zaspao čim smo sjeli u auto), kad smo došli doma samo sam ga odnijela u kinderbet - a u međuvremenu se probudio, i nastavio je dalje do pola 7 :shock: :shock: :shock: Dan je očito bio dovoljno buran da ga je skršilo, ali nije pokazivao nikakve znakove umora dok nismo sjeli u auto. A da ne pričam da je navečer zaspao tek u 15 do 12 :D .

traktorka kaže da je na moru suuuupeeeeer i da se Roko ne da iz mora van!!!!!

Maruška ~~~~~~~~~~ za seku, pogur, pogur, nek što prije i sa što manje kemije dobijemo još jednog rodana/rodicu.