odra... dobila si m točno godinu dana poslije mene. ja isto dobila prošle godine kad smo stigli na more. al moram ti priznati da koliko god sam bila razočarana, bio je to preporod za mene.
meni je super je se v već dugo uspavljuje i sa mnom i sa tatom. nema problema. a čak i sa bakom je super, al samo da nas nevidi. nedavno smo išli u svatove i liejpo ju je abka okupala i zaspala je bez problema. čak je i cijelu noć bila super s njom, jer smo mi došli doma tek sutra dan.
htjela sam još pitati jel ima još netko da ne doji više osim odre?
v mene nije tražila već dosta dugo tako da smatram da smo gotovi, al nema dana kad ona ne kaže cici, pa me malo draga po njima ili gurne ruku u majicu ili traži da ih ljubi. mislim da kad bi joj ponudila da bi sigurno stavila u usta. neznam jel to neka završna oprosna faza ili što?
bojim se da ak ovak nastavi da mi tandem ne gine. sigurna sam da će me tražiti. tim više što smo neki dan listale neki časopis i na slici beba na siki, a ona kaže: beba papa! i imamo neku slikovnicu miffy u kojoj miffy plaće i svaki put kad dođemo na tu stranicu ja moram miffy dat ciku![]()
danas idemo na more. sve vas skupa pozdravljam. neznam kad ću se opet moći javiti. svima skupa lijep provod tko ide na more ili bilo koji put.
tipkamo se.
![]()