-
Evo ja sam skužila što je IvanaOS htjela reći, a to je nešto što sam se i ja znala zapitati....
Gledajući primjere iz svoje okoline, znam majke koje nisu dojile, slušale su savjete od svojih svekrva, majki, itd... znači krenule su s ranijom dohranom, hodalice, kravlje mlijeko, nekako, po meni nemarno... al eto, dječica su im tako brzo napredovala, i sa motorikom, nemaju nikakvih problema sa hranjenjem, djeca im klopaju sve...
I sad.... čitajući tu po forumu, i po ostalim forumima, a i iz svog iskustva, gdje sam u svakoj situaciji reagirala koliko sam mogla ispravnije, znači, što zdravija prehrana, nema hodalice, pazila na sve i svašta... i sad... imamo velikih problema sa hranjenjem. Znači, jako su izbirljive, jako malo jedu, ma koma... i svi mi tupe da se to desilo zbog mojih fantazija, pa kako smo svi mi odrasli, pa ovo, pa ono...
ZAšto se sad napravila tolika frka, da sve naše bolesti su nastale zbog dohrane?
Ma dajte molim vas, ako ikad dobijem rak kojeg organa, sigurno neće biti zbog loše dohrane, nego zbog cigara
Vidim da neki ovdje navode, da ja imam povišen šećer, tlak, ovo ono, mama mi je s tri mjeseca dala juhu... a ne govori nitko kakav mu je danas način prehrane, dal se davi u coli ili hamburgerima?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma