Bokić curke!! Mi nažalost, imamo isti problem.. U dva navrata je imao jako tvrdu stolicu i bolilo ga je kad je kakao. To mu se očito zamjerilo pa je gospodin odlučio da mu je bolje uopće ne kakati. Točno vidim po njegovom ponašanju da mu je sila, stišće nogice, juri okolo i viče netu, netu (neću). Kad govance uspješno uspije kontrolirati smiri se i sve je super. Sutradan opet ista stvar. Nakon 4 dana, valjda mu je fakat nemoguće zadržati stolicu i onda se na jedvite jade pokaka, s tim da ga ja moram držati, masirati mu trbuh i potiskivati trbuščić prema dolje jer on ne želi stisnuti. Ma grozno! Isto je težak za klopu, obožava tjesteninu i od toga bi mogao živjeti.. Počeli smo koristiti integralnu a skužili smo da obožava i paradajzovu juhu a to navodno otvara.. Samo kad bi on malo surađivao, riješili bi mi to, a ovako ne znam...za sada nam baš ne ide. Da ne zaboravim, dobili smo preporuku od jedne umirovljene pedijatrice da kupimo lan i da mu umiješamo po malo u svako jelo koje jede. To smo i napravili ali friško pa ne mogu objaviti rezultate.. Ima ga u DM - i to baš neki smrvljeni za probavu.. Vidjet ćemo!