Pa...ovisi koliko soli...ja isto od negdje tog vremena Karlu dodam malo (ali stvarno jako malo) soli, a otkako je napunio godinu dana i ostalih začina, i stvarno bolje jede nego ona prva dva mjeseca dohrane. Barem s puno više gušta, prije su hranjenja trajala i po sat vremena, sad sve pojede u roku 10min...

Za Čokolino se ne bi htjela miješati, mi ga pijemo, kao i čokoladno mlijeko, ali samo ponekad prije spavanja, i uspjeli smo izgurat do 13 mjeseci bez toga...to i druga Lina mu dam čisto promjene radi...

Ali to je individualno...imam susjedu u Splitu koja ima sina od dvije i po godine, i mali od prvog dana radi probleme s jelom...nema veze je li začinjeno, nije, slatko, slano...jednostavno pojede dvije žlice i neće više - sve su pokušali, od metode da ga prislile, ali onda on povrati sve, preko toga da ga puste da bira gdje će jesti pa onda pojede malo više, i do toga da ga puste da ne jede ništa, kao javit će se kad je gladan...Veli moja krsna kuma koja je inače tip 'pusti nek plače, ne daj muj est kad njemu odgovara nego tebi, a ako neće ostavi ga', da je mali spreman umrijet od gladi u tom slučaju prije nego pojest nešto...

Tako da ja na to gledam kao i na neke druge stvari - moj sin je individualan, i za njega ne odgovaraju sva pravila koja odgovaraju za drugu djecu. Jabuku je tek probao s 9 mjeseci, jer je nije htio vidit. Bananu jede od prvog dana dohrane i to sam. Itd...