Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 141

Tema: Jesenje bebe 2005. (15. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da ima quattro tour , ali za jedno dijete , to im je otprilike cijena sta si napisala, slicna su po modelu, samo sto su ova za dvoje djece...kao omiljena graco kolica u americi su quatro tour, pa su ih zato izmislili sad za dvoje , vec ja zvala TL da provjerim, nemaju

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

[quote="Frida"]Bubimira koliko ćeš još raditi?
    [quote]
    trenutno sma na godišnjem, koristim ono što mi ostalo a nakon toga na čuvanje.

mi ti ne smijemo raditi u trudnoći. e,sad ima to i dobrih i loših strana.
    ok je što opet mogu puno biti sa v i na neki način uživati u sebi i novoj trudnoći a s druge strane padaju mi prihodi dosta tak da se stalno moramo "stiskati". al izdržat ćemo nekako, kao i prošli put.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

jaginamamica evo ja uzela katalog 2007 u ruke, ne budi mi teško, i na stranici 48 našla A/95970521/ 2299,00kn Kolica Quattro Tour Duo Gloria. Sad ne znam je li oniu lažu da se mogu naručiti ili je to nešto novo.
    Ali meni su prekrasna, moj je onaj manje moderni model i dosta duži!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam mog miša poslala s bakom i dedom u vikendicu u Zagorje...
    Ima dvije terase, debeli hlad a i dnevna soba je u podrumu i tamo je stvarno jako ugodno...eto...i već me sada steže u prsima!
    U petak mi dolazimo...znači biti će tamo tri noći, s tim da se ja planiram već sutra zaletiti tamo...

Nisam ni sanjala da će biti tako teško a pitala sam ga hoće li spavati s dedom i bakom u Zagorju bez mame i tate i kimnuo mi je glavom..ma znam da to ništa ne znači ali mi je bilo lakše!
    Sljedeći tjedan, nadam se, pičimo na more! Jedva čekam!

Ja si kupila bike pa sad idem na posao pedalirajući, ludnica. U potrazi smo za dječjom sjedalicom, još da Jan prihvati kacigicu bilo bi super!

svima

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bubimira !
    Shiny mi smo non stop na bicikli, tako nam je najbrze. Imamo onu prednju sjedalicu i kacigu nosi bez problema. Kad smo isli kupovati kacigu ona si je sama odabrala i svi smo se divili i bas si je bila vazna pa mozda da vi povedete JR u kupnju kacige. Uglavnom ona si ju sada sama stavlja i vice mama kopcaj i mi picimo. KOd nas je kaciga pod obavezno.
    Pusa svima!
    Kejt jesi li na otoku?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

haj haj
    hm, bembolina , ponovo sam ih zvala i javi mi se ista zenska kao nema ma ko vam je to rekao ...i ja joj iscitam sve tvoje info ..kao pa da to je u najavi, ali mi toga jos nemamo , prvo je rekla da ne moze bit da tamo stoji cijena kad ih ona nema i nije ih nikad imala na stanju, kao je moguce da ima cijena kad ne postoji kalkulacija reko, sta pitate mene , to vam tako pise u katalogu.Posto sam je razoruzala, priznala je da pojma nema ... pa se malo raspitala, veli da, ali dolaze tek krajem osmog mjeseca.Inace me najvise raspistolje one koje rade tako na informacijama i prodaju nesto a pojma nemaju ni sta prodaju, pa kad dodje neko ko zna sta trazi one se totalno izgube...a nece da priznaju da ne znaju, nego zele da te sto prije zabudalekaju i rijese.Off topic, cist primjer jedne radnice u t centru u dubrovniku, dodjem ja prvi put , uzmem br.za cekanje u liniji, dodjem da produzim pretpl.ugovor koji mi je istekao,ali jos nisam nacisto bi li ga produzila,ali me mami ona motorola krzr za 600kn , a ona meni da je nema , ali da nema problema da ja mogu produzit ugovor, ja se smijem, ne kontate vi reko, ja znam da mogu produzit, pa zato sam tu,ali me interesira ponuda mobitela , pogledajte tu , veli to vam je sve izlozeno nesto izaberite pa cemo produzit,reko necu ja sta bilo nego taj motor.koja postoji u ponudi za moju tarifu,pa nemamo , pa kad ce doc , kaze iduci tjedan.Ok, eto mene iduci tjedan, opet me ona zapadne,i opet isto -pogledajte u izlogu sta ima pa cemo produzit ugovor, reko ja ga necu produzit ako nema tog mobitela , kaze ona da ga nema , reko ok , nema veze. Pa kako vam se nista ne svidja od ovih ponudjenih, reko zato sto je mopbitel koji sada imam bolji od ovih vasih za jednu kunu.i rekoh da me zanima ovaj novi wireless internet, ona me u cudu gleda kao :sta? Ovaj internet bezicni, zanima me vasa ponuda, kolika je pretplata,koliko je ukljuceno megabajta prometa ukljuceno i to... Kaze ona meni ali to vam ide preko mobitela, kako reko preko mobitela , moram li imati mobitel , da,da morate, dobijete novi br,placate pretplatu... reko sad mi nista nije jasno , ja koristim inace vodafon bezicni internet ,ali nemam vipov mobitel, i ne moram ga ni imati... kaze ona - ali mi sa vipom nemamo nista, reko pa nam zeno da nemate,ali to je vasa konkurencija, valjda znate o cemu se radi...ali ne konta ona. i tako vam ona mene zabudaleka, ali sto bembolina kaze, ne budi meni mrsko, ja opet uzmem br i stala i cekam red, e nes kozo reko majke mi...samo da me ti opet ne zapadnes.I zapade me neka cura tik do nje , ova gleda sta ja to izvodim, reko ja se ispricavam ali se s vasom doticnom kolegicom nisam mogla nikako sporazumit , neka se zena ne ljuti , mozda je i do mene , sad cemo vidjeti.Velim da sam tu dosla da produzim ugovor ,ali da nemaju mob koji mene zanima, kaze ona koji? ma reko neka motorola, koja, ma reko nemate je vi, i uopce vidim da nemate nista motorola u ponudi na izlogu.Koja vas zanima , opet ona mene pita reko ta i ta, ode zena i donese mi je :shock: A ova se tamo pravi englez, gleda negdje sa strane , reko vasa kolegica meni vec 2 tjedna govori da je nemate, ona se nasmija i kaze ja se ispricavam, a za bezicni internet to preko mobitela joj je trebalo znaciti preko mobilne mreze... ali kako je ona nesto nacula...mobilna mreza ona misli da moras imat mobitel na pretplati kako bi imao bezicni internet na laptopu... Reko nemam rijeci, ako ne postoji knjiga zalbe,zalit cu se sluzbi za korisnike, ali bijesme proso skoro, a i dubrovnik je malen grad, a zena da ostane bez posla zbog mene... A toliko mladih ljudi s fakultetom, zeljnih znanja i posla a pogotovo njenog,,,, a ispalila bih s mista.A takva i ova iz TL.

Joj sta ja udusi,ali eto, da imate sta citat. A meraka u kuci, odjednom tisina , oba su pala .....spavaju ko klade.... a ja cu sad sebi prvo napravit kavu, a onda na posao
    pusa svima!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Memole, shiny mali biciklisti :D Super!!!
    Shiny, ja isto jagica nisam pustila u livno kad sam rodila..bilo bi mi tesko kontam , pa i sad m nekad dodje da otpremim dvista s mista Ali mi zao, a moji jedva cekaju , doslovno, i znam da mu je gore ljepse neg tu...niti se i nekupamo jer je braco premali za plazu... rekla sam ovaj tjedan idemo na kupanje ...imamo kucu doslovno na plazi, neugodno mi je kad vidim koje puste kilometre vi prevaljujete sa svojom dicom do mora a ja da se zalim da se jos nisam okupala...ali ne mogu to izvesti jer mi muz kad dodje umoran s posla i nije bas neka podrska kad spomenem plazu....kao da se tamo preselimo malo,ali njega je strah da budem s njima dvojicom sama ujutro,da mi se jago ne zaleti u more sam...

Mozda ipa odemo jer se kapija moze zakljucati i sve 5, ali on je nekad stvarno paranoja..ide mi na zivce.

sad ne znam da li da idem ma more( sto vi kazete) ili u livno pa da se svi skupa malo odmorimo , prvenstveno ja, a i jagic ..jer tamo ima djeceeee i zabave...
    Eventualno bi mogla narucit svoju 11-god sestru i 12 god.brata koje jago obozava i jos dvoje djece od ujaka njihovih godina koji su kod mojih trenutno pa s njima svima bit "na moru" ...ali opet sam onda opterecena odgovornoscu prema njima, premda su oni super svi plivaju i manje vise ih mogu drzat pod kontrolom...ali nikad ne znas. Huh, ja prvo ne napisem u 3 miseca nista pa me evo sad sa elaboratom

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jagina, zakon si sa štivom

i moja oba pala
    skuhala ručak i sad

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma ženo...jagina...piči u Livno kod svojih...ohani malo, odmori!!

Ja nikada nisam ni sanjala da ću ikada reći kak' mi je super sa svekrvom na moru. Jer ljetujemo kod bratića MM-a a tamo su i deda i baka. Imam vremena popiti kavu, okupati se, pa čak i pročitati koju knjigu.
    Tak' smo funkcionirali i prošle godine..
    milina..Jan se probudi, malo se pomazimo, baka i deda ga preuzmu a ja nastavim ćoriti do 9, 10 Ma tamo se fakat odmorim!
    A MM i ja čak navečer možemo izaći i na neku večericu kad Jan zaspi...a kuća je tik do mora, dva metra..konstantno smo vani na terasi, u hladovini...
    Da kojim slučajem nemamo ovakvu kombinaciju mislim da bi na godišnji odlazila u lipnju ili rujnu i to možda čak ne na more nego u planine. Jer ionako od 11 do 17 ne mogu s malim na plažu, a organizacija rekvizita za plažu..ajooj..muko moja..pogotovo ako je plaža javna...
    Pa skuhaj, operi, nahrani, uspavaj..k'o doma samo što mi nakon godišnjeg treba još jedan tjedan za oporavak!
    A biti s Janom od 11-17 u apartmančiću ili sobici od par kvadrata, ma oboje bi prošvikali!
    Uglavnom, htjedoh reći-jaginamamica-Bježi na odmor u Livno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ra, avatar ti je

bembolina, u dbk-u zivim (uglavnom ) ,a iz prilozenog se vidi da sam livanjka

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo baš jučer kupili sjedalicu i kacigu a danas sam nakon 20 godina sjela na bicikl i dovezla se na posao. Milina! Trebalo mi je 9 minuta. Za vikend idemo u obiteljsku vožnju.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto nas-svi na bicikle!
    MBee, kak je šefica prihvatila vožnju?

btw.meni treba 10 min do posla

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vozila se samo sat vremena na moru kad smo iznajmili bicikle. Ja sam ju vozila i držala mi se za rub hlača cijelo vrijeme i gledala naokolo. Nije bila presretna ali je prošlo OK. Više sam ja bila u panici jer nisam jako dugo vozila a sa ravnotežom sam na Vi da slučajno ne padnem skup s njom.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ra,avatar je

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hey cure , stigli mi na more obiteljski...ne znam je li to psiha ili sam se ja vec odmorila :D rafo vec slatko spava, ja i jago otplivali nocno kupanje , bila ga malo frka ali se sa mnom usudio u onaj brodic sta provuces nogice... i super ja plavala i odgurivala ga on uzivao.Vridilo je....

Vodafone hvata gprs , nije bas nigh speed ali ok, mozemo se citati...

Bas je lipo, vidicu koliko cu moci izdrzati kad sestra i muz odu radit , ali onda pravac -livno!

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kakvo zatisje na forumu. Evo da malo podignem.
    JaginaiRafinamamice bas mi je drago da svi skupa uzivate i nadam se da ces se bar malo uspijet odmoriti. Mi smo preko dana doma ili ispred kuce u vrtu u hladu jer ove vrucine su neizdrzive. Van izlazimo kao sismisi u suton, Tonkica je malo pomakla spavanje, valjda zbog ovih vrucina tako da budemo vani do 9 i po, zaspe oko 10 i po.
    Moje dijete bas i ne voli u more, ali mi koristimo vikende pa odemo s brodom malo na more, ona je pravi mali od palube, obozava ploviti.
    Pozdrav svima i nadam se da ste svi negdje na odmoru.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima, mi se vratili s mora i sad skapavamo na vrelom asfaltu. A tako nam je lijepo bilo u memolinom kraju! Tin se voli kupati u moru, tražio je da ga bacamo u zrak da pljusne u vodu. Jedino nam je pijesak predstavljao problem. Prvih dana nije uopće htio stati u pijesak, ali do kraja se ipak opustio toliko da je zadnji dan čak sjedio gol na pijesku i gradio kule. Inače bio je prava maskota u naselju, sve je dobivao gratis.
    Čestitke novim trudnicama, i dobrodošlica novim bebama!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Stvarno nigdje nikoga!
    Od kad su počele vrućine nikome se ne sjedi pred kompjuterom i piše!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma sjedim ja za kompom al ne stignem pisat...

svima pozdravi!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo, ja pozdravljam sve jesenje koje nisu otputovale ili one koje su se pak vratile sa odmora.
    Jaginamamice i Ra, sva se raznezim kad vidim vase decake. Pitam se kako li ce moja dva mala frajera da se uklope

Ja sam bila malo vredna pa sam ubacila neke nove slike. (na zalost slike od protekle zime nemamo trenutno u albumu)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

nelzi prekrasni ste! Strahinja je isti ti!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nelzi, slikice su predivne!!! strahinja
    baš mi je drago da ste sad svi skupa. a tek kad dođe junior...

inače, ovaj moj mali je još uvijek super beba. sve čekam kad će početi pokazivati noa simptome.
    sjetilo me to i kako je naš topic započeo pod naslovom "stenje cijelu noć". tko je to otvorio, ne mogu se sjetiti?
    ali zato pamtim te noći.... uh, nije bilo lako!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme ra kad se samo sjetim tog topica / mli stenja;i.
    dode mi da umrem od smijeha al tad mi nije bilo smijesno!

i mi se vozimo na biciklima, doduse ja sad vise ne. jedno vrijeme je skidala kacigu al rekli smo joj da nema voznje bez kacige, i pokazala sam joj par motorista s kacigom pa joj je to bilo cool, pa sam i ona hoce kacigu.

svima mah mah.

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Samo kratko da se javim. Tonkica je danas zaradila svoj prvi sav .
    Bili smo na misi i ona se sjela na neku klupicu, htjela se nasloniti, klupica krenula naprijed, a ona pala nazad i udarila glavom u zid u neke mramorne ploce. Odmh sam je digla, kad je pocela krv kapati iz glavice, nekako sam to stisnula tako da je prestala krv, ali smo ipak otisli na hitnu i jadna je dobila jedan sav i moramo je pratiti kako se ponasa. Ona je ok, samo kaze daju boli glavica, srce malo. Sva si je vazna jer joj je doktor stavio onu mrezastu kapicu da joj drzi gazu, pa se gleda na ogledalo. Uglavnom tek kad smo sve to obavili meni je doslo muka i drzi me cijeli dan, bas sam se uplasila, ali nisam joj smijela pokazati.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Joj, PUSICE TONKICI, da brzo prođe!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajoj tonkica. hrabrica mala!

pusa da sto prije prode

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

za Tonkicu! Uh, ti padovi...

Bubimira, jesi li ti davno pisala o tome da psotoji nekakva muzika uz koju se beba brzo usapava?

Zna li neko naslov te kolekcije ?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

memole, za tebe i Tonkicu
    nelzi, koji slatki trbuscic, bas zracis onak trudnicki blazeno.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Tonkica,

Nelzi, stvarno ste prekrasni! Kako se Strahinja promijenio. A ti si predivna trudnica.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Puse Tonkici, da glavica brzo prestane boljeti!

Nelzi, stvarno si lijepa trudnica! A Strahinja je presladak, veliki dečko! Vidim da voli pisati i super drži olovku. Andrej je oko toga jako nespretan i rijetko mu se da šarati. Kako ostali?

Mi idemo na odmor tek za dva tjedna, a do tada ću svisnuti. Nemam klimu na poslu, tako da skapavamo, sva sreća pa bar nema baš puno posla. Prošli tjedan sam završila na bolovanju s gnojnom anginom, usred ovih vrućina... Uspjela sam spriječiti da i Andrej dobije.Tako da smo danas išli na cijepljenje (5u1), imao je malu temp. pred spavanje i teško je zaspao. Nadam se da će na tome ostati.

Puse svima!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin je jako rano počeo pokazivati interes za olovku i crtanje/šaranje, i od samog početka ju drži potpuno pravilno. Čak i njegovi potezi na papiru nisu klasično šaranje već kao crtanje nekakvih sitnih škrabotina. Fina motorika mu je dosta dobra, ali zato kad se kotrlja po krevetu još uvijek mu zna zapeti ruka ispod tijela :? Pitam se nismo li neku fazu dok smo vježbali propustili odraditi kvalitetno i do kraja!?? Iako sve drugo vezano uz motoriku se čini OK.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Andrej suprotno - gruba motorika super, spretan je i prilično neustrašiv. Neki dan se iz svog krevetića popeo na previjalište, MM i ja ostali :shock: . Ali fina motorika... ma ustvari, ne mogu reći da je slabije razvijena, spretno jede žlicom, manipulira sitnim predmetima, ali olovka - to mu je neko totalno strano tijelo. Pomislila sam da bih možda morala malo i ja potaknuti pa radimo na tome. Sam od sebe ne pokazuje interes za šaranje, iako se s olovkama ovako voli igrati.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tonkici puse!

nelzi - slikice su genijalne!

motorika - Teo radi "kolut naprijed" i slicne ludorije bez problema
    al sve je to po uzoru na starijeg brata, misli da mu takve stvari inace ne bi pale na pamet
    crtanje voli, ima neke oblike al bez nekog znacenja,
    jedan dan krugove, drugi put samo crte ili pikice, ovisi kak je raspolozen
    super slaze kockice, oblike... al mene jos i dalje malo muci njegov hod
    (jos uvijek stopala drzi lagano prema unutra)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A mi i dalje ne pričamo...

No, evo malo morskih fotki...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cure, hvala na komplimentima!

MBee, sefica je taaaaaako slaaaaaatka

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Joj da, kolut naprijed, i Tin ga neprestano radi! Savladao je i samostalno penjanje i silaženje niz stepenice (ne da ruku nikome, ni pod razno).
    Što se tiče govora, teta u jaslicama je bila pozitivno šokirana kad ga je jučer čula kakve rečenice slaže. Rekao joj je "Teta, još jedan tramvaj je prošao.", a pna ostala :shock: Opet je krenuo u jaslice nakon mjesec i pol pauze i sad samo čekam neku boleštinu da se prikelji.
    MBee, Šefica je super,gdje ste to bili (sigurno si spominjala, ali sam zaboravila), plićak se čini super za klince!?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eva
    frizurica je super!

Tinu drzim fige da ovaj put ne pokupi neku bolestinu!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Eva je medena! Prekrasan osmijeh ima! A što se tiče nepričanja, ona će odmah početi s rečenicama...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

odra riječi ti se pozlatile Stvarno se jadno osjećam kad čitam kako su vaši klinci napredni u govoru.

mamanatali bilo smo na Rabu, u Loparu, na Rajskoj plaži. Toliko djece nisam u životu vidjela, stvarno je RAJ za klince.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh, neki su napredni u govoru, neki super jedu, neki spavaju cijelu noć, neki su napredni motorički, ali malo koje dijete je SVE to. Tako da su usporedbe zapravo bespredmetne, i služe prvenstveno mamama da se malo ispušu ili pohvale.
    Tin melje ko vodenica, ali zato ne spava, ne jede (sa skoro 21 mj ima 11 kg ) i neću nabrajati dalje da ne padnem u bed.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Helou, helooooou!!!!

Evo i nas, nakon mjesec i pol na moru . Roko je strašno pocrnio, sve su mu ženskice bile zaviden na plaži. Meni je buša veeelika, par ljudi je bilo ziher da moram rodit za koji dan . E,da, i dolazi nam još jedan hahar, DEČKO je!

I...last but not least - završila sam svoj magistarski, obrana mi je 15.10. ( a termin 31.10. )

Uživajte svi i tipkamo se, stavim par slikica s mora kad stignem.

Bubimira, čestitamoooooo!!!!!!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Eh, neki su napredni u govoru, neki super jedu, neki spavaju cijelu noć, neki su napredni motorički, ali malo koje dijete je SVE to. Tako da su usporedbe zapravo bespredmetne, i služe prvenstveno mamama da se malo ispušu ili pohvale.
    Ma tocno to! Zato ja uglavnom pokusavam sutit i ne blebetat previse.
    Ali jelte..moram ove kile prokomentirat..ajme pa moja Buba je onda fakat mrsavica..ona nema niti 10 kila. A jede nije to problem..nego eto valjda joj se ne prima..ko ni mami.
    Annie, a ja se vec pitali di si ti? Jel Roko odusevljen sto ce bit braco?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Annie, cestitke za magistarski!

Wow, kako je krenulo, sve trudne jesenske koje su 2005. najpre rodile decke, sad opet cekaju jos po jednog hahara (ili su ga dobile).

Moje detence je naucilo da otvara vrata, i sad mu je najveca zanimacija da pobegne u kupatilo i da ubacuje u masinu SVE sto mu padne pod ruku. Juce je uspeo da mali tepih koji nam stoji u kupatilu ugura zajedno sa stvarima koje sam prethodno skupila sa konopca. A pre toga, ubacio je jastuke i prekrivac sa naseg kreveta.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Annie također čestitam na magisteriju! Ti buš slavila cijeli listopad

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Annie, čestitam!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Annie cestitke

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Annie, cestitam!!

A sefica je prekrasna - tako je narasla.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

annie baš sam se pitala di si... dakle, čestitam! i veselim se slikama!

eva je cura i pol, preslatka! čekaj da počne brbljati, počet ćeš tražiti gumb di se gasi.

inače, noa je u fazi: nemoguć! ne znam je li to sindrom dvogodišnjaka. ne znam je li zbog juniora. ne znam kako se postaviti. :?

ne razumije šta znači NE! (kad uzme recimo čekić i krene prema televizoru)
    pričam i pričam a on po svome. ako nije po njegovom, počene stupati i derati se.

joj, utješite me....

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tek sad vidim da vas se dosta "prijavilo" na topicu grize, udara... tako da zanemarite moj post...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ra, čestitam na još jednoj maloj ribici! Avatar ti je presladak!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •