Uskoro idem na put od 2 tjedna. Što da napravim da ne izgubim mlijeko? Probala sam s izdajalicom ali ništa na ide. Cura ima 19 mjeseci i ne želim prestati s dojenjem.
Uskoro idem na put od 2 tjedna. Što da napravim da ne izgubim mlijeko? Probala sam s izdajalicom ali ništa na ide. Cura ima 19 mjeseci i ne želim prestati s dojenjem.
Necu ti puno pomoc, ali evo moje iskustvo: sa 15 mjeseci dojimo 1x po danu i 1-3x po noci, bila sam 5 dana na putu i normalno smo nastavili. Za vrijeme puta mi je bilo malo frka, izdajala sam se rucno (izdajalicu sam poklonila vec davno, steta) i jedva sam docekala povratak
ne vjerujem da ces imati problema nastaviti i nakon 2 tjedna, ako curka bude zainteresirana![]()
Na koju izdajalicu?Sandra BV prvotno napisa
(kršitelj koda)ovu
Meni je ona bila fantastična. Izdajala sam s njom 13 mjeseci jer nismo uspjeli dojiti. Ali, vidiš kako je to individualno. Neke mame nisu s njom upjele postići vakuum.Sandra BV prvotno napisa
Sandra - ja sam isto morala ici na put i Emu ostaviti. Prije nego sto ja navrsila godinu dana sam se MORALA izdajati. Sada sa 15 mjeseci kada je bila 14 dana na moru sa mojom mamom i tetom cuvalicom ja sam se isto izdaja jer su mi cike bile tvrde ali probaj samo ujutro i navecer dok se tusiras sa toplom vodom preko cika i onda rucno u kadi izdojiti malo tek toliko da odrzis laktaciju.
Mi smo nastavile sa dojenjem bez problema. Prvu stvar koju je Ema trazila kada me vidjela nakon 14 dana je bilo Njam, Njam i prst uprt u ciku.![]()
U rodilištu smo bile 3 u sobi koje nismo uspjele postići vakuum, a četvrta je uspjela i otkrila nam tajnu: stvar je bila u naopako postavljenom malom okruglom ventiluLukina mamma prvotno napisa
![]()
(za sve koje muči isti problem - križić mora biti okrenut prema gore). A starijem sam 6 mj. uspješno izdajala na tu istu izdajalicu
![]()