-
čišćenja kravate
Kako očistiti mrlju na kravati? Ne znam od čega je i nije velika, ali ne znam kako je skinuti a da se kravata ne uništi. Smijem li je oprati ručno ili u perilici?
-
-
Osoblje foruma
ovisi od cega je kravata - al ja bi rucno u svakom slucaju i probaj s necim neagresivnim tipa Opal
-
ardnas prvotno napisa
kemijsko čišćenje
x
-
Ja čistim s Viava sprayem za kemijsko čišćenje. Ako ostane trag od spraya, samo ga lagano pređem s vlažnom krpom.
-
Pazi da ju ne muljaš previše dok ju pereš i suši ju položenu na ravno jer ju inače može biti problem speglati. Radije kem čišćenje.
-
ardnas prvotno napisa
kemijsko čišćenje
najbolje....
-
kemijsko čišćenje. Ja jednom prala, pa se taako zgužvala da se nije dalo nikako opeglat. Čak je ni na kemijskom nisu htjeli uzet "popraviti". A koštala suvo zlato
Ne isplati se zafrkavat, kad čišćenje košta 10tak kn
-
probaj sa baby puderom......malo pudera se stavi na flekicu i onda se lagano utrlla sa mekanom četkicom i ostavi cca pola sata....kasnije se isčetka i tadaaaaa nema mrlje
-
Hvala vam svima, probati ću neke opd savjeta pa javim kako je prošlo. Srećom nije neka pretjerano skupa kravata, a nije ni nova tako da ako štogod zeznem neće biti velika šteta. MM mora nositi kravate na posao pa da ne nosa stalno iste dvije-tri ću probati ovu očistiti, ako ne kupim mu novu.
-
mm daje na kemijsko, ali mu u principu nikad ne naplate jer kažu da nakon čišćenja neće biti ista kao prije - kao uništit će se malo. On ih i dalje može nositi i nakon čišćenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma