Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Roskasti iscjedak u 6tj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Roskasti iscjedak u 6tj

Bok cure. Malo sam uplašena pa vam pišem da me utješite ako možete...Danas sam ujutro primjetila roskasti iscjedak pa mi se čini da je u pitanju neko sitno krvarenje. Prije ga nije bilo. Gin. je na pregledu prije tjedan dana postavio sumnju na hematom ili blizanačku trudnoću pri čemu se jedan plod ne razvija....Pijem dabrostone 3x1 i normabel. Nemam bolova, samo povremeno tu i tamo neko pikanje ne tako intezivno...Imam li razloga za brigu? je li to od hematoma ili nešto drugo?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Puno nas je imalo svakakve iscjetke - smeđe, roze, obilne, jedva primjetne... Vjerojatno se radi o čišćenju hematoma. Ako si na terapiji (a jesi), to je jedino što ti sad može pomoći. Prosurfaj malo po forumu, puno se o tome pisao.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nesto roskasto je i meni krenulo u 6. tjednu. Nazvala sam svojeg gina koji mi je preporucio Normabel od 5 mg te 2 sata mirovanja te da dodjem na UZV ukoliko mi iscjedak/krvarenje ne stane nakon odmaranja ili da dodjem iduce dan ujutro ako prestane. Roskasti iscjedak je nestao nakon odmaranja ali ne i moj ogroman strah da je (opet) nesto krenulo naopako. Iduci dan smo bili prvi na UZVu i vidjela se malena mrvica i culi smo kako srceko snazno kuca. Ta nasa malena mrvica sad ima 14 tjedana, 66 cm, 7 kg i prava zafrkantica je

Samo mirno i za svaki slucaj nazovi doca koji ti prati trudnocu za savjet!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imala i ja. Sve prošlo ok. Sada imam već junaka od 11 godina. :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Samo miruj i bit će sve ok

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zapravo mirujem, gotovo cijelo vrijeme ležim već tjedan dana...zato me i zabrinulo jer nije taman, iscjedak mislim (kako obično opisuju situaciju kada se hematom čisti) nego roskast što mi govori da je svježe krvarenje u pitanju. Možda i nije...Ma isprepadana sam...Prvu trudnoću sam izgubila, a na ovom prvom pregledu doktor me malo uzdrmao s nekim statistikama i općenito pa mi dobro dođe čuti malo optimizma. Hvala cure.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam krvarila od 6. do 9. tjedna. Jednom je bilo tako obilno da sam bila uvjerena da je sve gotovo.
    I meni je curila cesto svjeza krv, dakle bas crvena ne onako smede. Pila sam Dabroston i mirovala.
    Moja cura se cvrsto drzala za mene, a sada ima 6 tjedana i evo meskolji se u snu. Samo imaj vjere u svoje tijelo i malo miruj i bit ce sve ok

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nagledala sam se u bolnici raznih krvarenja (na početku trudnoće ležala mjesec dana) i vjeruj mi, najbitnije je mirovanje.
    Dabroston ili utrogestan su samo kap u moru.
    Čuvaj se

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam imala krvarenje u 10 sedmici,prvo malo smedje a poslije bas roza,dabroston,magnezijum (magnezijum su mi davali u bolnici jer kazu da smiruje maternicu)a dabrostone sam uzimala i prije krvarenja jer sam isto izgubila prvu bebicu u 7 semici ali sada je sve ok,evo me u 35 sedmici i sinoc sam mislila da je zemljotres kad se mali zaigrao fudbala po stomaku,a sad upravo stuca i trese mi sve organe po stomaku :D .Miruj i probaj misliti pozitivno i sve ce biti ok.Puno srece.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam u 7tj. i krvarila sam već par puta - uglavnom sad pijem utrogestan i mirujem (primjetila sam da imam iscjedak većinom kad sam na poslu - doma gdje ležim nema iscjetka)

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure hvala na utješnim porukama, više ne krvarim, ali imamo puno veći problem o kojem sam napisala nešto u novom topicu....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    ja sam u 7tj. i krvarila sam već par puta - uglavnom sad pijem utrogestan i mirujem (primjetila sam da imam iscjedak većinom kad sam na poslu - doma gdje ležim nema iscjetka)
    Uzmi bolovanje i leži doma

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i kod mene se pojavio roskasti iscjedan vec drugo vece, dr me je upozorila da to moze biti od granula koje su se stvorile prilikom porodjajnog reza, posto vec imam bebu od 9,5 mjeseci.. nisam nikako bila na kontroli od poroda i eto, sad frka... pijem dabroston ujutro i navece, ali evo pojavljuje se i veceras, ali to je samo trag i gotovo i blijedoroza..
    strah me, a i panika..
    najgore sto teglim 10kg svaki cas, a ne mogu da mu odolim..

utjesi me prethodna trudnica koja je imala cesto krvarenje..
    meni se pojavilo jednom u prosloj smedjkasti iscjedak i nista vise, pila utrogestan..

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imala sam i ja. Od početka trudnoće. Pila sam Dabrostone 2X1 do 12 tjedna. inače, trudnoća u najboljem redu, porod na vrijeme, beba prekrasna i sad je već veliki harambaša od 2,5 godine.
    Zbog rozog iscjetka nemoj brinuti. Samo idi na redovite kontrole i vjeruj svom liječniku. Želim ti mirnu i lijepu trudunoću....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •