-
Da, ali bila je blaga hiperstimulacija. Vjerojatno imaš neku varijantu hiperstimulacije jajnika, koja se može očitovati u nastanku malih cistica ili pak u povećanju janika (moji su bili povećani, bez cista). Pij puno vode, ev. se javi doktoru po potrebi, jedi lagano. Ako ne možeš mokriti, to je znak za alarm, tj. nema mokraće, ili ako ti je teže hodati. Vjerojatno si bila na VV-u, pa možeš nazvati dr. Alebića, on radi. Ev. možeš ići općoj dr. da ti izvadi elektrolite i da vidi kako stvar izgleda. Ultrazvučno se ne bi još smjela pregledavat jer kao nije dobro za ev. trudnoću.
Hiperstimulacija nije toliko opasna ni za trudnoću, ali treba bit na oprezu. Trudnoća zna pogoršat znakove hiperstimulacije, koji put se mora u bolnicu na infuziju, i to ti nije normalna reakcija pa se treba javit svakako svom MPO-ovcu. Meni su taj moj dupli trbuh već i frendice bile primjećivale i pitale šta mi je.
Pročitaj o hiperstimulaciji ovo, ako nisam dobro linkala, to ti je s "home pagea" Roda, klikneš lijevo na link "Neplodnost" pa "Savjeti"; tekst se zove "Kako prepoznati OHHS sindrom" ili tako nekako:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=186&Show=1925
Sretno, i vibram da je hiperstimulacija znak trudnoće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma