Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: U kojem položaju je vaša beba

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno U kojem položaju je vaša beba

Gledam malo tekst na Rodinim stranicama http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=149&Show=1887[/url]
    i nije mi jasno u kojem je sad položaju moja bebica. Na zadnjem je UZV, sad u ponedjeljak, 33 tjedan, bila na zadak (do tada cijelo vrijeme glavicom). Na ovom linku piše gdje se osjećaju udarci, moglo bi se skužiti kako je bebica okrenuta. Mene moja mala lupa cijelo vrijeme dolje u zdjelici, pa zbilja više ne kužim u kojem je sad položaju.... a to lupanje dolje uopće nije fora. i nije lupanje, nego kao nabijanje u rodnicu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja je cijelo vrijeme,mislim negdje od sestog mjeseca bila krenuta glavicom dolje,onda jedno vece sad skoro negdje na kraju sedmog mjeseca tup,tup,tup, malo me je i bolilo i okrenuo se guom dolje a glavica meni pod desno rebro,ajme,kad pocne stucati meni zvece rebra,ali na svu srecu tako je bio tri dana i ponovo tup,tup,tup,mene boli stomak nekih pola sata dok se on ne smjesti i vratio se hvala bogu opet glavicom dolje,sad kad stuca zvuk mi dolazi nekako iz zdjelice,uglavnom u donjem dijelu a nogice,nogice osjecam fino pod desnim rebrom,jos kad se proteze,uh,ponekad stavim ruku i guram ja njega on mene,tako da pouzdano znam kad je gdje krenut,stucanje i nogice uvijek nadjem :D sad sam vec na kraju osmog pa se nadam da ce tako i ostati.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja slijedeći tj. ulazim u 32. tj.,beba je popreko :/

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj maleni se stalno nesto okrece, par tjedana je bio glavom dolje, ali sad je vec par dana poprijeko, ali ipak ga ponekad osjetim kao da se opet vratio glavom dolje. Ovisno o tome u kojem sam ja polozaju. Ako sjedim, osjetim mu guzu ispod zeluca a ako lezim na boku udara me sastrane. Tak da ustvari uopce neznam gdje je.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sinoč sam bila na ultrazvuku i beba je još uvijek na guzi, lupa nogama u rodnicu i boli za poluditi

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

melibel, tako ti je i meni. čini mi se koda će izletit! s tim da sam ja imala serklažu pa mi se čini ko da me kopka po šavu . boliiiiii

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj Filip je prema zadnjem ultrazvuku okrenut glavicom prema dolje, doduše za to mi nije trebao ultrazvuk jer sam točno osjetila da me lupa nogama pod desno rebro. Međutim sada već par dana imam osjećaj kao da mi nogama stišće jetru i stalno me probada, tak da ne mogu ni spavati kak spada. Sve izgleda kao da imam napad žući jer me polako počelo probadati i ispod desne lopatice. Neznam ni sama što da radim. Da zovem ginekologa ili da odem kod doktorice opće prakse da vidim što se događa.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj maleni je stalno glavicom dolje, hvala Bogu.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja je glavicom prema dolje, na desnoj str su leđa, guza pod desnim rebrom, a nogice lupaju nekad u lijevo rebro nekad skroz lijevo -bočno.
    bila je dugo poprijeko (evita-okrenut će se )

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod mene je kao i kod pužić, samo su leđa na lijevoj strani. Glavicu uopče ne osjetim, mislim da je nisko u zdjelici!ž
    Jel ono što osjetimo kada štucaju glavica?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sudeći po zadnjem UVZ od prije 2 dana, moj mali je poprijeko jer mu je glavica desno, a nogice desno, ali kad me lupa ponekad imam osjećaj posvuda, iako najviše upravo u tom predjelu

Lea, 16.11.2004.

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moj bebač je glavicom dolje, leđa na ljevoj strani, guzom ispod lijevog rebra, a nožicama lupeta po desnoj strani i pupku

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je od 24. tjedna bio do kraja na glavu. šišmiš moj

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Just Me prvotno napisa
    Moj bebač je glavicom dolje, leđa na ljevoj strani, guzom ispod lijevog rebra, a nožicama lupeta po desnoj strani i pupku
    Ovako isto je i moja , danas bila na uzv, a tako je bilo i kad sam bila na uzv prije 5 tjedana. Ponekad samo prebaci guzu od lijevog rebra do desnog i to je to, ali 90% vremena je u ovoj gore napisanoj pozi...
    Baš je neka mirna bebica za razliku od brata kojeg nisi mogo nikako skužiti gdje skita...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isto kao kod Eci, Just Me i ana.m! Tako je vec duuugo (sigurno mjesec dana), pa mi se stalno cini da ce mi od guranja nozicama desna rebarca ostati malo vise izbocena kad se rodi (Doduse, sa svojim se obujmom struka ne bih trebala brinuti )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •