Koko, imas pp.

Moja curka vise ne muca vec govori polako, bogato i razgovjetno. Ja stvarno ne kuzim ovakvu drasticnu promjenu, ovo je doslovno pocelo preko noci i smirilo se preko noci. Cini mi se da joj se vokabular koji je i onako bio odlican sad u ovih par dana jos vise povecao, govori rijeci koje ju nikad nisam cula reci. A u subotu sam htjela lupat glavom o zid koliko se mucila govorit!! Znaci, pocela je sa mucanjem u subotu prije 12 dana, jako mucanje je trajalo je osam dana. U nedjelju je zapinjala minimalno, da bi od jucer to skoro pa nestalo. Ja primjecujem jer mi je uho nastimano na svaku njenu rijec ali oni kojima sam spomenula da muca i koliko me to pogadja gledaju me kao da sam neka ludaca koja je napravila problem od nicega jer mala ne muca vec "krasno govori za svoju dob", i da sto mi je, izludit cu dijete, itd.............

Mame koje imate djecu koja su mucala/mucaju, jesu li se i kod vas desavale ovako drasticne oscilacije? Anchi?

Mislim da kod nas ovaj miran period ne znaci i kraj problemu ali sam optimisticna po pitanju tretiranja i kontroliranja mucanja. Uskoro se selimo u novu sredinu, mogu mislit kako ce na to reagirat :/ .