Ja ne znam sta da radimo.

Strahinjino spavanje je totalno neprimereno njegovom uzrastu. Ovo sto se najcesce dogadja je da krenemo na uspavljivanje u 11 (jer nema sanse da zaspi ranije) i nekad uspe da zaspi za 15 minuta a nekad nakon sat vremena. Cesto se desava da prestane da sisa, i krene po patikice da mu obujem i place ako pokusavam da ga zadrzim. Onda dodje ovde u dnevnu sobu, bude pola sata, i onda svo troje legnemo ali prethodno moramo da se ubedjujemo da nije vreme za igru, kao ni za izlazak napolje (daje nam cipelice da ga obujemo i da izadjemo). E, kad ga jedva ubedimo da dodje u sobu, posle toga ga uspavam za 15-ak minuta. To vec bude 1 sat iza ponoci. Ustaje negde izmedju 10 i 11 ujutro. A popodnevno spavanje traje nekad i preko 3 sata (kao juce recimo).
Pre neki dan nije mogao popodne da spava jer je ustao jako kasno, pa sam pomislila da je to super prilika da se unormalimo, i uvece sam ga uspavala vec u 8, i mislila sam stvarno da ce spavati do jutra. Ali, ne. Ustao je nakon 2 sata, donevsi nam patikice da ga obujemo, i da se igra. Otisla sam brzo sa njim da ga uspavam, ali je to trajalo preko sat vremena i na kraju je odustao....i tako sve do 1 sat iza ponoci.
Mm predlaze da ga popodne budimo, ali meni je zao. Ocito je umoran kad moze 3 sata da spava po danu.
Ne znam sta da radim.
A na stranu i to sto me sise toliko bole (bradavice) da je za poludeti. On toliko jako grize, da sve ostaju otisci zuba po bradavici.
:/