Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: sta kombinirati?

paljetak avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno sta kombinirati?

Evo se borimo s dohranom mjesec dana, nece bas jesti, ali ne brinem, cica radi

Nego, htjedoh priupitati za pokoji savjet kaj kombinirati od namirnica. Dakle, do sad je M papala: tikvicu, mrkvicu, jabuku, krusku, breskvu, bananu, palentu i rizu,tj. mrkvicu+palentu, tikvicu+palentu i tikvicu/mrkvicu s rizom.
    Kako jos kombinirati? Jel moze voce s rizom i palentom?
    Jel da pocnem s mesom ili da jos pricekam?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo Josip je samo 2 dana mlađi od tvoje bebe. Ja mu s palentom i rižom pomiješam jabuku ili krušku, ili pola neke voćne kašice (obožava palentu s kašicom od šljiva), a mislim da ćemo uskoro početi s mesom, malo piletine kuhane s mrkvicom pa sve to usitniti, odnosno smiksati... hm, baš me zanima hoće li mu to biti fino.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo i proso jeli sa 6 mj mjesala sam ga ili s vocem ili s povrcem ovisi kaj je taj dan bilo na meniju

paljetak avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

danas sam joj s rizom pomijesala breskvu i jabuku ali nije bila odusevljena. sutra ide palenta, mrkvica i meso pa da vidimo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i kolerabu mozes dodati

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Voce mozes pomijesati sam Milupinim "7 vrsta zitarica", to mozes stavljati u sve!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozes bilo koje voce ili povrce mijesati sa zitaricama (integralnim ili zitnim pahuljicama), to ti daje potpuni obrok

paljetak avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da li se moze pomijesati palenta sa vocem? I ako da, s kojim? nekako mi je to nespojivo, ali ak ide super, ne znam vise kaj da kombiniram.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sve kombinacije su moguce. to je samo nama cudno.

probaj joj ponuditi i proso, i prosene pahuljice. meni su te prosene pahuljice bile super za pocetak dohrane jer se brzo skuhaju, a imaju bas neutralan okus pa stvarno pasu uz sve.
    dobra mi je i quinoa, brzo se skuha, a ne moras miksati.

mislim da tvom djetetu nije problem kombinacija, nego mozda jos ne prihvaca dohranu. moj sin je poceo jesti tek s nekih 8 mjeseci, prije toga tak - tak.

mozes mu pomijesati dvije vrste voca ili povrca pa to ponuditi sa zitaricama.
    voce mozes nekad skuhati, nekad dati svjeze,a nekad umijesati i zlicicu, dvije gotove kupovne kasice, osim ako nisi izricito protiv toga. mene to nekad spasavalo, kad ne bi imala ideja ili vremena.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Nikina mama prvotno napisa
    Voce mozes pomijesati sam Milupinim "7 vrsta zitarica", to mozes stavljati u sve!
    one sadrže gluten

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

rizine pahuljice, prosene pahuljice, kukuruzne pahuljice, kasnije i zobene (sad mi fale jos jedne....prima vita ima pakiranje 5 vrsta zitarica...), proso, griz pira, kukuruzna krupica, quinoa, psenicna krupica, kasnije kuskus....sve te zitarice mozes mijesati sa svim vocem i povrcem.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Koliko su sve te zitarice kaloricne, tj. da li debljaju i je li ih ok davati cesto djeci koji su vise debeljuce nego mrsavi?!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa nece dijete na dijetu valjda?

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Naravno da ne, ali mogu mu dati obrok od povrca + meso, a mogu ubaciti i zitarice, isto tako i s vocem...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj paljetak prvotno napisa
    Da li se moze pomijesati palenta sa vocem? I ako da, s kojim? nekako mi je to nespojivo, ali ak ide super, ne znam vise kaj da kombiniram.
    Marta je to obožavala!
    Skuhala bi palentu u vodi bez soli.
    Smiksala par vrsti voća i dodala 2-3 žlice palente. Odlična kombinacija!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja radim tikvice s kumpirima ili s rižolinom...palentu s mlijekom, pa smo počeli i juhicu od teleće nogice s mrkvicom i kumpirima...ili juhicu s grizom...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Nikina mama prvotno napisa
    fantasticne su i jako zdrave

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •