Trebam pomoć.
Prije 2 mjeseca MM rekao mi je da želi razvod. Svijet mi se srušio. Tada sam bila u 6. mj. trudnoće i to mi je došlo kao grom iz vedra neba. Malo su mi se kockice bolje posložile kad sam saznala da ima ljubavnicu. Još uvijek, ponekad, ne mogu shvatiti ni prihvatiti da nam se to stvarno događa.
No, upravo moj mali anđelek u meni dao mi je snage da taj šok lakše preživim. Jednostavno si nisam mogla dozvoliti previše plakanja, očajavanja... Stres je bilo nemoguće izbjeći, ali zaista se trudim smanjiti ga na minimum. A tu je i moj Lukica, čiji osmijeh liječi sve rane.
Došlo je vrijeme da Luki kažemo da se rastajemo. (Već smo praktički rastavljeni. On je na terenu već mjesec dana,a i sad kad dođe na tih par slobodnih dana više neće živjeti s nama.) Luka ima 5 godina i jako je vezan za tatu.
Pročitala sam puno tekstova na internetu, kupila neke knjige, ali htjela bih čuti vaša iskustva. Što i kako ste im rekli? Kako su reagirali? Jesu li postavljali neka pitanja? Koja? Biste li sada nešto rekli ili napravili drugačije?
Molim vas, napišite sve čega se sjetite.