Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: put od 2 tjedna

Datum pristupanja
    May 2006

Početno put od 2 tjedna

Uskoro idem na put od 2 tjedna. Što da napravim da ne izgubim mlijeko? Probala sam s izdajalicom ali ništa na ide. Cura ima 19 mjeseci i ne želim prestati s dojenjem.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Necu ti puno pomoc, ali evo moje iskustvo: sa 15 mjeseci dojimo 1x po danu i 1-3x po noci, bila sam 5 dana na putu i normalno smo nastavili. Za vrijeme puta mi je bilo malo frka, izdajala sam se rucno (izdajalicu sam poklonila vec davno, steta) i jedva sam docekala povratak

ne vjerujem da ces imati problema nastaviti i nakon 2 tjedna, ako curka bude zainteresirana

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: put od 2 tjedna

Citiraj Sandra BV prvotno napisa
    Uskoro idem na put od 2 tjedna. Što da napravim da ne izgubim mlijeko? Probala sam s izdajalicom ali ništa na ide. Cura ima 19 mjeseci i ne želim prestati s dojenjem.
    Na koju izdajalicu?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

(kršitelj koda)ovu

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

(kršitelj koda)ovu
    Meni je ona bila fantastična. Izdajala sam s njom 13 mjeseci jer nismo uspjeli dojiti. Ali, vidiš kako je to individualno. Neke mame nisu s njom upjele postići vakuum.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sandra - ja sam isto morala ici na put i Emu ostaviti. Prije nego sto ja navrsila godinu dana sam se MORALA izdajati. Sada sa 15 mjeseci kada je bila 14 dana na moru sa mojom mamom i tetom cuvalicom ja sam se isto izdaja jer su mi cike bile tvrde ali probaj samo ujutro i navecer dok se tusiras sa toplom vodom preko cika i onda rucno u kadi izdojiti malo tek toliko da odrzis laktaciju.

Mi smo nastavile sa dojenjem bez problema. Prvu stvar koju je Ema trazila kada me vidjela nakon 14 dana je bilo Njam, Njam i prst uprt u ciku.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    (kršitelj koda)ovu
    Meni je ona bila fantastična. Izdajala sam s njom 13 mjeseci jer nismo uspjeli dojiti. Ali, vidiš kako je to individualno. Neke mame nisu s njom upjele postići vakuum.
    U rodilištu smo bile 3 u sobi koje nismo uspjele postići vakuum, a četvrta je uspjela i otkrila nam tajnu: stvar je bila u naopako postavljenom malom okruglom ventilu (za sve koje muči isti problem - križić mora biti okrenut prema gore). A starijem sam 6 mj. uspješno izdajala na tu istu izdajalicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •