Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kako će preživjeti?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno kako će preživjeti?

za mjesec dana trebala bi na put i neće me biti najmanje 24 sata,Hanna u principu doji danju barem 5-6 puta i noću barem 3-4,uspavljuje se dojeći i vrlo malo jede krutu hranu(ja ne inzistiram jer dobro napreduje a ja sam doma s njima),zanima me kako će ona to podnijeti i kako da tata izađe na kraj s njom?
    MM radi stresan posao i nema radni tjedan pon.-pett. tako da je teško uvježbavati ranije,Ima li tko sl. iskustvo?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno .

zar nema iskustava,mišljenja

zar nema iskustava,mišljenja?!!!!!

'

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Čuj kod mene ti je isto takva situacija, cijele dane i noći je na cici i da moram nekud ne znam šta bi se dogodilo. Mislim da bih ja svisnula od tuge, a kako bi bilo njoj stvaarno ne znam. Vjerujem da u takvim situacijama oni koji su zaduženi za čuvanje dali sve od sebe da zadovolje dijete, a dijete od njih ne traži ono što ima mama već se zadovolji ponuđenim. Toliko sam barem naučila iz iskustva forumašica. Eto čekaj nekog tko je to prošao pa će ti dati nekakav pametan savjet, a ja vam mogu samo dati potporu i držte se

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno .

hvala na podršci,već sada me hvata panika od same pomisli ali nemam izbora.Nadam se da će nekako i to proći

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pogledaj ispod moj topic 'razdvojeni 2 dana' za razne savjete...
    sve je super proslo a ponajvise zbog smirenosti moje mame koja je bila s lukom...
    isto doji koliko i tvoja h. ...
    ti sasvim vjerojatno neces ni osjetiti da ti se cice nesto opasno pune ako je samo 24 sata...
    a na tati je da se pokaze koliko je cool... dobra prilika za kvalitetno povezivanje s djecom...

evo kak je zavrsilo kod mene:
    evo da javim da je sve super proslo Very Happy
    no, iz cudnh razloga nije se radilo o dvije noci nego jednoj... otisla sam prvi dan rano ujutro i vratila se drugi oko ponoci...

baka i luka su se super slagali, ona je spavala s nim u krevetu - kaze da joj je u polusnu isao traziti ciku, pa ju je pipao po faci i skuzio da to nisam ja... nafurio se i malo vikao 'ciiikaaa' ( a ne 'maaamaaa' Laughing ) ona ga je zagrlila i on se namjestio u njenom zagrljaju i spavao do jutra...

po danu je isto nekad znao pitati gdje sam... mama je mirnm glasom odgovorila i malo ga zainteresirala za nesto...
    no, oni se super slazu i puno su vremena provodili od njegovorg rodjenja tak da nisam n sumnjala da ce biti dobro...
    bio je tu i tata, dosla se i druga baka i ujak igrati s njim ...

moje cice su prvi dan bile skroz normalno, nisam osjecala potrebu da ih diram...
    drugi dan sam se jednom malo promasirala i izdojila onak kak je samaritanka napisala... ispod tusa...
    do navecer s vec bile jako pune i neke kvrzice su se stvarale...
    al je luka vec bio na njim prije nego su problemi mogl nastupiti...
    eto...
    super...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

srećom kod tebe je sve super prošlo,mene ne brinu cice,izdojit ću se.
    Brine me kako će H s tatom iliti on s njom.Pošto nemamo nikakvu pomoć sa strane još u trudnoći s H,D se jako vezao uz tatu jer je on preuzeo brigu o njemu.Tako kad se ona rodila nekako smo se "podijelili",ja sam brinula o H zbog cicanja i sl.,tako je nekako ispalo da sam ja glavna njoj a tata D.Tek sada na moru kada smo imali malo više vremena njih su dvoje počeli graditi nekakav odnos,možda bi sve bilo 5 da tata ima cicu :D
    probala je jednom njegovu ,pa odustala

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nemam isto iskustvo, ali znam da ne mora biti toliko strašno kako izgleda. Mi smo Arona prije koji dan po prvi put ostavili cijeli dan kod svekrve (inače sisa par puta i danju, pogotovo prije dnevnog spavanja)... isto sam mislila kako će oni to, ALI dan je prošao bez ijedne suze :D
    Ima li nešto što mu pomogne zaspati, a da nije sika? Kolica?
    Vjerujem da će vas iznenaditi, ponekad su oni spremniji od nas

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bliži se moj odlazak a moj MM je već u panici.Danju će biti ok ali će noću biti čupavo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •