-
Koko, kontaktirala sam sa prof. Jelcic Jaksic iz Udruge Hinko Freund. Ukucaj Hinko Freund u Google i naci ces sve informacije.
Rekla sam joj sto se dogadja s L i sto sam do sada poduzela. Dala mi je nekoliko dobrih savjeta, potvrdila koje stvari radim dobro i koje ne bih trebala s njom raditi, rekla mi da vodim dnevnik sljedeca dva tjedna te da se opet javim. Ako se situacija ne popravi, trebamo doci u Zagreb na pregled i po daljnje upute. Utjesila me je da curice imaju puno vecu sansu prebroditi mucanje. Kontaktiraj je preko Udruge i dogovori se gdje ces doci na razgovor, iz Zagreba si pa ti je lakse.
Mama ti se nije trebala rasplakati ispred malene, razgovaraj s njom da se kontrolira pred djetetom, o nasim reakcijama ovisi kako ce na mucanje reagirati i nasa djeca. Sto se tice osjecaja krivice, s kojim god sam roditeljem koji ima dijete koje muca ili je mucalo razgovarala, svi imaju taj preteski osjecaj krivice koji nam samo otezava ovu situaciju. Zaista se treba iskulirati i pomoci djeci najbolje sto znamo. Zato se i radi korekcija roditeljskog ponasanja u ovoj ranoj fazi.
Osim toga, ima dosta o mucanju na dobnoj skupini 3-6, tamo ces naci odlicnih savjeta kojih se i ja pridrzavam. Ukucaj mucanje u pretraznik i dobit ces taj link.
I javljaj se, tu sam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma