-
razlika romer kinga i lorda
dakle, iskusne romer-sjedaličarke, u čemu je razlika i zašto je king (pretpostavljam) bolji?
i još nešto, jel u Hr samo TL ima romerice
mrzim TL, sve nam se ili raspadne ili ne valja ili nije cijena ta ili su turbo neljubazni, a mi bi romericu.
slovenija nam predaleko.
hvala
-
Ne znam, mi smo u toj dobi imali maxi cosi, ali pogledaj ovo http://www.britax-roemer.de/prodverg...upid=2&navid=7
A sad AS 15-36 imamo Romer i kupili smo je u Brežicama.
Bila je na akciji i s povratom poreza je došla znatno jeftinije nego u RH.
-
koliki je povrat poreza?
već u startu je u deželi jeftinija 400 kn nego kod fižulićevih
-
Ja imam Lorda i zadovoljni smo jako. Uzeli smo ga jer je bio jeftiniji negdje parsto kuna a razlika je u tome što Lord nema automatsko podešavanje visine remena (prema visini djeteta) nego se mora ručno. I to bi bilo to.
-
hvala. jedna misterija riješena :D
-
I kupili smo ga u tl na žitnjaku prije cca 7 mjeseci. Cura koja nam je pomagala bila je jako draga, sve pokazivala i objašnjavala.
-
-
-
Podižem malo temu: imamo romer lord, dete ima 21 mesec i 11.5kg. Ne znam tačno koliko je visoka, ali niža je od većine vršnjaka, znači ne puno.
A na našoj romer lord već je vreme da pomeramo remenje u najgornje utore. Zadnjih 6 meseci je na srednjim, a sad vidim da su joj malo ispod visine ramena, znači vreme je da dignemo.
Planirala sam da bude što duže u ovoj AS (ne čini se da će baš skoro dobaciti 18kg), ali sad, ovo remenje.... :/
chris blue ili još neko, da li ste imali ovakav problem.
Ako ćemo morati menjati AS, koja druga AS 9-18kg ima više utore za remenje?
-
kada pomaknete remenje oni će biti iznad ramena. dok ne dosegnu ispod ramena može proći stvarno dosta vremena.
mojoj P su pojasevi u visini ramena izdržali malo više od pola godine. a usudila bi se reći da im je trebalo godina dana da dosegnu ravninu ramena od one neke ravnine sredine vrata.
sve skupa kad se zbroji moze ispast cak i 1,5 godina i malo vise.
klinci razlicito rastu. tempom i dijelovima tijela
(govorim iz iskustvar koristenje drugacije romerice sa drugacijim utorima za pojaseve ali mislim da su im krajnje i srednje tocke tu negdje)
-
Hvala Inesica, baš ću sad pomeriti remenje. Znam da imamo još dosta vremena. Baš ću staviti sestričinu jednom u našu AS (4.5 godine i 17kg) da vidim dokle su joj remeni).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma