Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 141 od 141

Tema: Jesenje bebe 2005. (15. dio)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo obecanih SLIKA S MORA

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Annie Roko je pravi frajer, a ti izgledaš super (trudnoća ti odlično stoji).

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Annie Roko je predivan a ti blistaš!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

annie, prekrasni ste svi

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hvala,hvala

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Annie slike su super,a ti prekrasna

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Annie, prekrasni ste! Bas ti lijepo stoji trbuscic!
    A Roko je pravi decko, uopce vise nije bebast, pravi frajer.

Ra, Zachova 'ne' faza traje sada vec dobrih mjesec dana i prestrasno je. Ako sam smirena i oboruzana debelim strpljenjem, onda je sve ok (objasnjavanje, objasnjavanje i objasnjavanje). Ali ako se malo izderem, onda me sabotira!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Annie, slike su predivne! Roko je presladak! Ti bas super izgledas! Ne znam sto si se zalila da ti je ogroman trbuh. (pogledaj moje slike i datum kad su slikane, pa ces videti veliki trbuh )

Citiraj momze prvotno napisa
    Ako sam smirena i oboruzana debelim strpljenjem, onda je sve ok (objasnjavanje, objasnjavanje i objasnjavanje). Ali ako se malo izderem, onda me sabotira!
    da , tako je kod nas nekako. Samo sto srecom nemamo cesto takve situacije. Eto juce je sam od zida odmaknuo policu na kojoj nam stoji TV i bacao je kocke iza TV-a, medju sve one kablove i hteo da ide nazad po njih. Ja sam lepo govorila, i govorila da to ne radi, ali kao da ne cuje. Kad sam podviknula, poceo je da ih jos jace baca o zid. :/

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nelzi, baš sam i ja to komentirala MM-u, to da su djeca br.2 s jesenskih sva muškog spola. Zanimljivo!
    Ra, oh, kako te razumijem! Iako, već par dana nam traje neka super faza! Tako mi je neki dobar, tako zrelo reagira. Za nepovjerovati - sam sprema na mjesto stvari koje uzme samo da pogleda. Ali spremno čekam novi val otpora i dernjave 8)

Andrej stalno nešto jede (i ima 12,5 kg, ali nije debeljuco), al mene muka hvata što UOPĆE neće povrće. Dosad je bar htio mrkvu i grašak iz juhe, sad više ni to, već neko vrijeme.
    Ali zato spava super!!!! (doduše, uspavljivanje traje i po sat vremena, ali kad zaspi - mir je)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sad sam se sjetila jedne situacije s mora - tata je bio s nama mjesec dana, a onda smo Roko i ja ostali s bakom i dedom na moru. Prvo vrijeme Roko uopće nije pitao za tatu,ali kako je vrijeme odmicalo, sve česšće ga je tražio. Čak je i druge frajere po plaži počeo zvati "tata". Jednom prilikom je tatu od malog Lukasa nazvao "tata" i sad mu ja objašnjavam kako naš tata nije tu, da je to Lukasov i da će naš tata doći brzo. A on složi onak tužnu facu i veli "Nema Koko tata" Ali zato su sve nadoknadili kada je tata došao...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ajoj Roko

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Annie, super ste! Ima prekrasnih slika, posebno ona kad gleda u svjetlo i mali surfer. Presladak je!

Pitanje za vas koje ste već bile na moru: s čim su "plivali" klinci?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Roko ove godine nije htio ništa - ni rukavce, ni šlauf, ni bilo kakve čamčiće. Išao je u vodu vez ičega, do kuda je mogao stajat, a dalje je tražio da ga nosimo i da on sam "pliva"

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin se kupao sa šlaufom koji ima onaj križ između nogu da ne propadne.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Samo da posaljem pozdrav s mora! Mi uzivamo, doduse Jan se jos nije okupao aa cini mi se daa ni nece. Najveci uspjeh je bio kada je umocio nogice i kada je htio da ga tata nosi do galebova kkoji su plutali na pucini-tu je vec bio u vodi do koljena!
    A kako je prvih danaa bio stalno bez pelena poceo mi je suzdrzavatii se od piskenja, vice-piki, piki a ne usudi se..a i kad vise ne moze izdrzati, popiski se ii zaustavi mokracu jer se preplasi.
    Uglavnom, zna i kuzi kada ga tjera piskiti i da nema strah od oonoga sto izlazi iz njega mislim da bi bilo reelativno lagano odviknuti ga od pelene.
    I da, brblja stoo na sat, slaze po tri rijeci, pjeva ko veliki-kukunku, kad si sretan i neke pjesme od Clasha koj mu tata pusta u autu a imaju uu pjesmama ime Rudi pa mu je too fora...
    Jede sve i svasta i dnevno odcori po tri sata...
    Vec nas je svjesno poceo zafrkavti, tipa zna koji je auto npr peugeot a on kaze nissan kako bi nas zafrknuo i onda nam se smije...
    uma pravi veliki mamin (ok i tatin) decko!

Annie, za deckica

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja pakujem stvari, Strahinja mi ulazi u kofer i preuredjuje....Sutra idemo do Srbije i ostajemo nekih 10-ak dana (Strahinja i ja samo). Nadam se da ce dobro podneti put, i da nikog nije zaboravio.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nelzi, lijepo se provedite! Hoćete navratit do Zg u povratku?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne, u povratku idemo preko Belgije, avionom. Vec imamo karte kupljene.Tako da nema sanse da navratimo i u Hr.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jesenjache su pozaspale (one koje se ne brčkaju), pa ću samo malo podići topic da ne potone skroz.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi ne spavamo i ne brčkamo se, al se spremamo na brčkanje. Iako, vidim da se oko Šibenika more ohladilo, a mi idemo na tu stranu. Nadam se da će se opet malo ugrijati.
    Jel kikači gledaju crtiće? Andrej je oduševljen "nemom" , tako da smo već bezbroj puta gledali "jibice maje", i "tabisima".Drugi ga baš ne zainteresiraju na dulji rok.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo na "Bobu Gaditelju" i "Majtolima" (tj. A je to, iliti Pat i Mat). Sve što u sebi ima tešku mehanizaciju, popravke, alate isl. ga zanima. Tabisi i Piko, koje je volio prije, su stvar prošlosti.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Filip obozava Tom&Jerry,Spongebob,Bob graditelj,ponekad pogleda i pcelicu Maju,itd.

btw.Odra jel se cujes jos sa Tanjom?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evi su favoriti Hrabri Pero, Žuta minuta i Happy feet.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Oprosti MBee što upadam off topic, ali imaš li Happy Feet za presnimiti? Nama bi tako dobro došao.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pozdrav svima!!!
    annie cestitam na magistarskom , super da si to obavila prije drugog hahara jer vidjet ces kad dodje
    Prihvati svaku mogucu opciju za pomoc!
    meni je seka stalno sa mnom , pa je ona sve preuzela , jagu ciscenje kuhanje...A sad stignem ponesto i sama.Kad bih imala baka servis blizu, bilo bi mi super, bar da mi jagica neko zabavi ...preaktivan je.A ti imas svoje blizu, lijepo samo uputis roka malo

mi se vratili "s mora" sinoc i idemo u livno danas.Dosla mi druga sestra koja ima 11 god i mala rodica , da cuvaju jagu pa sad jago samo za njima trci ,ne da im maknit, doslovno ih obozava. Dosadan im je bas kao sto je ona bila dosadna meni...kad je imala godinu dvi ,a ja 18...

nelzi sretan put
    m bee- evo sitna utjeha , ni jagic ne prica nista, kasnili smo sa zubicima, s kosom ...a sad i s govorom .... Znam, znam , i tebi poznata situacija

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    btw.Odra jel se cujes jos sa Tanjom?
    Mejlamo se, iz nekog razloga se ne može spojiti na rodu, ne kužim zašto. Ako želiš, pošalji mi svoj mail na pp pa ću joj proslijediti. Ili da je pitam da ona da svoj?

Jaginamamice, i Andrej je jako živ, stalno mu treba neko zabavljanje. Ponekad se zabavi sam, ali tu je uglavnom uključena i neka glupost. Obavezno se moramo ići van iskakati, zato žudim za dvorištem. Bar kod bake ima veliko dvorište tako da prijepodne uživa.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo pogledah imam jos uvijek Tanjin mail

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo mi se javljamo samo da vas pozdravimo i da damo kratki izvestaj.
    U ptu smo ugavnom ok prosli, osim sto je Strahinja pomalo pravio gluposti kad je trebalo vezivati pojas, jer njemu je bilo do setnje tad. Meni se nesto dogodilo prilikom sletanja da me je uho nepodnosljivo bolelo i sad prosto strepim od povratka. Vracamo se za 5 dana.
    Sto se crtanih filmova tice, najvise voli Boba graditelja, a ostalo kako kad...Cini mi se da ga vise zazimaju lutkarske emisije i serije gde se pojavljuju deca i zivotinje.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Srry na greskama u tipkanju

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    zato žudim za dvorištem.
    Joj..i ja...
    nelzi, jeste li nosili AS?
    Mi uskoro putujemo i ja sam na sto muka sto cu s tom AS, najeveci mi je problem da je ne ostete u transportu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i jedan morski pozdrav od nas. Ivan i ja smo stacionirani kod Vodica, tata nam dolazi na produzene vikende a u rupama izmedju dva tatina dolaska uskacu tete, deda, baka... Uzivamo, Ivan se ludo zabavlja, cini mi se da judi sve vise razumiju sto prica pa se nadam da cu se uskoro moci pohvaliti i prvom smislenom recenicim 8)
    Nakon dva tjedna boravka na moru danas je prvi put pristao da na nogoce obucemo sandale i to bez carapa :D pa izgleda da cemo ipak uspjeti pokazati sandalice svijetu prije nego ih preraste!
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nakon dva tjedna boravka na moru danas je prvi put pristao da na nogoce obucemo sandale i to bez carapa
    Znači ima nas više osjetljivih na svoja stopala (Tin, Jan Rudolf, sad Ivan...)
    Ne znam ima li netko od vas ovakav problem: Tinu se ponekad zna mucica od čarapa zavući uz rub nokta na nožnom palcu. To ne ide van običnim pranjem nogu već se baš mora iščačkati van. No, kod mog djeteta ta radnja izaziva reakciju kao da mu nokte čupam a ne čistim. Općenito je alergičan na to da mu diram prste na nogama :?

I moram se pohvaliti jednom zapravo sasvim normalnom stvari: konačno je počeo tamaniti voće i povrće :D, i normalno jesti. U 2 tjedna zdebljao se naočigled :D

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jaginamamice, jesi li ti u Dbk-u???

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Koje zatišje ovdje... Jel netko od vas u Zg il ste svi pobjegli na more? Ako je netko za kakvu kavicu...

Roko je dobio svoju sobu i mislila sam da će biti SF privikavanje na spavanje u njoj. Ali, bez problema zaspi u svom krevetu (ok, ja legnem s njim dok ne zaspi) i oko 3,4 dođe k nama. A noćas je cijelu noć prospavao u sobi, došao tek oko 7 i nastavio spavanac do 10 kod nas . Izgleda da se on lakše naviknuo nego ja

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Annie super za Roka, mi se isto spremamo u uredenje sobice, ali mislim da ce spavati u svom krevetu za par godina. Prekrasne su mi vase slikice, Annie super izgledas.
    Evo i Tonkice da vidite kako je velika.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bok svima.
    evo ja nakretko došla u zgb na kontrolu. sutra već trčim dalje...
    v je ostala s bakom. to je prvi put da će biti 2 noći bez nas, tj . noć općenito bez nas... :/ neznam kak će to biti... stvarno neznam. al ipak sam odlučila da je tako bolje nego da ju maltretiram u 2 dana u autu vozit se gore-dolje.

vidim da su svi ovdje dobro. i mame, i djeca i trudnice

v voli ići u more. iako ovih dana baš i nije bila brza na tome. ipak se more rashladilo.
    pliva i sa šlaufom i sa onim narukvicama. iako joj je ipak najdraže bez ičega. al onda viće: puti, puti. tj. da ju pustimo.

ostajemo dolje do kraja mjeseca pa se onda češće tipkamo.
    a onda početkom 9. mj. prilagodba na vrtić. ide li još netko od ove jeseni u vrtić?

i di nam je miha???

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi krećemo u 9.mj u vrtić! Uživajte na moru, buba, ljubi Vitu i mazi bušu!!

Miha? Baš sam se i ja pitala...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Annie, svaka cast, ti zaista imas velikog decka! Roko je vec presao u svoju sobu!? wow!

Tonkica jer preslatka, zaista je prava djevojcica.

Mislim da je Miha na moru. Mi smo u Zagrebu, ali idemo krajem kolovoza na more. Bili smo prosli tjedan, pa se vratili i tako... stalno smo leteci.

Bubimira, drago mi je da si se javila i da je sve ok sa trudnocom. Velika pusa Viti

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Tonkica,

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tonkica je prekrasna!
    miha uživa na moru!

...a mi moramo logopedu zbog negovorenja

momze avatar