da ima quattro tour , ali za jedno dijete , to im je otprilike cijena sta si napisala, slicna su po modelu, samo sto su ova za dvoje djece...kao omiljena graco kolica u americi su quatro tour, pa su ih zato izmislili sad za dvoje , vec ja zvala TL da provjerim, nemaju![]()

svima
!
reko, sta pitate mene , to vam tako pise u katalogu.Posto sam je razoruzala, priznala je da pojma nema ... pa se malo raspitala, veli da, ali dolaze tek krajem osmog mjeseca.Inace me najvise raspistolje one koje rade tako na informacijama i prodaju nesto a pojma nemaju ni sta prodaju, pa kad dodje neko ko zna sta trazi one se totalno izgube...a nece da priznaju da ne znaju, nego zele da te sto prije zabudalekaju i rijese.Off topic, cist primjer jedne radnice u t centru u dubrovniku, dodjem ja prvi put , uzmem br.za cekanje u liniji, dodjem da produzim pretpl.ugovor koji mi je istekao,ali jos nisam nacisto bi li ga produzila,ali me mami ona motorola krzr za 600kn , a ona meni da je nema , ali da nema problema da ja mogu produzit ugovor, ja se smijem, ne kontate vi reko, ja znam da mogu produzit, pa zato sam tu,ali me interesira ponuda mobitela , pogledajte tu , veli to vam je sve izlozeno nesto izaberite pa cemo produzit,reko necu ja sta bilo nego taj motor.koja postoji u ponudi za moju tarifu,pa nemamo , pa kad ce doc , kaze iduci tjedan.Ok, eto mene iduci tjedan, opet me ona zapadne,i opet isto -pogledajte u izlogu sta ima pa cemo produzit ugovor, reko ja ga necu produzit ako nema tog mobitela , kaze ona da ga nema , reko ok , nema veze. Pa kako vam se nista ne svidja od ovih ponudjenih, reko zato sto je mopbitel koji sada imam bolji od ovih vasih za jednu kunu.i rekoh da me zanima ovaj novi wireless internet, ona me u cudu gleda kao :sta? Ovaj internet bezicni, zanima me vasa ponuda, kolika je pretplata,koliko je ukljuceno megabajta prometa ukljuceno i to... Kaze ona meni ali to vam ide preko mobitela, kako reko preko mobitela , moram li imati mobitel , da,da morate, dobijete novi br,placate pretplatu... reko sad mi nista nije jasno , ja koristim inace vodafon bezicni internet ,ali nemam vipov mobitel, i ne moram ga ni imati... kaze ona - ali mi sa vipom nemamo nista, reko pa nam zeno da nemate,ali to je vasa konkurencija, valjda znate o cemu se radi...ali ne konta ona. i tako vam ona mene zabudaleka, ali sto bembolina kaze, ne budi meni mrsko, ja opet uzmem br i stala i cekam red, e nes kozo reko majke mi...samo da me ti opet ne zapadnes.I zapade me neka cura tik do nje , ova gleda sta ja to izvodim, reko ja se ispricavam ali se s vasom doticnom kolegicom nisam mogla nikako sporazumit , neka se zena ne ljuti , mozda je i do mene , sad cemo vidjeti.Velim da sam tu dosla da produzim ugovor ,ali da nemaju mob koji mene zanima, kaze ona koji? ma reko neka motorola, koja, ma reko nemate je vi, i uopce vidim da nemate nista motorola u ponudi na izlogu.Koja vas zanima , opet ona mene pita reko ta i ta, ode zena i donese mi je :shock: A ova se tamo pravi englez, gleda negdje sa strane , reko vasa kolegica meni vec 2 tjedna govori da je nemate, ona se nasmija i kaze ja se ispricavam, a za bezicni internet to preko mobitela joj je trebalo znaciti preko mobilne mreze... ali kako je ona nesto nacula...mobilna mreza ona misli da moras imat mobitel na pretplati kako bi imao bezicni internet na laptopu... Reko nemam rijeci, ako ne postoji knjiga zalbe,zalit cu se sluzbi za korisnike, ali bijesme proso skoro, a i dubrovnik je malen grad, a zena da ostane bez posla zbog mene... A toliko mladih ljudi s fakultetom, zeljnih znanja i posla a pogotovo njenog,,,, a ispalila bih s mista.A takva i ova iz TL.
Ali mi zao, a moji jedva cekaju , doslovno, i znam da mu je gore ljepse neg tu...niti se i nekupamo jer je braco premali za plazu... rekla sam ovaj tjedan idemo na kupanje ...imamo kucu doslovno na plazi, neugodno mi je kad vidim koje puste kilometre vi prevaljujete sa svojom dicom do mora a ja da se zalim da se jos nisam okupala...ali ne mogu to izvesti jer mi muz kad dodje umoran s posla i nije bas neka podrska kad spomenem plazu....kao da se tamo preselimo malo,ali njega je strah da budem s njima dvojicom sama ujutro,da mi se jago ne zaleti u more sam...
.
) i neću nabrajati dalje da ne padnem u bed.
. Roko je strašno pocrnio, sve su mu ženskice bile zaviden na plaži. Meni je buša veeelika, par ljudi je bilo ziher da moram rodit za koji dan