Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: tecaj za trudnice u Samoboru

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno tecaj za trudnice u Samoboru

Zvala sam ih, dogovorila termin 26.7. ali posto sam zvala u 7 ujutro, jos iz kreveta, nisam ih pitala nista o tome dali sta trebam uzet sa sobom, koliko to traje...nista.
    Niti jedna moja frendica nije bila i stvarno nemam koga pitat.
    Jel bio netko mozda?

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

koksy i ja sam iz samobora. o tečaju u biti nemam pojma, al sam zainteresirana. možeš malo detaljnije: gdje, od koliko sati, koliko dugo? ja ću se još probati raspitati jel netko bio pa ak saznam kaj javim ti.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U tome i je problem, neznam ni ja previse detalja. Receno mi je da dodem 26.7. u 10 sati a kud neznam ni sama. Treba valjda ic kod patronaznih a one su u ambulanti preko puta ginekologa. Tolko znam zasad.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam iz Samobora, možeš li mi javiti broj telefona da nazovem, nisam ni znala da održavaju tečajeve

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Broj ti je 3330-700. To ti je centrala pa te onda oni prebace na patronazu. Samo sto moras zvati u 7 ujutro jer one kasnije odu na teren. Ajd javi ti onda meni ako budes imala vise informacija.

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jeste li saznale što? koga god da je pitam samo kaže "pa šta će ti to?" :/

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja svako jutro zaboravim nazvat a poslije je kasno.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj vrcki prvotno napisa
    jeste li saznale što? koga god da je pitam samo kaže "pa šta će ti to?" :/
    Pa iskreno, ja cu ic samo zbog toga da MM moze samnom na porod.
    Ali nevjerovatno mi je da nijedna zena iz Samobora nema pojma o tom tecaju.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam bila

Nista vam ne treba. Samo strpljenje i boca s vodom (iako su dvije patronazne koje su tada drzale tecaj bile predivne i napravile su nam sok i jako su bile strpljive, odgovarale na pitanja isl). Ja sam bila jedina s muzem. Bilo nas je samo mislim 4 trudnice, s tim da sam ja bila vec toliko okrugla a i rodila sam nekih par tjedana nakon tecaja.

Puno su govorile o dojenju, dosta o prehrani (steta da nisam bila na pocetku trudnoce, ne bih se toliko udebljala) a i bebu su obukle, premotale i slicno
    Meni je bilo lijepo.

Imate jos pitanja - pitajte

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam 100 pitanja...
    Gdje tocno, u kojim prostorijama se to odrzava? Kolko traje? Dali postoji mogucnost da se dobije potpis za muza iako on ne prisustvuje?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Ja imam 100 pitanja...
    Gdje tocno, u kojim prostorijama se to odrzava? Kolko traje? Dali postoji mogucnost da se dobije potpis za muza iako on ne prisustvuje?

U Domu Zdravlja nasuprot gin. ordinacije, kod patronaznih. Traje oko 2 sata. Cisto sumnjam ako muz ne dodje da ces dobiti potvrdu.

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i ja imam pitanja!
    jel korisno? mislim mm neće ići sa mnom pa potpis nije razlog. koliko košta? jedan dan dva sata i to je to?
    tiwi tnx!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Cisto sumnjam ako muz ne dodje da ces dobiti potvrdu.
    A da li traze osobnu il nesto? MM jednostavno nemoze prisustvovat jer je na terenu pa sam mislila prosvercat frenda da mi glumi muza
    MM stvarno zeli bit na porodu pa neznam kak da to drukcije izvedem.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

vrcki nis ne kosta dodjes, odslusas i to je to. Korisno je, svakako, osobito dio o dojenju, jer su se zaista cure potrudile lijepo objasniti (kako izgleda beba kad je uspjesno uhvatila bradavicu, kako kad nije i slicno). Ja sam uz rodine savjete s portala i ovaj tecaj bila jako sigurna, a i imala sam zelju (i odluku u srcu) tako da sam uspjela dojiti - usprkos losim predvidjanjima jer je bio carski, nadohranjivbanju beba u bolnici i slicno. Dobila sam ga tek nakon 2 dana ali sam skoncentrirano "navalila" i prema naucenom obrascu - uspjela. Jos dojim

Inace, korisno je i ako ti je prva beba, pa malo probas ili pogedas kak se oblaci bebica i .. ma svasta. Meni je tamo bilo jako simpa.

koksy ideja ti je odlicna. Ne traze osobnu, samo nek frend ne fula pa veli krivo ime ali super ste se sjetili!

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tiwi

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tiwi puno ti hvala

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jel netko bio? ja sam dan prije zvala i rekal mi patronažna da mi je još prerano ići (22tj) da dođem u 9. ili 10. mjesecu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja bila jucer. Trajalo je sat i pol, pogledali smo 2 filmica, malo popricali i to je to. Bilo nas je sve skupa 5 trudnica i sve do jedne smo u 8. mjesecu trudnoce. Ali me ipak cudi da su ti rekli da je prerano jer se dosta prica i o samoj trudnoci a ne samo o porodu i dojenju.
    E sad, da sam naucila nesto posebno novo, nisam, jedino nesto malo o dojenju. Ali bolje mi je tako nego putovat 5 dana u Zagreb na tecaj.
    A ti pricekaj jos do 30. tj. pa ih onda zovi.

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tnx koksy! ma rakla mi je patronažna da misle tečaj podijeliti u dva dijela, na ranu i kasnu trudnoću, ali za sad je još uvijek ovako i da mi je bolje doći kasnije zbog savjeta o dojenju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •