-
dar za dijete
Ako sam na produženom porodiljnom radi njege bolesnog djeteta do kraja 2008. godine, staž mi ide i dalje, dali imam pravo na dar za 2 djece koji se isplaćuje u 12. mjesecu (mislim na ovu, 2007. godinu)?
-
Ja mislim da imaš. Imamo pravo na sve uskrsnicu, regres, božićnicu...ali to ovisi o poslodavcu dali to isplaćuje! Moj npr. isplaćuje samo uskrsnicu i božićnicu i to je to...
-
-
Sorry za smajliće, em su otišli na krivom mjestu, em je trebal bit samo jedan
.
-
Kod nas se dobiva dar za djecu za sve u radnom odnosu (koji naravno imaju djecu). U zadnjih par godina tek dobivaju i roditelji čija djeca nisu prijavljena na njih.
-
A gdje radiš? Zanima me jer ja i MM radimo u školi i dar za dijete je dobio samo on :?
-
LIMA mm i ja radimo na istom mjestu i ne dobijamo oboje poklon za jedno dijete
-
Radim na faksu. Nisam napisala da kod nas zaposleni dobiju i kada dijete nije prijavljeno na njih samo u slučaju kada drugi roditelj ne radi u državnoj ustanovi. Ako jedan i drugi rade u državnim ustanovama dobije samo onaj na koga je dijete prijavljeno.
-
Ja nisam nikad dobila niti bozicnicu ni regres ni uskrsnicu ni dar za dijete. Moji suradnici jesu (osim dara za dijete). Toliko o poslodavcima
-
Hvala. Ja radim u državnoj službi i inače dobivam dar za djecu,a kod muža koji je kod privatnika - sve ovisi o dobroj volji poslodavca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma