-
Voće - bljak!
A, da tek vidite Katjin izraz lica kada joj ga ponudim
Do sada je polako izdefinirala što joj se od hrane sviđa - žitarice, sve koje smo do sada probali , (ovisna je o rižinim pahuljicama - pa sam malo izbacila jer su zasitne), povrće - sada ćemo probati paradajz i grašak, jako voli malo gorče (nije najsretniji opis ali..) povrće kao brokula, blitva, korabica, meseko joj paše, a voće - jooooooj. Prije je htjela i voćnu kašicu (pravljeno i kupovno i sa dodatkom mog mlijeka ili rižinog) i zgnječeno i na kockice hvatati prstima, sada samo okrene glavu na drugu stranu (točnije unazad 1 mj.). Ne paše joj ni sok - probala sam joj malo ponuditi uz ručak. Što se desilo, nemam pojma! Još sam mislila da li da joj probam ponuditi što od sušenog voća, ali sam gledala deklaracije odakle je porijeklom, pa sam odustala.
Šta da radim?
Nadam se da bar malo vitamina dobije preko mog mlijeka :?
I da, gledala sam raspored dohrane, kada idu brusnice i višnje (piše samo za trešnje)?
-
ni moja Tara nije voljela voce
svaki dan sam joj ponudila voce, nekad je pojela, nekad je nakon prve zlicice pljunula i nije htjela ni usta otvoriti
i onda ih je odjednom pocela jesti bez problema.
-
i moj samo voli žitarice i povrče, do sada je pojeo jedino kajsiju cijelu, inače jedva žličicu. žao mi je da ne jede voće, ali valjda će doći na to sam, kao što je i bilo u vezi svega do sada
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma