Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Koliko je istinito?

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Koliko je istinito?

Drage moje,išla sam na ginekološki pregled s 17+5dana i nije bilo moga doktora na godišnjem je,pa mi je radio ultrazvuk dr.koji je još u fazi specijalizacije..-mlađi
    Pregledavao je i rekao je da se još ne može odrediti spol,ali da misli da je beba curica jer ne vidi ništa između nogu i baš se beba okrenula kao prema utz-u i diga nogice u zrak...i kaže da nije siguran ali da misli da je curica..
    Koliko može biti točno to?Meni nije važan spol,ali me baš zanima ono kopka me neki glasić da li je stvarno moja mala medolina ili mišić? Da se znam obračati svome anđelu...ZA 4tj imam još jedan utz kod my ginića,pa će se sve vidjeti 100%.A mene zanima vaše mišljenje?Da li je bilo slučajeva kao mojih a da je na kraju bio dečkić ili obrnuto?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mojoj prijateljici su u 16.tj. rekli da je devojcica, pa su u 24. rekli da je decko. I decko je. Meni je dr u 20. rekao zensko i ostade zensko. Tako da bices sigurna sledeci put.... Nisam ti bas mnogo pomogla, ali ako kazu verovatno, onda znaci da moze jos biti nekih promena.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je na hitnoj u 15. tjednu rekao da je curica,a s 24 tj mi je doktorica rekla da misli da je decko.znaci,jos ne znam

imas temu "da li su vam pogrijesili spol",pogledaj tamo.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni je dr Kos najprije rekao da "misli da je curica jer ništa ne vidi između nogu", ali se za minutu predomislio i rekao da vidi pišulinca .

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je u 16. tj. receno da je decko i do sad je tako i ostalo. Mislim da je lakse pogrijesiti kad kazu curica jer se pisulinac moze sakriti. Ja se potajno nadam da su pogrijesili ali na UZV se vrlo jasno vidi...

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je u 17 tjednu rekao cura i to je točno.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni sa 17 još nisu niš mogli vidjeti, sa 21 je rečeno da je cura, sa 31 je rečeno da je cura, za par dana idem na zadnji uzv i nekako instiktivno vjerujem da je cura.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •