Citiraj retha prvotno napisa
Kod nas je to zato sto nam tata radi dokasno i on obicno tako dode oko 22-23 i cim on na vrata ude ova pocne poskakivati od veselja i nece spavati.
Identicno je i kod nas! Samo sto mm dolazi oko 9, i to je vreme kada je S. najcesce isao da spava dok nismo dosli ovamo. I kad ga cuje, isto tako skace i pocinje igranka.Bilo da smo zapoceli uspavljivanje ili da cemo tek krenuti.
Juce sam ga uspavljivala skoro sat i po vremena, i onda je covek ustao i zabavljao se tako sto je hodao po ivici kreveta, ne dozvoljavajuci da ga pridrzavam. Posle toga je i ustao skroz, i nije bilo sanse da ga ikako zadrzim u sobi a kamo li u krevetu. Zaspao je u pola 1,al prethodno smo ga bukvalno uz plac odveli u sobu. :/
Retha, i kod nas pada mrak tek u pola 11, i ja sam isto tako pocela da mislim da sa tim ima neke veze njegovo nespavanje. Ali ipak, kako onda druga deca idu u "normalno" vreme?
Ne preostaje mi nista drugo nego da svaki dan krecemo po 10 min ranije pa cemo valjda uspeti da se vratimo na staro vreme za spavanje.