-
Nelzi, i meni se čini da je prekasno za krenuti spavati... al mogu ja sad pametovati, znam. I andrej je težak za poći spavati, pa mi je sve jasno. Ja mu, kad vidim da je neki zaigran, kažem da idemo pričati "što smo sve radili danas", a ne da idemo spavati. Tako ležimo i pričamo. Ako vidim da ga pričanje ne umiruje dovoljno ili da se baš opire spavanju, a spava mu se, onda ga uzmem na ruke i uspavam plešući ili, pazi ovo, stupajući
To i meni dobro dođe umjesto vježbanja... 8) Mislim i nama to traje... ali ne dulje od nekih pola sata. ali uglavnom krećemo na spavanje oko 9 .
Mi smo imali drugačiju foru - da, iako je zaspao kasnije (poslije pola 10 npr.), probudi se oko 6 ili čak ranije pa viče "van!" iako ni oči nije otvorio. Hoće se ići igrati ili hoće nešto, ni sam ne zna što. Nemam više cicu za umirivanje pa moramo pregovarati. Ako kažem "ići ćemo", a ne krećem, poludi. Tako da sam morala izmišljati kompromise - ponudim mu nešto, npr. da ću mu donijeti neku igračku, ali da će se igrati u krevetu ili da ćemo zajedno poći pogledati jel sve igračke još spavaju pa se vratiti i tako... nekad upali, a nekad mi dan počinje u 6
Po danu spava oko 2 sata, uglavnom od 13 do 15 h.
Ra, otkidam na tvoj post....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma