mi smo 18. lipnja skinuli pelenu i zamjenili je gacicama (2g5mj) i prva i jedina poteskoca je nastala sa zadrzavanjem stolice, a moja cura je takodjer veliki izjelica

nakon prva tri dana ne kakanja sam joj u obicni jogurt umjesala tri zlicice domaceg pekemeza od sljiva, trebalo je oko pola sata da pocne djelovati, jednostavno se morala nakon toga pokakati (doduse u pelenu koju sam joj za tu priliku vratila)...

potom je opet 4 dana zadrzavala stolicu (samo ovaj puta nije zeljela kakati vise ni u pelenu) pa smo ponovile postupak i nakon toga se normaliziralo

na nekoliko mjesta sam citala da postoji i faza kad se tesko odvajaju od svog drekeca jer ga smatraju dijelom sebe, a cesto se to ispolji bas kod skidanja pelena...

eto, recept sa jogurtom i pekmezom od sljiva stvarno nije ni agresivan, ni skodljiv pa drzim fige da vam upali ako se odlucite za njega, a ovaj psiholoski dio price smo mi malo odradjivali poajcanim posjetima toaletu kad sam na njemu ja ili tata... (prica o tome kako je to zdravo, kako se mora kakati... i slicno)

sretno